Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İçinden Ne Geçiyor?
Alıştığım şeyleri değiştirmek neden bu kadar zor Souka Neden değişiklik seven biri değilim Huh Yenilik iyidir halbuki..
Kendimi yeni bir şeylere yeniden alışmaya zorlamak çok sinir bozucu Okashii
Bul
Bir sürü video indirip çılgınca izleyeceğim!!!!! Dance
Bul
Bir zaman makinesi olsa ve zamanı ben doğmadan bir önceki güne alsa. Çok şey mi istiyorum yani?
[Resim: tumblr_m56b44w7Zz1rrdd5mo1_250.gif]
O postallarla koşmasaydım iyidi. Hem hava iyidi ben niye postal giydim? Giymeseydim hem ayaklarım su toplamayacaktı hem daha hızlı koşabilirdim belkide. Ay hala koşmaktan bahsediyorum. Sad
[Resim: QOJ7evi.png]
2 günlük raporum var...
Yarın okula gitmesem de olur aslında ama.. ama.. ama evde çok sıkılıyorum ben!! Okashii
Bul
Rock müziğe Klasik ve Jazz müzik tarzını karıştırıp;
gitargiller ve bateriye, piyano çello saksafon ve bilumum müzik aletlerini karıştırıp konuşturarak
beni bu dünyadan uçuran ve bulutlara çıkaran gruplara/sanatçılara tapmak istiyorum!!
Bul
İngilizceci'ye feci halde kızdım ha.Zaten futbol topu gibi bir şey ; kısa ve yuvarlak , tekme atıp merdivenden yuvarlayasım geliyor.
Bul
Çok heves yaptığım, heyecanlandığım şeyler hiç bir zaman gerçekleşmiyor. Bugün bunu farkettim.
[Resim: e4815b681e0f7426e17a1f9857985085.jpg]
Yarın yazılım var çalışmak istemiyorum , sınavdan sonra otobüse binip eve gelmek çok zor geliyor , tabi sabah okula gitmek , sonra sabah 6.00 da uyanmak . (Biliyorum çok tembelim)
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Başım ağrımasa artık ne güzel olur..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İçinden Ne Geçiyor? #2 Toruga 33 6,336 02-23-2026, Saat:12:50 PM
Son Yorum: jerryt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi