Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.25/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nihonjin no Shiranai Nihongo (日本人の知らない日本語) (2010) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı
Nihonjin no Shiranai Nihongo (日本人の知らない日本語) (2010) (Türkçe Altyazılı)

[Resim: J7D7I.jpg]

Adı: Nihonjin no Shiranai Nihongo
Tür:Komedi
Bölüm sayısı: 12
Yayınlandığı kanal: YTV / NTV
Tema şarkısı: Boku Kimi Believer by ghostnote
Konusu: Kano Haruko (Naka Riisa): Ünlü moda dergilerinde yer almış, mükemmel bir moda anlayışına sahip bir kızdır. Ancak onun hayali bir lise ögretmeni olmaktır ve bu hayalinden vazgeçmek gibi bir niyeti de yoktur. Haruko eski ögretmeni tarafından Yüksek Japonca Dil Okuluna üç aylığına öğretmen olması için çağrılır. Orada yabancılara Japonca ögretmeye başlar. Haruko artık 9 yabancı ögrencinin antrenörlerüdür. Yüksek Japonca Dil Okulunun stajyer Ögretmeni Haruko kendi inaçları dogrultusunda Bir lise ögretmeni olacaktır.(Alıntıdır)
Oyuncular:
• Naka Riisa
• Shibutani Yusuke
• Aoki Munetaka
• Harada Natsuki
• Ikeda Narushi

Janoomma'nın tavsiyesiyle bu çok eğlenceli çok komik dizinin çevirisine başlıyorum. Japan-fans'ımıza hayırlı olsun Lol

Nihonjin no Shiranai Nihongo İndirme Linkleri

Video ve Altyazı Ayrı:

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Türkçe Altyazı Gömülü:

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Bul
Ooo kolay gelsin NaYKi smile Biri seni durdursun hehe Wave Maşallah yahu Bravo Ben de geçen yıl başlayacaktım bu diziye bir şeyler oldu başlayamadım ): Ama iyi ki de başlamamışım. smile
Bul
Güzele benziyor.. Kolay gelsin NaYKi smile
Bul
Nova canımsın demek bana kısmetmiş. Demin ilk bölümünü izledim, çok beğendim. Anında karar verdim smile Başlıyorum. Çok teşekkür ederim "Çiçek veren smiley"
Bul
(11-24-2011, Saat:09:43 PM)NaYKi yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Nova canımsın demek bana kısmetmiş. Demin ilk bölümünü izledim, çok beğendim. Anında karar verdim smile Başlıyorum. Çok teşekkür ederim "Çiçek veren smiley"

İlk bölüm kısmetse ne zamana? Wave

Aldım çiçeği Nayki, öptüm seni de. Big Grin
Bul
Çok çok kolay gelsin NaYKi. Beklemede olacağız. Wave
[Resim: ppWuKyc.gif]
Bu gece başlıyorum Nova. 3 güne veririm inş. Ben de seni öptüm cnm Big Grin
Bul
Kolay gelsin NaYKi. smile
[Resim: 329784853-1229438487779912-1823916508194868442-n.jpg]
(11-24-2011, Saat:10:59 PM)Toruga yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Kolay gelsin NaYKi. smile

Teşekkür ederim, Toruga Heart
Bu arada demin üç gün sonra demiştim ya yarına veririm ilk bölümü 30 dakikaymış bölümler smile)
Bul
kolay gelsin unnim smile

cidden biri seni durdursun, azıcık kıskanıyor gibiyim Tongue
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Elite Yankee Saburou (エリートヤンキー三郎) (2007) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı Toruga 21 764 01-10-2026, Saat:04:20 PM
Son Yorum: Toruga
  Kishibe Rohan wa Ugokanai Season 2 (岸辺露伴は動かないシーズン2) (2021) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 0 154 06-22-2025, Saat:02:10 PM
Son Yorum: IDPeaceM
  Shoutai (正体) (2022) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 5 719 10-04-2024, Saat:05:52 PM
Son Yorum: _özlem_
  Tsuiraku JK to Haijin Kyoshi Lesson 2 (墜落JKと廃人教師 Lesson2) (2024) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 0 320 07-26-2024, Saat:10:32 PM
  Kikazaru Koi ni wa Riyuu ga Atte (着飾る恋には理由があって) (2021) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 11 2,904 06-07-2024, Saat:11:13 AM
  Gokushufudo (極主夫道) (2020) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 4 1,340 02-10-2024, Saat:12:48 AM
Son Yorum: Suzaku
  Tatoe Anata wo Wasurete mo (たとえあなたを忘れても) (2023) (Türkçe Altyazılı) IDPeaceM 0 443 01-18-2024, Saat:08:51 PM
  Gibo to Musume no Blues (義母と娘のブルース / Stepmom and Daughter Blues) (2018) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 3 1,053 12-23-2023, Saat:06:17 PM
Son Yorum: edam012
  Sono Kekkon, Shoki desu ka? (その結婚、正気ですか?) (2023) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 0 820 10-30-2023, Saat:07:53 PM
Star Niini no Koto wo Wasurenaide (にぃにのことを忘れないで) (2009) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı Nova 12 9,540 10-14-2023, Saat:09:33 PM
Son Yorum: kimya elif

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi