Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İçinden Ne Geçiyor?
Herkesde bi "artizlik"
Bul
Sanırım artık daha mantıklı düşünüyorum. En azından birkaç gündür Souka Böyle devam etse güzel olacak..
Bul
Şu video editing şeysini bir kapsam, ilk çevirimi doğru düzgün bir tamamlasam bayağı güzel olacak Big Grin
[Resim: GkMfm.gif]Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Bul
İyice b*ku çıktı bunun yau Okashii
Bul
Köşe yazısı okuyorum tamam, iyi hoş güzel de, ödev için yorumlamak çok kasıyor.
[Resim: QOJ7evi.png]
Okashii Piktogram mı ne ile ilgili piktogram hazırlıcam ya ben Angry
[Resim: 7de692c62fbcda94de60e58ea37477d9.jpg]

''gift from God''
Bul
Şu kısacık ömrümüzün en güzel yıllarını okulda, belki de hayatımız boyunca duymayacağımız bir çok bilgiyi öğrenmeye zorlanarak ve uymamız gereken o saçma kurallarla geçirmek niye ki?
[Resim: e4815b681e0f7426e17a1f9857985085.jpg]
Ödevleri bu kadar saçma anlatan bir hoca görmedim.Adam akıllı söylesene nasıl yapıcağımı . Bu kadın beni bilgisayardan soğutucak ya.Yazılım seçicem bu gidişle Angry
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Bul
"Televizyon size asla gerçeği göstermez. Televizyon size "bilmeniz gerekenden" fazlasını anlatmaz. Televizyon sizi daima birilerinin isteği doğrultusunda yönlendirir."
[Resim: QOJ7evi.png]
Bugünkü gördüğüm manzarayı hiçbir şeye değişmem. Bir tarafımda iki dağ arasında batan muhteşem güneşin görüntüsü, bir tarafımda ise karlarla kaplı yüksek dağlar...Angel Dağ eteğindeki evimin yolları bazen insana böyle güzellikler gösteriyor işte. smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İçinden Ne Geçiyor? #2 Toruga 33 6,336 02-23-2026, Saat:12:50 PM
Son Yorum: jerryt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi