Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nagareboshi (流れ星) (2010) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı
Nagareboshi (流れ星) / 2010 / Türkçe Altyazılı / Tamamlandı

[Resim: uRrOg.jpg]

Adı: 流れ星
Adı (romaji): Nagareboshi
Nam-ı Diğer: Shooting Star
Format: Renzoku
Tür: Romantik, Dram
Bölüm Sayısı: 10
Yayınlandığı Kanal: Fuji TV
Yayın Tarihi: 18.10.2010 - 20.12.2010
Yayın Saati: Pazartesi, 21:00
Tema Şarkısı: Kobukuro - Ryuusei Heart

Kısaca:
Kengo (Takenouchi), kız kardeşinin hastalığı sebebiyle çok zor zamanlar geçiren bir akvaryum çalışanıdır.
Risa (Ueto), abisinin borcunu ödeyebilmek için, erkekleri memnun etme amacı taşıyan bir barda çalışan genç bir kadındır.
Risa içinde bulunduğu durum sebebiyle bir gün intihara yeltenir. Ama Kengo tarafından kurtarılır.
Bu iki insan, içlerinde hiç bir umut kırıntısı kalmamışken karşılaşmışlardır ve çaresizlikten, karşılıklı çıkara dayalı bir evlilik sözleşmesi yapacaklardır. Ancak, hep birlikte önlerine çıkan sıkıntıların üstesinden geldikçe, sahte ilişkileri gerçek aşka dönüşmeye başlayacaktır.

Çeviri: Janoomma & Mirune

Oyuncular
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Okada Kengo
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Makihara Risa
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Kamiya Ryo
Kitano Kii - Okada Maria
Kawaguchi Haruna - Yasuda Mizuki
Kiriyama Akito - Sawamura Ryota
Chisun - Kawamoto Chizuru
Kitagawa Hiromi - Nakajima Rumi

Bilgiler
Video formatı: AVI
Dosya Boyutu: 450~600 MB

İndirme Linkleri

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

[Resim: ppWuKyc.gif]
İzledim bitirdim.
Güzel bir hikayeydi. Dram türünü sevdiğim için izlenesi buldum.
Yutaka-san ın oyunculuğu mmh..
Yani ilginç donuk ve soğuk bir rol. Kendisini pek takip etmediğimden belki oyunculuğunu zayıf buldum.
Mimikleri çok yetersizdi.
Aya smile Ne güzel ne tatlı bir kızdır o öyle.
Asi ama duygulu.
Teşekkürler.

-A-
Bul
Çalışmayan linkler yenileriyle değiştirilmiştir.
En sevdiğim Japon dizilerinden biri. Çok sade ama hatırda kalacak güzellikteydi. İyi ki çevirmişsiniz, ellerinize sağlık. Bravo
[Resim: KQfEzKv.jpg?1]
Himura Battousai ❤
Bul
Beğenmene sevindim konayuki, benim de çok sevdiğim dizilerden biridir. smile

İndirme linklerini ilk fırsatta yenilesem iyi olacak.
Nasıl izleyebilirim tüm bölümlerini yardımcı olursanız çok sevinirim ?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Elite Yankee Saburou (エリートヤンキー三郎) (2007) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı Toruga 21 769 01-10-2026, Saat:04:20 PM
Son Yorum: Toruga
  Kishibe Rohan wa Ugokanai Season 2 (岸辺露伴は動かないシーズン2) (2021) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 0 158 06-22-2025, Saat:02:10 PM
Son Yorum: IDPeaceM
  Nihonjin no Shiranai Nihongo (日本人の知らない日本語) (2010) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı NaYKi 59 31,217 02-13-2025, Saat:10:16 PM
Son Yorum: Mystice
  Shoutai (正体) (2022) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 5 721 10-04-2024, Saat:05:52 PM
Son Yorum: _özlem_
  Tsuiraku JK to Haijin Kyoshi Lesson 2 (墜落JKと廃人教師 Lesson2) (2024) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 0 322 07-26-2024, Saat:10:32 PM
  Kikazaru Koi ni wa Riyuu ga Atte (着飾る恋には理由があって) (2021) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 11 2,906 06-07-2024, Saat:11:13 AM
  Gokushufudo (極主夫道) (2020) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 4 1,342 02-10-2024, Saat:12:48 AM
Son Yorum: Suzaku
  Tatoe Anata wo Wasurete mo (たとえあなたを忘れても) (2023) (Türkçe Altyazılı) IDPeaceM 0 444 01-18-2024, Saat:08:51 PM
  Gibo to Musume no Blues (義母と娘のブルース / Stepmom and Daughter Blues) (2018) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 3 1,055 12-23-2023, Saat:06:17 PM
Son Yorum: edam012
  Sono Kekkon, Shoki desu ka? (その結婚、正気ですか?) (2023) (Türkçe Altyazılı) / Tamamlandı IDPeaceM 0 822 10-30-2023, Saat:07:53 PM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi