Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niini no Koto wo Wasurenaide (にぃにのことを忘れないで) (2009) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı
Star 
- Niini no Koto wo Wasurenaide -

[Resim: 201003-13-140116-1.jpg]

Yapım Yılı: 2009
Türü: Aile, Dram, İnsan

Konusu:
Kawai Keisuke küçüklüğünden beri fizikçi olmak isteyen biridir. Anne-babası onu iyi bir üniversiteye göndermeyi hayal ederler. Liseye başladığında beyninde bir tümör olduğu tespit edilir. Doktorlar sadece bir yıl yaşayabileceğini söylerler. Ama Keisuke annesiyle birlikte bu hastalıkla savaşmaya karar verir. Böylece Keisuke'nin 15 yaşından 23 yaşına kadar süren 8 yıllık beyin tümörü mücadelesi başlamış olur.

- Oyuncular -

[Resim: nishikidoryo.jpg]
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.:
Filmin başrol oyuncusu Keisuke'yi canlandırıyor. Filmdeki kişiliğini tanımlayamıyorum.

[Resim: yamadaq.jpg]
Yamada Ryosuke:
Filmin sevimli, saf, yerinde duramayan küçük kardeşi
ayrıca Türkçe'ye çevirme nedenim Shy

[Resim: kurokihitomi22.jpg]
Kuroki Hitomi:
Filmin fedakar, gözü yaşlı annesi.
Film boyunca çok acıdım bu kadıncağıza...

[Resim: images1zmq.jpg]
Jinnai Takanori:
Ryo'nun babası. Kendi çapında esprili bir tip. Bana kalırsa
espriler iğrenç lol... Yaptığı espriler ömrümü yedi...

[Resim: 30050330.jpg]
Tanaka Rena:
Hemşire rolünde. Tatlı biraz da saf bir kız....

[Resim: 623t.jpg]
Shirakawa Yumi:
Maalesef düzgün bir resmini bile bulamadım. Filmde beni bayağı bir güldürdü.
Çok tatlı bir kadın. Tek kelimeyle bayıldım ben de böyle bir büyükanne istiyorum...

[Resim: 2580.jpg]

Dizi bir SP'dır. 29 Ağustos 2009 tarihinde NTV yayınlanmıştır.

- İndirme Linkleri -
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Bul
- Filmden Kareler -
Bul
Çok teşekkürler Nova. Şu anda indiriyorumsmile
Bul
Seyrettim hemen. Bazı yerlerde çok güldüm ve gerçekten çok hüzünlendim. Gene gerçek bi hikayeden kurgulanmış. Böyle hikayeleri en başarılı Japonlar yansıtıyor. Hikayedeki hüzün gerçek bi hüzün oluyor ve herşeye rağmen, bakış açıları sayesinde çaresiz mutsuzluk hissetmiyorsunuz.
Bul
(11-06-2011, Saat:09:18 PM)niyon yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Seyrettim hemen. Bazı yerlerde çok güldüm ve gerçekten çok hüzünlendim. Gene gerçek bi hikayeden kurgulanmış. Böyle hikayeleri en başarılı Japonlar yansıtıyor. Hikayedeki hüzün gerçek bi hüzün oluyor ve herşeye rağmen, bakış açıları sayesinde çaresiz mutsuzluk hissetmiyorsunuz.

Benim için başta ısınamadığım sonradan sevdiğim bir SP oldu smile Beğenmene sevindim Niyon ^^ Bence de Japonlar bu konuda çok başarılı Bravo

Bul
Nova canım ellerine sağlık. Acıklı bir filme benziyor yaff. Ay "bir litre göz yaşı" dizisinden sonra acıklı film izleyemez oldumdu. indirecem bakalım salya sümük ağlatmazsa izleyecem. Paylaşım için teşekkürler...
Bul
(11-15-2011, Saat:10:45 PM)NaYKi yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Nova canım ellerine sağlık. Acıklı bir filme benziyor yaff. Ay "bir litre göz yaşı" dizisinden sonra acıklı film izleyemez oldumdu. indirecem bakalım salya sümük ağlatmazsa izleyecem. Paylaşım için teşekkürler...

Acıklı bir filmdi herhalde ya da belki de ben her şeye ağladığım içindir, bilemiyorum, mesela yanımda Kaminari'nin öyle çok da ağladığını hatırlamıyorum, izlerken bana, 1 litre gözyaşı havası vermişti, ama Ryo gördüğüm en garip hastalardandı, yani filmlerde hastalar daha farklı gösterilirdi benim bildiğim o.O Neyse izle gör xD Rica ederim canım ^^ Sırf Yamada'nın Niini deyişini duymak için bile izlersin sen bunu xD
Bul
Ara ara gülümseyerek ve hep gözlerim dolarak izledim.. Çok güzeldi. İnsanı derinden etkileyebilecek bir film.
Ayrıca oyuncular gerçekten çok başarılıydı..
Teşekkürler Nova-chan Heart
Bul
@ glşh

Haklısın böyle filmler izleyince hayata bakış açım değişiyor Sleepy

Değil mi ben de başarılı buldum, Ryo'nun oyunculuğunu burada gerçekten sevdim, çok güzel rol yaptı Cool Ryosuke'ye zaten bir şey demiyorum "Niini!" hehe Heart

Rica ederim glşh'cım beğenmene sevindim. Wave

Bul
İzledim.
Gerçekten etkileyici bir hikaye. 1 litre gözyaşı tadında.
Son sahne yani annenin ve ev halkının o gittikten sonraki halleri beni duygulandırdı.
Teşekkürler.

-A-
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Elite Yankee Saburou (エリートヤンキー三郎) (2007) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı Toruga 21 764 01-10-2026, Saat:04:20 PM
Son Yorum: Toruga
  Kishibe Rohan wa Ugokanai Season 2 (岸辺露伴は動かないシーズン2) (2021) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 0 155 06-22-2025, Saat:02:10 PM
Son Yorum: IDPeaceM
  Nihonjin no Shiranai Nihongo (日本人の知らない日本語) (2010) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı NaYKi 59 31,216 02-13-2025, Saat:10:16 PM
Son Yorum: Mystice
  Shoutai (正体) (2022) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 5 719 10-04-2024, Saat:05:52 PM
Son Yorum: _özlem_
  Tsuiraku JK to Haijin Kyoshi Lesson 2 (墜落JKと廃人教師 Lesson2) (2024) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 0 320 07-26-2024, Saat:10:32 PM
  Kikazaru Koi ni wa Riyuu ga Atte (着飾る恋には理由があって) (2021) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 11 2,905 06-07-2024, Saat:11:13 AM
  Gokushufudo (極主夫道) (2020) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 4 1,340 02-10-2024, Saat:12:48 AM
Son Yorum: Suzaku
  Tatoe Anata wo Wasurete mo (たとえあなたを忘れても) (2023) (Türkçe Altyazılı) IDPeaceM 0 443 01-18-2024, Saat:08:51 PM
  Gibo to Musume no Blues (義母と娘のブルース / Stepmom and Daughter Blues) (2018) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 3 1,053 12-23-2023, Saat:06:17 PM
Son Yorum: edam012
  Sono Kekkon, Shoki desu ka? (その結婚、正気ですか?) (2023) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 0 820 10-30-2023, Saat:07:53 PM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi