Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İçinden Ne Geçiyor?
Dost acı söylermiş.

Bugün en acı sözleri duydum... 4 ve üzeri! Olmaz ki böyle. Hadi 1 kabul, 2 kabul, 3'ü saymayız diyelim de 4 ve üzerine ne oluyor ya? Moral bozma küpü çocuk! :-/
Bul
gerçekler mi hayallermi diye sorsalar hayaller derim, bütün engelleri tek başıma kaldırabildiğim tek yer hayaller dünyası hayallerim olmadan ben bir hiçimmmmmm belkide
[Resim: vSXcm.gif]

Ishihara Heart satomi(m)
Bul
Birazdan yola çıkacağım. smile
[Resim: QOJ7evi.png]
İnsanlar neden bana bakma gereği duyuyor anlamıyorum . Hayır ayıp olan bir şeyde yok ki . Birden aralarında konuşup ban bakmaları yok mu ? İşte cinayet sebebi . Birazdan tekrar asansöre bineceğim ve tekrar aynı kişiler bana bakarlarsa kavga çıkartırım . Hiç kimse kusura bakmasın yani .
....

İnsanların saçma sapan yorumlarından bıktım artık . Gözlüklerimi seviyorum buna kimse karışamaz . İstediğiniz kadar embesil deyin umrumda değil.
'Eğer başkalarının yorumlarına göre hayatımı şekillendirseydim yaşayamazdım.' Bu sözü hep söylerim . O yüzden kim saçıma , gözlüğüme , kıyafetime laf ederse etsin umursamamayı düşünüyorum . Ama benimde sabrımın bir sınırı var.
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Hala umrumdasın be! :-/
Bul
Herşey olaysız geçti, eğlendik.. smile
[Resim: QOJ7evi.png]
Araki bana bu aralar nedense çok karizmatik gelmeye başladı şaçlardan mıdır nedir ?
Böyle bi hava vermiş ona .. Sanırım Araki ye takacağım bu sefer Big Grin

off şu tatiller ne iyi geldi valla Big Grin
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcQrGgCfIVH5vvW9-_ePwkL...jaV7Hv6H_Q]
Bul
marketçi kontör atmadı Sad çok sinirliyim,paramda boşa gitti :>
[Resim: angel3.gif]

HiÇ yAdIrGaMaDıM yÜzÜnÜ iNaN çOk TaNıDıK gÖnLüMe HoŞgElDiN sEvDiĞiM
kUsUrA bAkMa OrTaLıK bİrAz DaĞıNıK.....
Bul
Eskiden bu kadar mesajlaşmazdım ben . Ne oldu bana Big Grin
Arkadaş çoğalmasıda olmadı

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İçinden Ne Geçiyor? #2 Toruga 33 6,336 02-23-2026, Saat:12:50 PM
Son Yorum: jerryt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi