Yorumları: 1,532
Konuları: 60
Aldığı Teşekkür Sayısı: 12 mesajda toplam 17 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 0
03-28-2012, Saat:02:37 PM
Johnny & Associates bölümüne
Tackey & Tsubasa eklenebilir bence.
•
Yorumları: 115
Konuları: 14
Aldığı Teşekkür Sayısı: 16 mesajda toplam 21 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 53
Rep Puanı:
2
08-19-2014, Saat:12:13 AM
Bugün çevirimi Klip / PV Çevirileri kısmına koydum orası çeviri ekibi tarafından kullanılabiliyormuş sadece. Çeviri Online Klipler bölümüne taşındı fakat insanların buraya giripte çeviri arayacağını düşünmüyorum. Açıkçası konu oraya taşınana kadar orada çeviri parçalarında bulunduğu hiç dikkatimi çekmemişti. Eğer üye çevirileri gibi bir bölüm açılabilirse aynı Japan-Fans Çeviri Grubu gibi altbaşlıklara ayrılırsa yada sizin istediğiniz altbaşlıklarda hiç farketmez daha ilgi çekici olabileceğini düşünüyorum.
•
Yorumları: 164
Konuları: 32
Aldığı Teşekkür Sayısı: 17 mesajda toplam 22 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 0
Rep Puanı:
8
08-19-2014, Saat:12:08 PM
(08-19-2014, Saat:12:34 AM)Toruga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. (08-19-2014, Saat:12:13 AM)LiSA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Bugün çevirimi Klip / PV Çevirileri kısmına koydum orası çeviri ekibi tarafından kullanılabiliyormuş sadece. Çeviri Online Klipler bölümüne taşındı fakat insanların buraya giripte çeviri arayacağını düşünmüyorum. Açıkçası konu oraya taşınana kadar orada çeviri parçalarında bulunduğu hiç dikkatimi çekmemişti. Eğer üye çevirileri gibi bir bölüm açılabilirse aynı Japan-Fans Çeviri Grubu gibi altbaşlıklara ayrılırsa yada sizin istediğiniz altbaşlıklarda hiç farketmez daha ilgi çekici olabileceğini düşünüyorum.
Çeviri Grubunun çevirileri önceliklidir. Bu yüzden o çevirilerin özel bölümü vardır. Geri kalan çeviriler yani normal üye çevirileri performans veya klip olmasına göre normal izleme linklerinin olduğu bölümde paylaşılırlar. Çeviri grubunun çevirileri öncelikli olduğu için onların değerini düşürebileceğinden üye çevirilerine özel bölüm açamayız. Biz o çevirilerin forumda paylaşılmasına izin vermek zorunda da değiliz. Fakat sizlere destek olsun diye tamam diyoruz, o bölümlerde durabilirler. Zaten çeviri yapan arkadaşları çoğunlukla ekibimize alıyoruz ve onlar da çeviri grubu bölümünde formata uygun paylaşımlarını yapıyorlar.
Serbest çeviriler orada paylaşılamıyor yani? Hmm öğrendiğim iyi oldu bilgi için teşekkürler ^^
Yeah, 数え切れない papers & PAGES,
and I can write to u forever, it's ENDLESS
•