Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İçinden Ne Geçiyor?
Bu gün son gündü bir daha onu kim bilir ne zaman görürüm . Sanırım artık hiç göremeyeceğim . Yine mi unutmak zorundayım ? Çok can sıkıcı bir durum . Hep hayallerim ile baş başa kalmakta çok sıkıcı . Keşke ona söyleyebilseydim belki o da ...

Neyse saçmalık işte .
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

ne maçtı çok yoruldum ama deydi. yenipte karşı takımı kızdırmak paha biçilemezz Big Grin Big Grin
[Resim: vSXcm.gif]

Ishihara Heart satomi(m)
Bul
I'll Kill You şarkısını aslında ben yazdım. Zaman yolculuğu falan...
[Resim: QOJ7evi.png]
iyiyim ve rahatım...smile
Yeni temamız çok hoş ^_^
Bileğiiim . Çok ağrıyor Sad

Off cani arkadaşlarım beni kovalarken düştüm Sad

......

Eski sevgilisinin attığı mesajları başkalarına gösterip alay konusu yapan insanlar var.
İşte biz onlara şerefsiz diyoruz ... !
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Şeytan diyor ki git evine ağzını burnunu dağıt... İlgisiz!
[Resim: QOJ7evi.png]
Çeyrek ekmekle doyan erkek olur mu be Big Grin anlamıyorum valla Big Grin Bunlar çok yiyorlar da yaşlarından hepsi böyle zayıf lafları falan yalan Big Grin çeyrek ekmek yiyorlar sabahtan akşama futbol oynuyorlar bi zahmet böyle olsunlar Big Grin
[Resim: QvR6mZ.gif]
Bul
Bana Japonya'ya gitmek için yardım edecek varmı?smile

Sad Çok gitmek istiyorum...
İyiki Japonyayı sanatçılar için değil de insanı ve doğal güzellikleri için seviyorum smile Gelecekte Japonyaya gidip sonsuza kadar orada kalmak istiyorum Big Grin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İçinden Ne Geçiyor? #2 Toruga 33 6,336 02-23-2026, Saat:12:50 PM
Son Yorum: jerryt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi