Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İçinden Ne Geçiyor?
Yazmam gereken bir doğum günü mektubu, kurutmam gereken ıslak saçlarım ve tamamlamam gereken bir çevirim var. Ne yapacağım bilemiyorum.
[Resim: QOJ7evi.png]
Yarınki ingilizce yazılısında ne yapacağımı bilmiyorum. :-/ İngilizce kolay da, hoca abuk sabuk sorularla saçmalaştırıyor yau! Okashii
Bul
Güneş sinirimi bozmaya başladı ! Ateşim varken birde güneş ışınları yüzüme yüzüme geldi . Neyse ki hava karardı .
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Bu gün dershane dönüşü anladım ki, yolda yürürken, özellikle karşıdan karşıya geçerken X-JAPAN - I'll Kill You dinlenmezmiş. Çünkü gaza geliyorum ve bağıra bağıra şarkıyı söylediğimi eve gelince fark ediyorum. Coşuyorum ya bildiğin yürürken. Umarım abuk subuk hareketler yapmadım aklıma Yoshiki gelip te... smile
Yarım saatten beri altyazı zamanlaması için uğraşıyorum . Lanet olsun ki sonlarına doğru video bozuk çıktı olamaz ya Sad Sad Sad

Ben geldimmm.. Ama hala netim sorunlu, kesilip duruyor Sad Forumu da özledim zaten Sad
Bul
Bahar alerjisi + grip üst üste gelince sınava giremiyorsun işte...
Bugün cidden mutlu hissediyorum. smile
[Resim: e4815b681e0f7426e17a1f9857985085.jpg]
Yarabbimm..
2dk oturayım dedim bilgisayara ateşim yine yükseldi ellerim titremeye başladı of okuldan geri kaldım bu sene taktir beklememeliyim Sad

Ahh, sevmek çok güzel bir duygu smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İçinden Ne Geçiyor? #2 Toruga 33 6,336 02-23-2026, Saat:12:50 PM
Son Yorum: jerryt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi