Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kyo no Kira-kun (きょうのキラ君 / Closest Love to Heaven) (2017)
Kyo no Kira-kun (きょうのキラ君 / Closest Love to Heaven)

[Resim: qEXqOB.jpg]

Adı: Kyo no Kira-kun
İngilizce: Closest Love to Heaven / Today's Kira-kun
Japonca: きょうのキラ君
Yönetmen: Kawamura Yasuhiro
Senarist: Mikimoto Rin (manga), Nakagawa Chieko
Yapımcı: Ohata Rikyu, Fuse Hitoshi
Görüntü Yönetmeni: Kanazawa Kensuke
Yayın Tarihi: 25 Şubat, 2017
Süre: 109 dk.
Türü: Romantizm, Okul, Gençlik
Dağıtım Şirketi: Showgate
Dil: Japonca
Ülke: Japonya

Oyuncular:

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Kira Yuiji
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Okamura Ninon
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Yabe Kazuhiro
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Yahagi Mio
Okada Kohki - Yuiji'nin babası
Miura Rieko - Okamura Kanon
Yasuda Ken - Okamura Takahiro

Konusu:

Okamura Ninon, omzunda bir papağanla etrafta dolaşmayı seven bir lise öğrencisidir. Diğer öğrenciler papağanın pelüş oyuncak olduğunu sanmaktadır ama aslında gerçek bir papağandır. Okamura Ninon'un okulda hiç arkadaşı yoktur. Diğer taraftan, Kira Yuiji Ninon'un sınıf arkadaşıdır. Okul günlerini diğer öğrencileri taciz ederek ve çeşitli kızlarla çıkarak geçirmektedir. Ancak bir sırrı vardır, ölümcül derecede hastadır ve yaşamak için bir yılı kalmıştır.

Ninon ve Kira kapı komşularıdır. Ancak okulda konuşmazlar. Ninon ebeveynlerinden Kira'nın sadece bir yılı kaldığını öğrenir. Bir gün, Kira Ninon'a ölmek istemediğini ve yalnız olmak istemediğini söyler. Bunun üzerine Ninon o ölene kadar onunla olacağına söz verir.

Manga Konusu İçin ---> Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Fragman:

Kaynak: AsianWiki
Çeviri: ~Haruna~

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
[Resim: tPbzUYp.jpg]

Starto <3 Hello! Project <3 48/46 Family
[-] 6 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • Bessie., edaxelena, Kojiyuu, RedSora, Tülin, ちかこ
Bul
Sevdiğim manganın live-action'u, çığlık atmak istiyorum!   Lol   
Oyuncuları sevdim, sanırım. Umarım güzel olur. Sadece bir şeyi merak ediyorum, Sensei'yi (kızımızın kuşu) nasıl yapacaklar?
(Live-action ve Kento oynamıyor, şok!   Shy )

Bul
Taishi'nin yıldızı parlıyor ^^ Güzele benziyor izleyeceğim :3
              My Bae  Blush 
[Resim: vZmNvA.gif]
Bul
(09-06-2016, Saat:10:08 PM)edaxelena yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Taishi'nin yıldızı parlıyor ^^ Güzele benziyor izleyeceğim :3

Mangası ve konu bakımından çok güzel zaten, umarım live-action'u da güzel olur.^^

[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • edaxelena
Bul
(09-08-2016, Saat:09:56 PM)~Haruna~ yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
(09-06-2016, Saat:10:08 PM)edaxelena yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Taishi'nin yıldızı parlıyor ^^ Güzele benziyor izleyeceğim :3

Mangası ve konu bakımından çok güzel zaten, umarım live-action'u da güzel olur.^^

Umarımmmm ~ Bravo
              My Bae  Blush 
[Resim: vZmNvA.gif]
  • ~Haruna~
Bul
* Yeni kapak ve 2. fragman eklenmiştir.

Yabe ve Sensei çok iyi gibi duruyor. Kızın oyunculuğu ile ilgili emin değilim, filmi izlemek istiyorum!!

Bul
Merhaba izleme linki nerede göremiyorum..?
Bul
Diziside güzeldi filmide Teşekkürler  smile smile smile
  • IDPeaceM
Bul
(11-19-2022, Saat:04:20 PM)kismo yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Diziside güzeldi filmide Teşekkürler  smile smile smile

Dizisi de mi var? Ben mangasını okumuştum biraz, sevimliydi. smile

Bul
(11-19-2022, Saat:06:07 PM)~Haruna~ yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
(11-19-2022, Saat:04:20 PM)kismo yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Diziside güzeldi filmide Teşekkürler  smile smile smile

Dizisi de mi var? Ben mangasını okumuştum biraz, sevimliydi.  smile
Acaba ben filmini izledimde dizi diyemi hatırlıyorum o kadar çok dizi ve film izliyorumki beynim error vermiş olabilir neyse her halukarda teşekkür ederim  smile
  • ~Haruna~
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gintama (銀魂) (2017) ~Haruna~ 7 4,793 01-18-2026, Saat:02:28 PM
Son Yorum: Gizem_Li
  Another Heaven (アナザヘヴン) (2000) AsianQueen 0 429 10-31-2025, Saat:09:12 PM
Son Yorum: AsianQueen
  Sekai wa Kyou kara Kimi no Mono (世界は今日から君のもの / Her Sketchbook) (2017) liliri 0 578 06-24-2025, Saat:10:30 PM
Son Yorum: liliri
  Tenshi no Iru Toshokan (天使のいる図書館) (2017) ~Haruna~ 0 950 09-15-2024, Saat:11:14 AM
Son Yorum: ~Haruna~
  Hitsuji to Okami no Koi to Satsujin (羊とオオカミの恋と殺人 / Love And Murder Of Sheep And Wolf) (2019) ~Haruna~ 0 869 08-29-2024, Saat:03:30 PM
  Silent Love (サイレントラブ) (2024) ~Haruna~ 0 1,381 08-20-2024, Saat:11:58 AM
  Kimi to 100 Kaime no Koi (君と100回目の恋 / The 100th Love With You) (2017) ~Haruna~ 1 1,690 01-31-2024, Saat:08:22 PM
Son Yorum: kismo
  High & Low The Movie 3: Final Mission (2017) diadembaby 9 5,063 12-28-2023, Saat:09:04 PM
  Tomodachi Game: The Movie (トモダチゲーム) (2017) ~Haruna~ 0 1,203 07-18-2023, Saat:09:27 PM
  Hatsukoi Loss Time (初恋ロスタイム / Love Stoppage Time) (2019) ~Haruna~ 0 1,478 07-09-2023, Saat:10:19 PM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi