Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 14 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kikazaru Koi ni wa Riyuu ga Atte (着飾る恋には理由があって) / 2021 / Online İzle / Türkçe Altyazılı
3.bölümü bekliyoruzsmile
[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • IDPeaceM
Bul
3. Bölümün çevirisi ne zaman gelecek acaba?  Sad smile
Bul
(05-07-2021, Saat:02:40 PM)Haruta yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.3. Bölümün çevirisi ne zaman gelecek acaba?  Sad smile

İngilizce kaynağımız dizinin biraz geç geleceğini söyledi biz de onları bekliyoruz smile Geldikten hemen sonra ben başlıyorum zaten çeviriye, en kısa zamanda da vermeye gayret ediyoruz  Angel
[Resim: qhlECOv.jpeg]
[-] 4 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • 002, Haru°, LiLiuM, ~Haruna~
3. BÖLÜM 

DAILYMOTION 

şifre: Japan-Fans.com

VIDMOLY
~~
OKRU
~~
[-] 25 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • 002, ashlanex, Awakening, cage208, Dizidelisi, etokatli, fujimori.rei, gamzegumus_, Gökbörü, Haru°, Kbry, komxalo, laarmony, LiLiuM, marals, mina27, Miss.Galaxy, mitsuha, Murata, Remiuss, sakura29, Toruga, Woopy, ZKurt, ~Haruna~
O kadar japon dizisi izledim böyle tuhaf "senden hoşlanıyorum" sahnesi görmedim, sanki duygu bakımından biraz yavan kalmış gibiydi. Neyse ama yinede güzel bölümdü, sonraki bölümü bekleyelim, bakalım neler olacak..  smile
  • IDPeaceM
Bul
(05-09-2021, Saat:01:31 AM)Haru° yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.O kadar japon dizisi izledim böyle tuhaf "senden hoşlanıyorum" sahnesi görmedim, sanki duygu bakımından biraz yavan kalmış gibiydi. Neyse ama yinede güzel bölümdü, sonraki bölümü bekleyelim, bakalım neler olacak..  smile

smile 

Dizinin ilerleyen bölümlerde daha da açılacağı kanaatindeyim. Hep beraber görelim dediğiniz gibi  Shy
  • Haru°
(05-09-2021, Saat:01:46 AM)IDPeaceM yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
(05-09-2021, Saat:01:31 AM)Haru° yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.O kadar japon dizisi izledim böyle tuhaf "senden hoşlanıyorum" sahnesi görmedim, sanki duygu bakımından biraz yavan kalmış gibiydi. Neyse ama yinede güzel bölümdü, sonraki bölümü bekleyelim, bakalım neler olacak..  smile

Aslında kendi içinde değişik bir samimi havası var dizinin. O dediğiniz açılma sahnesi aslında gerçek hayata daha uygun gibi geldi bana. Çok hayal ürünü olmaması ve gerçeğe daha yakın olması biraz daha çekiyor beni. Özellikle dizinin son kısımları o açıdan gerçekten eğlenceliydi smile 

Dizinin ilerleyen bölümlerde daha da açılacağı kanaatindeyim. Hep beraber görelim dediğiniz gibi  Shy

Doğru söylüyorsunuz, şuana kadar hep tektip açılma olayı görmüş olduğumuzdan bu farklı gelmiş olabilir.  smile
  • IDPeaceM
Bul
3. bölüm için teşekkürler. Çok güzel bir dizi . Gerçek hayata daha uygun olması benimde en çok hoşuma giden yeri. smile devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Elinize sağlık.
  • IDPeaceM
Bul
Aşırı aşırı bayıldığım bir bölümdü. Hoşlandıklarını fark etmeleri, el ele tutuşup normal şekilde muhabbet etmeleri, arkadaşlıklarını hemen toparlamaları <3
Dizinin içerisinde verdikleri mesajlarda inanılmaz güzel... Big Grin
[-] 2 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • IDPeaceM, Mackenyuuu10
Bul
bölüm boyunca o kadar sırıttım ki yüz kaslarım ağrıdı resmen, kampa gittikleri yere de bayıldım özellikle, gelecek bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum. çeviri için de ayrıca teşekkür ederim smile)
  • IDPeaceM
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Muchaburi!: Watashi ga Shachou ni Naru nante (ムチャブリ! わたしが社長になるなんて) / 2022 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 30 16,812 1 saat önce
Son Yorum: IDPeaceM
  Usokon (ウソ婚) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 62 55,355 Dün, Saat:09:44 PM
Son Yorum: Miss.Galaxy
  Ichiban Sukina Hana (いちばんすきな花) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 22 10,721 Dün, Saat:02:30 PM
Son Yorum: IDPeaceM
  Elite Yankee Saburou (エリートヤンキー三郎) / 2007 / Online İzle / Türkçe Altyazılı Toruga 12 5,438 01-11-2026, Saat:07:56 PM
Son Yorum: doukan1997
  Liar Game Season 2 (ライアーゲーム ~シーズン2~) / 2009 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 22 4,745 01-09-2026, Saat:12:05 AM
Son Yorum: InterPares
  Otonari ni Ginga (おとなりに銀河) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 43 16,626 01-05-2026, Saat:12:52 AM
Son Yorum: Gizem_Li
  Inori no Karute (祈りのカルテ 研修医の謎解き診察記録 / 2022 / Online İzle / Türkçe Altyazılı AsianQueen 4 435 01-04-2026, Saat:08:48 PM
Son Yorum: AsianQueen
  Papa to Oyaji no Uchigohan (パパと親父のウチご飯) / 2025 / Online İzle / Türkçe Altyazılı Nagaozge 6 972 01-02-2026, Saat:11:20 AM
Son Yorum: jojomo
  Gedo no Uta (外道の歌 / The Dogs of Karma ) / 2025 / Online İzle / Türkçe Altyazılı laetitiaideue 12 2,088 12-31-2025, Saat:06:55 PM
Son Yorum: jojomo
  Red Blue (レッドブルー) / 2025 / Online İzle / Türkçe Altyazılı yyamadasuzuki 15 1,235 12-28-2025, Saat:11:11 PM
Son Yorum: laarmony

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi