Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İçinden Ne Geçiyor?
Ben bu günü kesin unutamam Big Grin
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Hüzünledim ya Sad Ne duygusal klipler yapıyorlar ya...
[Resim: 31omDqUs.jpg][Resim: 2q5fmREs.png]
  Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Bahanem de hazır size sayın öğretmenler, "Ben sınava yönelik çalışıyorum!"
[Resim: QOJ7evi.png]
O kadar çok hayatla ilgili planım var ki... ama the world is not enough.
[Resim: Lwavefinger.gif]
Bul
Pazartesi yolcuyum, ama duygularım tam olarak ne yönde kestiremedim!
İki saattir bilgisayarın başındayım. Hala avatar ve imza kombinasyonunu bulamadım. değerli iki saatimi çocuk gibi şu işe verdiğime inanamıyorum.
[Resim: Lwavefinger.gif]
Bul
Uykusuzluktan başım ağrımaya başladı. Kaç gündür neden sınırımı zorluyorsam. Derdim neyse. Keşke uykuya hiç ihtiyacım olmayan bi varlık olsaydım. Gereksiz yani. Neyse az daha manga okuyayım. Gözlerim yerinden çıktığında gider yatarım artık.
Bul
Okuldan önceki son pazar günü...
[Resim: QOJ7evi.png]
Bazen resmen onu parçalara ayırmak istiyorum, bazen onun için ağlamasam da gözlerim doluyor, bazen onu özlüyorum, bazen beni hiç düşünmediğini hissediyorum ama tüm günümü onu seyrederek geçiyorum. Nasıl bir şey bu ya...

[Resim: 34yquxl.gif]

Bul
Eskiden ne çok konuşurduk onunla. Şimdi bir soğuk merhabadan başkası yok, o da arada bir. Aslında özlüyorum bazen. Yazmak istiyorum ona.
Ama o benimle konuşmak isteseydi yazardı değil mi? En azından konuştuğumuz yer olan face'e girerdi arada bir. Belki bıkmıştır benden. Ben fazla abartıp onu arkadaşım gibi görmüş olabilirim. O böyle kolayca gidebildiğine göre, benim abarttığım ortada. Yine de iyi biri, her zaman kalbim böyle bilecek onu.
Bir ara ona teşekkür etmeliyim, bana hep destek olduğu ve bir süreliğine de olsa bana arkadaşım olduğunu hissettirdiği için.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İçinden Ne Geçiyor? #2 Toruga 33 6,336 02-23-2026, Saat:12:50 PM
Son Yorum: jerryt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi