Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Misumisou (ミスミソウ / Liverleaf) / 2018 / Online İzle / Türkçe Altyazılı
Misumisou (ミスミソウ / Liverleaf) / 2018 / Online İzle / Türkçe Altyazılı

[Resim: Liverleaf-P1.jpg]

[Resim: images?q=tbn:ANd9GcSg5QX1VOwoRm9aw7Hki0I...Y&usqp=CAU]  [Resim: 1200px-TRA%C4%B0_%C5%9Eiddet.svg.png]  [Resim: TRA%C4%B0_O.png]

Çevirmen: IDPeaceM

OKRU

~~
Alternatifler Yükleniyor...
MEGA
~~
VIDMOLY
~~

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. | Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

*Filmi Vidmoly seçeneği üzerinden bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
**Bu film Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. kapsamında sizlerden gelen istekler doğrultusunda Japan Fans Çeviri Grubu tarafından çevirisi yapılan bir filmdir. 
[Resim: qhlECOv.jpeg]
[-] 14 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • BBelgo, Birkişi, crusheus, h.yesu, hanshiro, kagami chan, LiLiuM, madergorbe, modusoperandi, roselewis, shirosview, Susue, Toruga, ~Haruna~
Japonya'nın bu tür filmlerine alışkınım, yine de şaşırdığım kısımlar oldu.^^ Filmin özellikle kış sinematografisi çok güzeldi. Heart Oyuncular da iyi iş çıkarmış bence, kanlı filmlerden hoşlanıyorsanız tavsiye ederim.  Blush  Çeviri için teşekkürler IDPeaceM!  Angel
[Resim: tPbzUYp.jpg]

Starto <3 Hello! Project <3 48/46 Family
[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • IDPeaceM
Bul
Değişik ve psikopat bir film Souka Çeviri için çok teşekkürlerr smile
  • IDPeaceM
Bul
garip bir filmdi
smile
  • IDPeaceM
Bul
Tüylerim diken diken oldu resmen artı çok tiksindim tüm insani duygulardan uzak herkes mi psikopat olur 30 yaşındayım çocukluğumdan beri milyon film dizi izlemişimdir özellikle ilk kez bir Japon filmini izlediğime pişman oldum yine de emek veren çevirmenize teşekkür ederim
Bul
(12-25-2022, Saat:09:05 PM)Makoko yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Tüylerim diken diken oldu resmen artı çok tiksindim tüm insani duygulardan uzak herkes mi psikopat olur 30 yaşındayım çocukluğumdan beri milyon film dizi izlemişimdir özellikle ilk kez bir Japon filmini izlediğime pişman oldum yine de emek veren çevirmenize teşekkür ederim

İstek gelen bir filmdi, açıkçası bana da kanlı geldi ama filmin yapısı gereği ne yalan söyleyeyim ciddi kalamadım izlerken  Relieve  Aslında çok gerçeklikten uzaktı belki de o yüzden olabilir  Big Grin
[Resim: qhlECOv.jpeg]
teşekkürler
  • IDPeaceM
Bul
offf hiroya var diye izleyeyim dedim keşke izlemeseydim be ne zaman düzgün psiko olmayan rolleri olucak bu çocuğun . emeğiniz içinde çok teşekkürler
  • IDPeaceM
Bul
cox qan varmis ama neyse yaxsiydi yenede  Blush
Okashii
  • narennaku
Bul
Merak edip izlemiştim ama benlik değilmiş filmi gereksiz uzatmışlar kış temalı olduğu için bana çok kasvetli geldi içim daraldı intikam konulu filmleri severseniz bakabilirsiniz çeviri için teşekkürler smile
  • IDPeaceM
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Oboreru Naifu (溺れるナイフ / Drowning Love) / 2016 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 6 61,830 08-25-2026, Saat:12:49 AM
Son Yorum: kimiwaina17
  Tuna Girl (TUNAガール) / 2019 / Online İzle / Türkçe Altyazılı liliri 0 269 08-18-2026, Saat:11:38 PM
Son Yorum: liliri
  Yoake no Subete (夜明けのすべて / All the Long Nights) / 2024 / Online İzle / Türkçe Altyazılı cha___hyun 0 306 08-18-2026, Saat:11:22 PM
Son Yorum: cha___hyun
  Tsuma no Denchigire (妻の電池切れ / Wife's Power Outage) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı liliri 0 171 08-18-2026, Saat:09:18 PM
  Atsui Munasawagi (あつい胸さわぎ / The Lump in My Heart) / 2022 / Online İzle / Türkçe Altyazılı liliri 0 182 08-17-2026, Saat:10:01 PM
  Otouto (おとうと / About Her Brother) / 2010 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 0 115 08-16-2026, Saat:10:04 PM
Son Yorum: IDPeaceM
  Kyo no Sora ga Ichiban Suki, to Mada Ienai Boku wa (今日の空が一番好き、とまだ言えない僕は / She Taught Me Serendipity) / 2025 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 0 243 08-14-2026, Saat:11:11 PM
  Touch (タッチ) / 2005 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 0 152 08-13-2026, Saat:10:58 PM
  Ore Monogatari!! (俺物語!! / My Love Story!!) / 2015 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 3 5,081 08-13-2026, Saat:01:29 AM
Son Yorum: RReyhanNN
  Sabakan (サバカン) / 2022 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 0 168 08-12-2026, Saat:11:10 PM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi