Yorumları: 405
Konuları: 77
Aldığı Teşekkür Sayısı: 310 mesajda toplam 1,109 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 288
Rep Puanı:
16
02-05-2021, Saat:01:24 AM
(Son Düzenleme: 03-01-2021, Saat:10:30 PM, Düzenleyen: kagami chan.)
Seirei no Moribito (Moribito: Guardian of the Spirit / 精霊の守り人) / 2016 / Online İzle / Türkçe Altyazılı
Seirei no Moribito / Moribito: Guardian of the Spirit 1.sezon Türkçe altyazılı izleme linklerinin bulunduğu bölümdür.
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Rep Puanı:
16
02-19-2021, Saat:09:37 AM
(Son Düzenleme: 02-19-2021, Saat:11:35 AM, Düzenleyen: IDPeaceM.)
1. Bölüm
OKRU
MEGA
Açıklama: Dizinin giriş kısmında ve diğer kısımlarında olmak üzere kaynak çeviride tüm her şey çevirisi hazır şekilde gelmiş. Ancak ben bu yazıları her bölümde çevirmeyeceğim. Sadece ilk bölüme özel olarak hepsini çevirdim. Yeni karakter girdiğinde sadece onunki yazılacak. Bir de kaynak altyazıda her şey çok ince düşünülerek ayarlanmış, özellikle de yazı karakterleri ama benim bilgisayarımda tanımlı olmadığı için bazı yerlerde Türkçe karakter kullanamadım. Lütfen onu mazur görün. O estetik görüntüyü bozmak istemedim.
Bir de çeviride dikkat ederseniz ''Fedai'' kelimesini kullandım. Bu konuda çok tereddüt ettim. Muhafız kullanmak istemedim çünkü krallık muhafızlarıyla karışmasını istemedim. Koruma kelimesi de böyle bir dizi için fazla hafif bir ifade gibi geldi. O yüzden fedai kelimesini kullandım. Bu kelime tam karşılayan bir kelime, para ile tutulan ve belli bir göreve kendini adamış kimselere deniyor. Yine de çeviride size tuhaf geliyorsa ve başka bir alternatifiniz varsa lütfen bana bildirmekten çekinmeyin. Tarihi diziler konusunda çok deneyimim olmadığı için biraz sıkıntı yaşayabilirim, şimdiden oluşabilecek sıkıntılar
için herkesten özür dilerim. Yine de umuyorum ki güzel bir çeviriyle diziyi sonlandırabilirim.
Dikkatiniz için teşekkür eder, iyi seyirler dilerim 
Yorumları: 16
Konuları: 0
Aldığı Teşekkür Sayısı: 8 mesajda toplam 10 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 61
Rep Puanı:
0
02-19-2021, Saat:08:49 PM
çok çok çok teşekkürler çeviri çok güzeldi. Ayase hayranım bu kadına <3
1 üye bu mesaja teşekkür etti:1 üye bu mesaja teşekkür etti:
• IDPeaceM
Rep Puanı:
16
02-20-2021, Saat:03:41 PM
(Son Düzenleme: 02-20-2021, Saat:10:44 PM, Düzenleyen: IDPeaceM.)
2. Bölüm:
OKRU
Dailymotion
MEGA
Çevirmen Notu: İkinci bölümde metafizik alemde varolan bir takım varlıklardan bahsedildiğini göreceksiniz. Normalde burada ruh diye anılan varlıklara biz, mitolojide ''peri'' de diyebiliyoruz. Yer yer ruh yer yer peri dedim ben de. Konunun akışına göre böyle yapmaya karar verdim çünkü siz de izlerken anlayacaksınız ki saedce ruh veya sadece peri dediğimiz zaman pek olmuyor. Zaten görünmeyen de bir varlık, cismi olmadığı için böyle bir yola başvurdum. İzleyicilerimin bilgisine sunarım
Rep Puanı:
16
02-23-2021, Saat:02:44 AM
(Son Düzenleme: 02-23-2021, Saat:03:26 AM, Düzenleyen: IDPeaceM.)
3. Bölüm
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. // Google Drive
DAILYMOTION
~~
OKRU
~~
Rep Puanı:
16
02-23-2021, Saat:03:30 AM
(Son Düzenleme: 02-23-2021, Saat:10:33 AM, Düzenleyen: IDPeaceM.)
4. Bölüm (1. Sezon Final)
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
OKRU
~~
*Dizinin ilk sezonu burada sonlanmış bulunuyor. Bundan sonraki iki sezonu da en kısa zamanda sizlerle buluşturmak dileğiyle. Kishibe Rohan dizimizle yola devam edeceğiz. Bizimle, Japan-Fans'le kalın!
Yorumları: 3,929
Konuları: 642
Aldığı Teşekkür Sayısı: 1,078 mesajda toplam 1,405 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 2,555
Rep Puanı:
24
03-01-2021, Saat:09:05 PM
Çeviri için teşekkürler IDPeaceM, emeğine sağlık  Güzel bir dizi ile tanışmak ilaç gibi geldi aksiyon, fantastik türü için iyiydi eğlenerek keyifle izledim diziyi.
Duygular şelale oldu bırakamadım,  bu ne kardeşim son dakika ağlatmalar filan, ağlamanın eşiğinden gidip geldim, geldim ama sondaki şoku atlatamadım  Kısa ama bir o kadarda sıcak dolusu güzel bir diziydi, çok severek takip edip yeni bitirebildim diziyi
Balsa sen muhteşem bir detaysın
2 üye bu mesaja teşekkür etti:2 üye bu mesaja teşekkür etti:
• ezwi, IDPeaceM
Rep Puanı:
16
03-01-2021, Saat:09:09 PM
(03-01-2021, Saat:09:05 PM)kagami chan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Çeviri için teşekkürler IDPeaceM, emeğine sağlık Güzel bir dizi ile tanışmak ilaç gibi geldi aksiyon, fantastik türü için iyiydi eğlenerek keyifle izledim diziyi.
Duygular şelale oldu bırakamadım, bu ne kardeşim son dakika ağlatmalar filan, ağlamanın eşiğinden gidip geldim, geldim ama sondaki şoku atlatamadım Kısa ama bir o kadarda sıcak dolusu güzel bir diziydi, çok severek takip edip yeni bitirebildim diziyi
Balsa sen muhteşem bir detaysın 
Benim de ilk tarihi Japon dizim oldu hem seyir hem çeviri açısından  Beğenmene çok sevindim bu arada. Daimi takipçim Ezgiwi sağ olsun o kadar güzel diziler istiyor ki, yeni yeni denizlere yelken açıyor gibi hissediyorum  Daha dizinin ikinci üçüncü sezonları da var bu arada, bakalım o sezonlarda neler olacak, merakla bekliyorum ben asıl
2 üye bu mesaja teşekkür etti:2 üye bu mesaja teşekkür etti:
• ezwi, kagami chan
Yorumları: 16
Konuları: 0
Aldığı Teşekkür Sayısı: 8 mesajda toplam 10 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 61
Rep Puanı:
0
Bu nasıl finaldir ... Ben ölürüm meraktan ? çok çok çok teşekkür ederim çevirdiğin için sayende Ayase ye bir kez daha aşık oldum ?
|