Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ABU TV Song Festival 2024 İçin Japan-Fans Katılımı
ABU TV Song Festival 2024 İçin Japan-Fans Katılımı

[Resim: ABU-Website-Image-ABU-TVSF.png]

Arkadaşlar merhaba. Yoko Takahashi'nin geleceğinin duyurulmasıyla birlikte Japan-Fans olarak ABU TV Şarkı Festivali'ne nasıl katılım sağlanabileceğini araştırmaya başlamıştık. En son ABU'ya attığım bir maille girişlerin nasıl olabileceğini, davetiye istediğimizi belirttim. ABU yetkilileri talebimizi TRT'ye iletmiş ve onlardan da bize geri dönüş sağlandı. Şimdi bize kota açılacak mı, kaç kişilik kota olacak henüz kesin değil ama en az 100 kişi olmasını istedim. Hiç kota da vermeyebilirler kesinleşmiş bir şey yok ancak sizden ricam katılmak isteyenler bana özel mesajla isim soyisim ve mail adreslerini iletsinler. Eğer 100 kişiden fazla olursak ve 100'e indirilmesini isterlerse kriterlere göre geçtiğimiz etkinlikte olduğu gibi eleme yapmak zorunda kalacağız.

Eğer eleme yapılmak zorunda kalınırsa özellikle Yoko Takahashi veya Japon müziğiyle ilgili olan kişilere öncelik vermeye öncelik göstereceğiz. Yine daha önceki gibi forumumuzda aktif olan kişilere ağırlık vereceğiz. Bunun dışında Japonya'yı gerçekten seven üyeler bizim için önceliklidir. Bize Yoko Takahashi'yi ve Japonya'yı sevdiğinizi kanıtlayın.

Tüm Japan-Fans üyeleri davetiye için başvurabilecekler ve şöyle bir öncelik sıralamamız var.

1) Japan-Fans Yöneticileri (Süper Moderatör > Moderatör)
2) Japan-Fans Çevirmenleri, DJ'leri, Destek Ekibi üyeleri (Sıralama yok, ilk başvuran öncelikli)
3) Eski Japan-Fans Yöneticileri (Süper Moderatör > Moderatör)
4) Eski Japan-Fans Çevirmenleri, DJ'leri, Destek Ekibi üyeleri (Sıralama yok, ilk başvuran öncelikli)
5) Japan-Fans Üyeleri (Üyelerimizin foruma kayıt tarihleri, mesaj sayıları, foruma katkıları dikkate alınarak değerlendirme yapılacaktır. Yeni eski tüm üyeler başvurabilir.)

* Üyelerimiz içinde Yoko Takahashi, anime ve Japonya ile ilgili fan sayfası, bloğu vs. olanlar her zaman normal üyelerden daha önde yer alacaktır. Veya Yoko Takahashi'yi çok sevenleriniz elbette vardır, onlara da öncelik tanıyacağım. Dolayısıyla bunları bana belirtin, ama sayfaların size ait olduğunu ve sevginizi kanıtlamalısınız.

Yapmanız gereken şey bana özel mesajla adınızı, soyadınızı, mail adresinizi ve telefon numaranızı yazıp gönderiyorsunuz. Yanınızda arkadaş veya akraba getirip getirmeyeceğiniz henüz davetiye de kesin olmadığı için belli değildir. Fakat eğer izin olursa ve Japan-Fans'a üyelerse üye isimlerini de belirtin. Onlar da yukarıdaki öncelik sıralamasına göre değerlendirilecektir. Fakat çağırdığınız kişilerden siz sorumlusunuz. Onların da Japonya ile bir şekilde alakalı olması iyi olabilir. Etkinlikte bizi mahçup etmeyecek kişiler olmalılar. Etik olarak fazla kontenjan kaplamamak için yanınızda +1, +2 kişi getirmenizi tavsiye ederiz. Çok kontenjan kaplayan davetiyeler de eğer sınırlama yapmamız istenirse elenebilirler.

Bizden istenen etkinlikten erken ayrılmamamız olacak. Dolayısıyla Yoko-san çıktıktan sonra lütfen etkinliği terk etmeyin. Tüm etkinlik boyunca muhtemelen bize özel ayrılan bir kısımda birlikte yer alacağız.

Farklı üyelikler açarak, farklı isimler kullanarak yani kısacası sahtecilik yaparak davetiye almaya çalışmak yasaktır. Yakalanırsanız tüm davetiyeleriniz iptal edilir.

Sayı ve dediğim gibi şu anda belli değil, gerçekten gelmek isteyen kimseyi mağdur etmek istemeyiz. Fakat bir sayı belirlemesi yapılırsa eğer, ilk başvuranlar her zaman öncelikli olacaktır. Bu yüzden elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıca lütfen bu haberin yayılmasına yardımcı olun.

Sadece özel mesajla başvurular alınacaktır. Facebook ve Twitter üzerinden başvuru yapmayın, kabul edilmez.

TRT'den gelecek yanıtlara göre süreç ne zaman sonuçlanacak veya davetiye alımı ne şekilde olacak göreceğiz. Japan-Fans davetiye kazanımı veya etkinliğe girmenizi garanti etmez. TRT her zaman kararını değiştirme hakkına sahiptir. Süreci birlikte takip edeceğiz ve en azından şansımızı deneyeceğiz.

Bu süreçte bana buraya yazarak, özel mesajla, sosyal medya hesaplarımızdan da ulaşabilir, sorularınızı gönderebilirsiniz. Umarım yardımcı olabiliriz.
[Resim: 329784853-1229438487779912-1823916508194868442-n.jpg]
[-] 6 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • ashlanex, h.yesu, kagami chan, ranpoo, sp1ca, ~Haruna~
Arkadaşlar TRT yetkililerinin isteği üzerine cep telefonunuzu da rica ediyoruz. Çünkü QR kod göndereceklerini söylediler. Cumartesi sabahı listeyi yollamış olacağım. Bu nedenle başvurmak isteyenler ve güncelleme yapacaklar bir an önce bana özel mesajla ulaşsınlar.

Ayrıca etkinlik 20:00'de başlayacak ve katılan arkadaşların tüm etkinlik boyunca kalmaları isteniyor. Yani Yoko-san'ı izleyip gitmek gibi bir durum olmamalı.
[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • h.yesu
Liste gönderildi arkadaşlar. Tüm isim yazdıranlar listede yer aldılar. Sizlere gelecek QR kodlarla giriş yapabileceksiniz. Sadece tüm etkinlik boyunca etkinlikten ayrılmamamızı rica ediyorlar lütfen buna dikkat edelim. Bir gelişme olursa yine buradan bildireceğiz.
[-] 2 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • h.yesu, ranpoo
Orada olmayı gerçekten çok istiyordum ama mümkün olmadı. Giden arkadaşlara bol eğlenceler diliyorum. Sad Umarım bu etkinlikler daha çok Japon sanatçının ülkemize gelmesinin önünü açar. Ayrıca orada olamasam da Japan-fans ekibinin emeğine hayranım, çok teşekkürler uğraşlarınız için.  Angel
[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • Toruga
Bul
çok heyecanlıyım şimdiden
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Japan-Fans Blog Yayında! Toruga 45 16,331 08-16-2025, Saat:07:17 PM
Son Yorum: Toruga
  Japan-Fans Film Ayı Etkinliği #5 Toruga 6 542 07-26-2025, Saat:12:19 PM
Son Yorum: IDPeaceM
  Japan-Fans Instagram Sayfası Açıldı! Toruga 1 416 06-11-2025, Saat:08:27 PM
  Japan-Fans 14 Yaşında! Toruga 4 496 03-01-2025, Saat:04:16 PM
Son Yorum: miwako
  Yoko Takahashi Türkiye'ye Geliyor! (20 Ekim 2024) / Yoko Takahashi Coming To Turkey! (20 October 2024) Toruga 4 938 10-26-2024, Saat:10:36 PM
  ABU TV Song Festival 2024 İstanbul'da Gerçekleşecek! (20 Ekim 2024) Toruga 8 943 10-21-2024, Saat:07:34 PM
  Japan-Fans Film Ayı Etkinliği #4 Toruga 4 839 09-15-2024, Saat:10:57 AM
Son Yorum: ~Haruna~
  Japon Kaligrafisi Shodo Gösterisi (23 Mayıs 2024) Toruga 0 335 05-21-2024, Saat:07:15 PM
  Japan-Fans 13 Yaşında! Toruga 5 1,197 03-26-2024, Saat:01:14 AM
Son Yorum: Makino**
  Japan-Fans Film Ayı Etkinliği #3 Toruga 3 1,789 08-06-2023, Saat:08:47 PM
Son Yorum: IDPeaceM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi