Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.71/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
See Hear Love: Mienakute mo Kikoenakute mo Aishiteru (SEE HEAR LOVE ~見えなくても聞こえなくても愛してる~) / 2023 / Online İzle / Türkçe
See Hear Love: Mienakute mo Kikoenakute mo Aishiteru  (SEE HEAR LOVE ~見えなくても聞こえなくても愛してる~) / 2023 /  Online İzle / Türkçe Altyazılı

[Resim: zlsMdjB.jpg]

Çeviri: IDPeaceM
Kontrol ve Düzenleme: bergamot 
Bravo

VIDMOLY
~~

*Bu filmi VIDMOLY seçeneği üzerinden bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
**Bu film Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. dahilinde sizlerden gelen istekler doğrultusunda Japan Fans Çeviri Grubu tarafından çevirisi yapılan bir filmdir.

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.      |      Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
[Resim: qhlECOv.jpeg]
günlerdir bekliyordum, beklediğim gibi muhteşem bir filmdi. sonunda gözyaşlarımı tutamadım... çevirmenlere çok teşekkürler emeklerinize sağlık smile <3
yamapi ve mahiro takasugi aşkım tekrardan canlandı bu arada  Big Grin Heart
[-] 2 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • IDPeaceM, kadir C
Bul
Heart 
İçimden bir şeyler kopa kopa izledim. Çok değerli bir aşk hikayesi. Yuko ve Yamapi yeniden bir araya gelmeli ama dizi olarak. Çok güzellerdi.  Sad  Çeviri için teşekkür ederim. Son zamanlarda izlediğim en güzel aşk filmlerinden biriydi.  smile
[-] 2 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • IDPeaceM, kadir C
Bul
Çeviri için teşekkürler emeğinize sağlık.
Angel
[-] 3 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • IDPeaceM, kadir C, sea
Bul
Film çok güzeldi. Oyuncular da iyiydi. Yamapi Yuko uyumunu da çok beğendim. Emeğinize sağlık teşekkür ederim.
Tongue
[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • IDPeaceM
Bul
Teşekkürler IDPeaceM  smile smile smile ve Japan-Fans  smile
Film çok güzeldi.yalnız bu kadar hüzün bünyeme fazla geldi.  Sad
  • IDPeaceM
Bul
Teşekkürler IDPeaceM  smile smile smile ve Japan-Fans  smile
  • IDPeaceM
Bul
Teşekkürler... Çok fazla ağlamak istediğim bir dönemdeyim ve bu filmle beraber salya sümük ağladım...
  • IDPeaceM
Bul
muhteşem bir fîlmdi farklı bir konu ve farklı bir tarz lütfen daha çok bôyle filmlerden olsun
  • IDPeaceM
Bul
Çok iyi filmdi. Japonlardaki böyle edebiyatçı yalnız adam tiplemelerine hep bitiyorum izlemesi çok sarıyor. Bu tarz film önerisi olan varsa önerebilir dram/romantik tarzı.
[Resim: kasumi-arimura-kasumi.gif]
  • IDPeaceM
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  L-DK Hitotsu Yane no Shita, (Suki) ga Futatsu (L・DK ひとつ屋根の下、「スキ」がふたつ。) / 2019 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 10 7,493 3 saat önce
Son Yorum: ZzZNnN
  Karaoke Iko (カラオケ行こ! / Let's Go Karaoke!) / 2024 / Online İzle / Türkçe Altyazılı ashlanex 11 13,569 09-21-2025, Saat:09:39 PM
Son Yorum: Cgl__
  Biri Gyaru (ビリギャル / Flying Colors) / 2015 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 7 10,711 09-21-2025, Saat:04:26 PM
Son Yorum: Susu_1
  Kanata no Uta (彼方のうた / Following the Sound) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı liliri 0 200 09-18-2025, Saat:11:54 PM
Son Yorum: liliri
  Kyou Kara Ore wa!!: Gekijouban (今日から俺は!!劇場版 / From Today, It's My Turn!!: The Movie) / 2020 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 4 2,699 09-07-2025, Saat:03:55 AM
Son Yorum: Sametalp
  Last Recipe ~Kirin no Shita no Kioku~ (ラストレシピ ~麒麟の舌の記憶~ / The Last Recipe) / 2017 / Online İzle / Türkçe Altyazılı cha___hyun 2 1,818 09-05-2025, Saat:03:48 AM
Son Yorum: GeNeRaL52
  Silent Love (サイレントラブ) / 2024 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 9 18,560 09-04-2025, Saat:05:07 AM
Son Yorum: garipcan
  Aoi Haru (青い春 / Blue Spring) / 2002 / Online İzle / Türkçe Altyazılı hellokittycocuk 10 19,428 09-02-2025, Saat:10:25 PM
Son Yorum: IDPeaceM
  Cloud (クラウド) / 2024 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 2 710 09-02-2025, Saat:08:33 PM
Son Yorum: alonewolf5566
  Natsume Arata no Kekkon (夏目アラタの結婚 / A Conviction of Marriage) / 2024 / Online İzle / Türkçe Altyazılı hanabides 5 1,233 08-27-2025, Saat:02:13 AM
Son Yorum: h.yesu

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi