Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Influence (インフルエンス) / 2021 / Online İzle / Türkçe Altyazılı
Influence (インフルエンス) / 2021 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

[Resim: Exq-Jj05-XAAIb5-Mc.jpg]

Influence dizisinin Türkçe Altyazılı izleme linklerinin olduğu bölümdür.

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

*Bu dizi güncel bir dizidir. Çeviri tarihleri/zamanları kaynak çevirinin geliş tarihlerine göre değişiklik gösterebilir.

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

[Resim: qhlECOv.jpeg]
[-] 10 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • Birkişi, caggahades, Hyouka, Izanagi, kagami chan, lovedizi, Susue, Toruga, Usaida Riku, ~Haruna~
1. Bölüm
GDRIVE
**
[-] 7 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • caggahades, Hyouka, kagami chan, Susue, Toruga, Usaida Riku, ~Haruna~
2. Bölüm
GDRIVE
**
[-] 6 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • caggahades, Esmaralece, Hyouka, kagami chan, Toruga, ~Haruna~
Devamı ne zaman gelir acaba?
Bul
(04-08-2021, Saat:11:13 AM)Esmaralece yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Devamı ne zaman gelir acaba?

Merhaba, ilk mesaja da not eklemiştim gözünüzden kaçmış olabilir smile Dizimiz güncel bir dizi, kaynak altyazı geldikten sonraki 24 saat içinde sitede Türkçe altyazılı olarak vermeye çalışıyoruz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler  Angel
[-] 2 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • Esmaralece, ~Haruna~
3. Bölüm
GDRIVE
**
[-] 5 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • caggahades, Esmaralece, kagami chan, Toruga, ~Haruna~
4. Bölüm
GDRIVE
**
  • caggahades, Esmaralece, kagami chan, Toruga, ~Haruna~
5. Bölüm (FİNAL)

GDRIVE
**
  • caggahades, kaemin, kagami chan, Toruga, ~Haruna~
Mesajınız için teşekkürler başka bir sitede izlemiştim ama size aitmiş oradan izledim fakat sizin emeginizmis o yüzden emeğinize sağlık cevirileriniz için teşekkürler
[-] 2 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • IDPeaceM, Toruga
Bul
(04-23-2021, Saat:01:09 AM)Didossss yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Mesajınız için teşekkürler başka bir sitede izlemiştim ama size aitmiş oradan izledim fakat sizin emeginizmis o yüzden emeğinize sağlık cevirileriniz için teşekkürler

Hassasiyet göstererek özellikle gelip teşekkür ettiğiniz için sitemiz, ekibim ve kendi adıma ben teşekkür ederim smile
[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • movietime

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Anpan (あんぱん) / 2025 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 41 2,791 2 saat önce
Son Yorum: IDPeaceM
  Umi no Hajimari (海のはじまり) / 2024 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 19 11,310 5 saat önce
Son Yorum: IDPeaceM
  Kaibutsu (怪物) / 2025 / Online İzle / Türkçe Altyazılı yyamadasuzuki 25 3,480 09-27-2025, Saat:11:04 PM
Son Yorum: jojomo
  BG: Personal Bodyguard 2.Sezon (BG~身边警护人 ~ 2) / 2020 / Online / Türkçe Altyazılı AsianQueen 2 193 09-27-2025, Saat:09:18 PM
Son Yorum: AsianQueen
  Mare (まれ) / 2015 / Online İzle / Türkçe Altyazılı yyamadasuzuki 81 22,360 09-26-2025, Saat:02:23 PM
Son Yorum: Ahgasnr
  Mikami Sensei (御上先生) / 2025 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 5 676 09-25-2025, Saat:08:28 PM
Son Yorum: Halil90
  Gokudo Joshi ni Aisaretara: Reitetsu Kare to no Ama Sugiru Dokyo (極道上司に愛されたら) / 2025 / Online İzle / Türkçe Altyazılı yyamadasuzuki 38 10,161 09-25-2025, Saat:11:03 AM
Son Yorum: melikechan
  Kamen Rider W (仮面ライダーW) / 2009 / Online İzle / Türkçe Altyazılı Sumii 9 684 09-25-2025, Saat:04:16 AM
Son Yorum: Sumii
  Barakamon (ばらかもん) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı sera__421 59 10,320 09-25-2025, Saat:01:38 AM
Son Yorum: @kkimdokii
  BG: Personal Bodyguard (BG~身边警护人) / 2018 / Online İzle / Türkçe Altyazılı AsianQueen 10 1,212 09-20-2025, Saat:11:08 PM
Son Yorum: AsianQueen

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi