Morning Musume。’16 Houston'da (1. kısım)
Merhaba, oradaki ;)
Japonya'ya geri döndüm!!
Sizleri Houston'da görmek güzeldi. ;) Bir çok denizaşırı hayranları oradaydı ve harika bir şekilde Morning Musume。’16'i karşıladı. ;) Teşekkür ederim!!
Houston'a vardığımızda, bu kocaman muhteşem arabalar oradaydı!! Bizim için özellikle hazırlanmışlardı.
Üyeler heyecanlıydı! Kudo Haruka bizi konuk eden kişiymiş ve kollarında güzel kızlar varmış gibi davrandı ;) haha
Güzel hava da bizi karşıladı!! Ikuta Erina, Suzuki Kanon, Oda Sakura, Nonaka Miki ve Makino Maria ile parka gittim.
Sakura ve Maria atlıkarınca ile oynadılar ;)
Erina onların fotoğrafını çekti ve Miki oturuyordu ;)
Kanon şirin bir erkek çocukla oynuyordu ;)
Etrafa bakındıktan sonra, tüm üyeler rodeo izleyecektik ama izleyemedik!!><
Rodeo kapalıydı...
Oh, yazık!
Ancak, BBQ yarışması olan, Dünya Bar-B-Que Şampiyonası, düzenlendi! Japonya'da TV şovunda görmüştüm ve oldukça heyecanlıydım. hehe güzel kokularla doluydu!
Erina, Haruna ve Maria kukla inekten etkiledi!
Linki görebilmek için
giriş yapmanız ya da
üye olmanız gerekir.
Beyefendi eğer arkaya eğilirse, ineğin daha iyi hareket edeceğini söyledi.
Linki görebilmek için
giriş yapmanız ya da
üye olmanız gerekir.
Sevimli kovboy kızı ;)
Linki görebilmek için
giriş yapmanız ya da
üye olmanız gerekir.
Oh, çok fazla eğildi! Haha
Miki, Sakura ve Maria yerlilerle konuştular! Bayanlar rodeo ve BBQ etkinliği hakkında konuştular. Maria iletişim kurmayı uğraştı! Şirindi ;) Kendilerini bayanlara tanıttılar. "Biz performans sergiliyoruz!" "Dans ve şarkı söylemek!" , bayanlar anlamakta zorlandılar! "Ne? Nerede performans sergiliyorsunuz? TV'de?" gibiydi. Çok şaşırdı ;) haha
Anime Matsuri hakkında açıklama yaptık ve onlar "Gidebilmeyi dilerdim! Bu arada, tanıştığımıza memnun oldum. Burada olduğunuz sırada keyfini çıkarın ;)" dediler. Çok naziklerdi.
Ondan sonra BBQ yarışmasa yakın olan bir eğlence parkına gittik. Çok iyi vakit geçirdiler, hız trenine binmek, baş aşağı bungee jump ve birkaç sürüş! Çok oynadılar!! DVD'de görebilirsiniz ;)
Günün sonunda harika bir akşam yemeği yedik ve yattık ;)
Sevgilerle
Aika
Devam edecek...
---
Kaynak: UP-FRONT LINK
Çeviri: ~Haruna~