Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ne Çeviriyoruz / Çevireceğiz?
Uzun bir süredir staj raporumla uğraştığım için ve malum ramazan gelen giden misafir çok olduğu için bir türlü çeviri yapamamıştım Blush Ama en en kısa zamanda "Kamenashi Kazuya - Kizuna" ve "Tegomass- Ai ai gasa" 'yı çevirerek geri dönüş yapmayı planlıyorum. Bekleyin lütfen ^^smile
Bul
MaoNao, NaYKi ve Mirune ile birlikte Don Kişot adlı diziyi çevirmek istiyoruz.smile
[Resim: OKS3E.jpg]
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
[Resim: ppWuKyc.gif]
Kolay gelsin arkadaşlar. smile
[Resim: 329784853-1229438487779912-1823916508194868442-n.jpg]
Ayumi Hamasaki - A Song For xx'in bir performansı ve Kanjani8 - Tsubasa ni Koi geliyor. Heart
[Resim: e4815b681e0f7426e17a1f9857985085.jpg]
(08-28-2011, Saat:01:29 AM)Janoomma yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.MaoNao, NaYKi ve Mirune ile birlikte Don Kişot adlı diziyi çevirmek istiyoruz.smile
[Resim: OKS3E.jpg]

Kolay gelsin ^^
NYC boys - NYC Klip Çekim Aşaması (Şu anda başladım, bakalım ne kadar sürecek smile
Bul
NYC boys - NYC Fotoğraf Çekim Aşaması ve Vanilla Kibun 15 Ağustos 2009 Chinen ve Yamada olan kısımlarını çevireceğim Wave
Bul
AKB600seconds - Minegishi Minami ve no3b'nin mendol dizisinde Persona gurubu olarak söylediği 3 second şarkısını çeviriyorum...
Aynı zamanda Sakura karano Tegami dizisinin son bölümünü de bu hafta sizlerle paylaşmayı düşünüyorum...
@mako_chan
3 dakika şarkısını cidden çok seviyordum, harika bir seçim, kolay gelsin merakla bekliyorum ^^
Bul
Gackt - Returner (Yami no Shūen) klibini çevirdim. Upload işlemi tamamlandığında foruma ekleyeceğim. smile
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
[Resim: ppWuKyc.gif]

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi