Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crows Zero 2 (クロ-ズ ZERO 2) (2009)
Crows Zero 2  (クロ-ズ ZERO 2) (2009)

[Resim: CrowsZero2.jpg]

Filmin İngilizce Adı: Crows Zero II
Romaji Adı: Kurozu zero II
Japonca Adı: クローズZERO II
Yönetmen: Takashi Miike
Senarist: Hiroshi Takahashi (manga), Shogo Muto , Mataichiro Yamamoto
Yapımcı: Mataichiro Yamamoto
Görüntü Yönetmeni: Nobuyasu Kita
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2009
Süresi: 133 dak.
Türü: Aksiyon , Gerilim ,Yakuza
Dağıtım Şirketi: Toho
Dil: Japonca
Ülke: Japonya

Konusu:

Olay "Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir."dan birkaç ay sonrasını anlatmaktadır.

Rakip Lisesi Hosen Akademisi'nden "Katiller Ordusu" olarak bilinen haydutlar, Suzuran Erkek Lisesi yani diğer bir adıyla Kargalar Okulu'nu tehdit edince sorun yeniden alevlenir.

Acımasız Hosen çetesi, iki yıl önce bir Hosen üyesini öldürdüğü için ıslahevinden serbest bırakılan Suzuran Erkek Lisesi mezunlarından olan Sho Kawanishi'nin ( Shinnosuke Abe ) peşine düşer . Peşlerine düşüldüğünü öğrenen Sho Kawanishi, korunmak için genç Suzuran Erkek Lisesinin çete üyelerine başvurur. Bunu duyan Housen çetesi tüm Suzuran Erkek Lisesinden intikam almaya karar verir. Suzuran Erkek Lisesi'ndeki iç savaş onları Housen tehdidine karşı savunmasız hale getirir.

Notlar:

Hiroshi Takahashi'nin çizmiş olduğu "Crows" adlı mangadan uyarlanmıştır. (1990'dan 1998'e kadar Aylık Shonen Champion dergiside yayınlanmıştır).

İlgili Diğer Başlıklar:

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. (2007) => (Serinin 1. Filmidir)
Crows ZERO 2 (クロ-ズ ZERO 2 ) (2009) => (Serinin 2. Filmidir)
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. (2014) => (Serinin 3. Filmidir)

Oyuncular:

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Genji Takiya
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Tamao Serizawa
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Tokio Tatsukawa
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Ruka Aizawa
Sousuke Takaoka - Shun Izaki
Kyosuke Yabe - Ken Katagiri
Tsutomu Takahashi - Takashi Makise
Suzunosuke - Chuta Tamura
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Yuji Tokaji
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Shoji Tsutsumoto
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Hiromi Kirishima
Yusuke Izaki - Manabu Mikami
Hisato Izaki - Takeshi Mikami
Motoki Fukami - Megumi Hayashida
Shinnosuke Abe - Sho Kawanishi
Nobuaki Kaneko - Taiga Narumi
Kengo Oguchi - Rikiya Kumagiri
Tomoya Warabino - Hayato Shibayama
Go Ayano - Ryo Urushibara
Kazuki Namioka - Gota Washio
Haruma Miura - Tatsuya Bitou

Ek Oyuncular:

Ryo Hashizume - Toshiaki Honjo
Yu Koyanagi - Makoto Sugihara
Yutaka Matsushige - Ushiyama
Kenichi Endo - Joji Yazaki
Goro Kishitani - Hideo Takiya
Ryohei Abe - Toshi Matoba
Sayoko - schoolgirl
Ryuhei Watabe - Öğrenci Hosen
Takaya Aoyagi
Kohei Kuroda
Ryuji Yano
Ryuto Yamaguchi
Katsuya
Shingo Toda
Ken Aoki
Soichi Hirama
Takuma Sasaki
Ryoji Nakamura - Housen Lisesi erkek öğrenci
Wataru Ichinose - Housen Lisesi erkek öğrenci
Kenta Kawashima - Suzeran Lisesi öğrencisi
Tomo Uchino

Fragman:

Çeviri & Ekleme & Düzenleme: kagami chan
Kaynak: Asianwiki

[Resim: Os%20alunos%20de%20Hosen%5B2%5D.jpg]
''Birinin seni düşündüğü yer, döneceğin evindir ''
[Resim: tumblr_lltk4gDYyZ1qbq4k5.gif]
[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • kagami chan
Bul
Bu 2. film ile hikâye sona eriyor. Mangada'da bitiyor zaten. İnternette büyük bir istek var 3. film için. Bende isterim devam etmesini ama hikâye sona erdiği için pek sanmıyorum. Ancak serizawa ve genji'den sonrayı ya da daha iyisi öncesini anlatabilirler.

Serizawa baba sen çok yaşa. \(^o^)/
Bul
Bence de 3.sü çekilmeli delicesine bekliyorum Big Grin
Sanki açık kapı da bırakılmış zaten filmde. Diğer okulun eski liderinin kardeşi( Miura Haruma) bu çekişmeye devam edecek gibi bir izlenim bırakmıştı.
''Birinin seni düşündüğü yer, döneceğin evindir ''
[Resim: tumblr_lltk4gDYyZ1qbq4k5.gif]
Bul
Ah!Miura Harumayla bi devam filmi çekseler çok güzel olurdu yha!Ama ben serizawa sız genji siz crows zero düşünemiyorum!!Özellikle serizewa!!!!!!!!! Big Grin
!!!Gazerock!!!

Hokorashige ni kazashiteta jikoshuchou to iu "riot"
Kono hikari no mukou ni wa jiyuu nado nakatta n'da

...Miseinen...

Bul
Serizawa bu filmi güzel yapan o oldu benim icin ama onu cok göstermediler maalesef.
[Resim: pdenxwk.gif]

Bokura ga ita
Bul
Çok sevdiğim bir filmdi hatta dövüş tarzı filmleri sevmeyenlerin bile beğenerek izlediğini biliyorum Cool Serizawa ve sonra da İzaki hayranıydım. 2014'te çıkacak yeni filmi de merakla bekliyorum kadro tamamen değişiyor ama yine de umutluyum bu filmden smile
[Resim: m12vf.jpg]
Bul
Bu serinin üçüncü filmi de çıktı. İnternete düştüğü zaman çevirebilir misiniz ?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tenshi No Koi (天使の恋 / My Rainy Days) (2009) Reikon 8 9,657 07-30-2024, Saat:09:47 PM
Son Yorum: beymine
  Kaiji: Jinsei Gyakuten Gemu (カイジ / カイジ 人生逆転ゲーム) (2009) kagami chan 1 640 05-26-2024, Saat:06:17 AM
Son Yorum: TrSherlock
Star Crows ZERO (クロ-ズ ZERO) (2007) Iseul 7 8,940 02-28-2022, Saat:09:25 PM
Son Yorum: Kanipex
  Kansen Retto (感染列島 / Pandemic) (2009) ~Haruna~ 0 707 08-03-2021, Saat:10:35 AM
Son Yorum: ~Haruna~
Heart Boku no Hatsukoi wo Kimi ni Sasagu (僕の初恋をキミに捧ぐ / I Give My First Love To You) (2009) мiкα 24 26,934 02-23-2020, Saat:02:40 PM
Son Yorum: Suelin
  Crows Explode (クローズ EXPLODE) (2014) livzyliz 0 1,072 11-21-2019, Saat:12:47 PM
Son Yorum: livzyliz
  Wangan Midnight The Movie (湾岸ミッドナイト THE MOVIE ) (2009) kagami chan 0 1,678 04-15-2015, Saat:08:03 PM
Son Yorum: kagami chan
  Teke-Teke (テ ケ テ ケ) (2009) kagami chan 0 2,851 11-25-2014, Saat:10:10 PM
Son Yorum: kagami chan
  Blood - The Last Vampire / Son Vampir (2009) мiкα 10 11,058 04-13-2014, Saat:03:23 PM
Son Yorum: мiкα
  Nonchan Noriben (のんちゃんのり弁) (2009) Toruga 1 3,052 02-29-2012, Saat:06:44 PM
Son Yorum: AppyRossa

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi