aybükenin imzasının ben de yarattığı etkiyi düşünüyorum da anime bile olsa ve ordaki kötü bile olsa göze parmak sokulmasını tasvip etmiyorum hehe 
umarım başıma gelmez böyle bişey

umarım başıma gelmez böyle bişey
![[Resim: tumblr_ltz9myU8Tb1r3svw5o6_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_ltz9myU8Tb1r3svw5o6_250.gif)
|
İçinden Ne Geçiyor?
|
|
aybükenin imzasının ben de yarattığı etkiyi düşünüyorum da anime bile olsa ve ordaki kötü bile olsa göze parmak sokulmasını tasvip etmiyorum hehe
![]() umarım başıma gelmez böyle bişey
![]()
Obse
![]() Dramanın dibine vuracağım yine bu gece. Bu ruh hali kalıcı bir etki yaratmaz umarım bende Ehhehe O_o
12-12-2011, Saat:10:33 PM
Sürekli bişeyler indirmeyi bırakıp, Japonca karakterleri asla ve asla göstermeyen bilgisayarıma format atmalıyım.
12-12-2011, Saat:10:39 PM
Neden öğretmenlerim ve ailem beni anlamıyor
![]() Müzik öğretmenim bana takmış durumda neden durmadan notumu düşüreceğini söylüyor ne yaptım ben ona. Peki matematik öğretmenim sınıfın ineği olabiliriz ama insanız yani benimde eğlenmeye hakkım var. Ya o bana şişko diyen hatta "Okyanusların yeni balinası" diyen arkadaşlarım kendilerini ne sanıyor bunlar asıl sizsiniz şişko. Hayatımdan nefret ediyorum ![]()
Born'un yeni şarkısı sonunda çıktığı için çok mutluyum!
12-13-2011, Saat:07:55 PM
Sonunda görüyorum Japonca karakterleri
Neden daha önce atmadım ki bu formatı?
12-13-2011, Saat:07:56 PM
Bendeki bu J-Rock takıntısı daha ne kadar ilerleyebilir acaba? Saplantılı bir manyak olup çıkacağım diye korkmaya başladım...
Hep geç yatıyordum ama bu kadar da değil. Sabah oldu güneş doğdu. Ben aydınlıkta uyumayı sevmem ki:-/ Ayrıca bu dandik bilgisayar koltuğu kan dolaşımımı bozuyor
12-14-2011, Saat:03:32 PM
Ouf sanırım artık suçluluk duymaya başlıyorum :S Ders çalışmaya başlamalıyım sabahlara kadar dizi izlemeyi bırakıp :S
Ama burayı çok seviyorum ve hiç gitmek istemiyorum Kendimi bir düzene soksam iyi olacak
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| İçinden Ne Geçiyor? #2 | Toruga | 33 | 6,336 |
02-23-2026, Saat:12:50 PM Son Yorum: jerryt |
|