Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İçinden Ne Geçiyor?
Aaahh kulaklarım... Kulak deliklerini 18 ga'dan 16 ga'ya hangi akıllı çıkarır ki? o.O
[Resim: QOJ7evi.png]
Ben farkında olmadan doğru yazan, doğru yazdığını zannedip de yanlış yazan bir şeyim ve ne zaman ne yapacağım belli olmaz. O yüzden:

DİKKAT, BİİZU VAR! Big GrinBig GrinBig Grin
[Resim: VFpSj.gif]

Big Grin
Ne zaman bitecek bu 'Boş' muhabbetler?
Bul
İçimden birşey geçmiyordu ta ki artık bazı insanların(ki çoğu japon) şu .gif uzantılı görüntülerini görünce uyuz oldum yine. Nedir aga bu gifler. Millet fetiş boyutunda. Tamam biz de seviyoruz bazı adamları veya bayanları(çoğunlukla bayanları) ama gif yapıp koymuyoruz. Gerçi zevkler ve renkler klişesi aklıma geldi şimdi susuyum ben en iyisi. Bir de gerçekten japon hayranlığı var bazı üyelerde bunu hissettim. kendimi japon hayranı bilirdim, bu siteye üye olduğumdan beri artık bilmiyorum.
[Resim: Lwavefinger.gif]
Bul
Millette ne yetenek var be! Ben hala sabaha kadar bilgisayarın başında oturup gündüzleride boş boş dolanayım. Kendime acıdım bir an!
[Resim: 31omDqUs.jpg][Resim: 2q5fmREs.png]
  Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Kafam çok karışık Sad
İnsanların sinirini bozmak için dünyaya geldiğini sananlar var .
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Hala sürprizin etkisindeyim, ne güzeldi öyle. Big Grin
[Resim: e4815b681e0f7426e17a1f9857985085.jpg]
Doğum günüm kutlanınca çok duygulanıyorum ya... Sad

[Resim: 34yquxl.gif]

Bul
Müşteriyle öğrenci arasındaki bariz fark müşteri memnuniyeti diye bir şey vardır. Öğrenci memnuniyeti diye bir şey yoktur. Keşke herkes hangisi olduğunun bilincinde olsa milletin okuluna, eğitimine dil uzatmadan önce.
[Resim: QvR6mZ.gif]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İçinden Ne Geçiyor? #2 Toruga 33 6,336 02-23-2026, Saat:12:50 PM
Son Yorum: jerryt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi