Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hey! Say! JUMP - Haberler
Yamada Ryosuke Kore'de

Yamada Ryosuke ailesiyle Seul'e gitmiş.Çoğunlukla turistlerin bulunduğu Myeong Dong'ta birçok fanıyla görüşüp el sıkışmış.Şu anda tüm fanları onunla görüşüp el sıkışabilmek için Myeong Dong'a akın ediyor.Etrafta bu olayla ilgili resim bulunmasada hem koreli fanlar hemde livejournallar olayın doğruluğunu teyit ediyor.

Çeviri: a.j.
[Resim: CwVuLwJ.png]
Bul
Daiki Yeni Dramada Rol Alacak!!!

[Resim: s640x480.jpg]

Daiki'nin rolü Ooishi Chikara, ve çocukluk adı da Matsunojou.
Bu karakter 47 Ryonin'den biri.
Daiki'nin oynadığı bu karakter önceden senpaileri Shonentai'den Uekusa Katsuhide, Tokio'dan Matsuoka Masahiro, Kinki Kids'ten Domoto Tsuyoshi, Kanjani∞'den Yokoyama You, V6'den Okada Junichi ve Akanishi Jin gibi.

Drama TV Tokyo'da yayınlanacak ve 2 Ocak 2012'de ilk bölümü görebileceğiz, merakla bekliyorum.

[Resim: tumblr_lu8ug38Tdt1qabe64o1_500.jpg]

İşte haberin gerçek olduğuna dair bir kanıt ^.^ Daiki pek bir güzel görünüyor lol Bu rol onun için yapılmış sanki hehe Big Grin

Bu dramayı çıktığında çevirmeyi düşünüyorum smile Çevirmezsem çok ayıp olur hehe Tongue Kaminari havalara uçuyor musun? Canım benim ... Umarım İngilizce altyazısı çıkar, JUMP hayranları iş başına diyorum Tongue

Bu da yakından birazcık
[Resim: tumblr_lu7x58eGol1qk3nvxo1_400.jpg]
Bul
İçim içime sığmıyor çok mutluyum smile Ben nasıl beklerim 2012'yi şimdi Sad
Bul
Yamada Ryosuke'nin Drama Haberi Doğrulandı

[Resim: Vg7Nf.jpg]

Hey! Say! JUMP grubunun üyesi Yamada Ryosuke'nin Risou no Musuko(Ideal Son)'da oynayacağı doğrulandı. Suzuki Kyoka dramada, evladını iyi yetiştirebilmek ve bir ev alabilmek için oğlunu anne sevgisinden mahrum bırakan bekar bir anneyi canlandırıyor.Yamada ise, annesine takıntılı (Oedipus kompleksi),onu üç öğünden daha fazla seven dürüst bir lise öğrencisini canlandırıyor.Aynı gruptan Nakajima Yuto sınıf arkadaşını,Kiss My Ft2'den Fujigaya Taisuke ise senpaisini oynuyor.
Drama her Cumartesi 21:00'da Nihon TV'de oynayacak.Senaryo Nojima Shinji'e ait.
Yamada, Kyoka hakkında: “O çok güzel biri bu yüzden annemi canlandıracağı için biraz gerginim (gülümsüyor)”yorumunda bulunurken Kyoka'da Yamada hakkında: Konuşması harika ve iyi bir kalbe sahip. O gerçekten de “Ideal evlat”. yorumunda bulundu.

Çeviri: Landis
[Resim: 82017455768479709242.gif]
Bul
Yama-chan'ım oynadığına göre güzel bir dizi olmalı,merakla bekliyorum Rolleyes Maşallah bu sene tüm JUMP üyeleri bir dramada rol aldı.Dediğin gibi Nova'm bir grup dramasıda olsa güzel olurdu.
Bul
Değil mi ama? Süper ötesi olurdu Heart Yamada'yı çok seviyorum, şimdiye kadar oynadığı tüm yapımlar çok güzeldi, inşallah bu da en az onlar kadar güzel olur. Rolleyes Angel
Bul
Haklısın canım, onun oynadığı bir drama nasıl kötü olabilir ki.Benimde Yama-chan'a sevgim sonsuz HeartHeartHeartHeart:
Bul
Yamada Ryosuke'den Yeni Bir SP

[Resim: ZzaOb.jpg]

Hey! Say! JUMP grubu üyesi Yamada Ryosuke(18) ilk kez tarihi bir dizide rol alacak.TBS'nin “Shinshun Rekishi Special Shirarezaru no Bakumatsu no Shishi Yamada Akiyoshi Monogatari” adlı yeni yıl SP'si 2 Ocak 3.30pm'de yayınlanacak.Yamada, Meiji Hükümetinde Goryogaku Savaşı sırasında liderlik yapan bir askerin gençliğini oynuyor.İlk kez rol için takma topuz takarak cesur bir askere dönüştü.Çekimler Aralık ortalarında sona erdi.
Yamada ilk tarihi draması hakkında: ''İlk duyduğum zaman ''Bunu gerçekten başarabilir miyim?'' diye biraz endişelendim'',yorumunda bulundu.Tarihi drama için Kyoto Uzumasa'da bulunan kutsal yerleri gezdi.Ve: ''Peruk ve bu kıyafetleri giydiğim zaman geçmişe dönmüş gibi hissettim.'' dedi.Tarihi karakterlerin mimikleri konusunda çekimlerden önce çalışıldı.
Yapımcı Yamada için: ''Savaş sahnesi ile ilgili hareketleri ve her şeyi hızlı öğrenmesi eğitmenini şaşırttı.'' yorumunda bulundu.Ayrıca dramada Kansai Johnny Jr üyesi Kiriyama Akito'da rol alacak.

Kaynak: Yahoo Japan
Çeviri: a.j.
Bul
Haber için çok teşekkürler a.j. smile Heart
Bul
Güzel bir dizi haberinden sonra tarihi bir film haberi süper geldi Yama-chanı sık sık görebileceğim için mutluyum smile
Yama-chanın bu haline de bayıldım
[Resim: ZzaOb.jpg]
[Resim: PzE7q.gif]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hey! Say! JUMP - Sohbet Bessie. 140 59,342 11-07-2024, Saat:07:17 PM
Son Yorum: Toruga
  Şu Anda Hangi Hey! Say! JUMP Şarkısını Dinliyorsunuz? ~Haruna~ 11 5,322 04-09-2023, Saat:12:19 AM
Son Yorum: ~Haruna~
  Hey! Say! JUMP Röportajları a.j. 317 215,351 10-21-2018, Saat:11:55 AM
  Hey! Say! JUMP İle İlgili Diğer Çeviriler a.j. 79 35,994 01-31-2018, Saat:12:43 PM
  Hey! Say! JUMP - Diskografi kagami chan 3 2,568 03-18-2017, Saat:10:54 PM
Son Yorum: kagami chan
  ♥ Hey! Say! JUMP Enleri ♥ Kaminari 20 12,862 09-12-2016, Saat:09:08 PM
Son Yorum: lamia01
  Hey! Say! JUMP Ürünleri Miyavi 5 5,147 11-23-2015, Saat:08:42 PM
  Hey! Say! JUMP Üyeleri Hayvan Olsaydı ~Haruna~ 0 1,386 11-02-2015, Saat:08:47 PM
  Hey! Say! JUMP Hakkındaki Düşünceleriniz Bessie. 6 5,180 10-01-2015, Saat:10:12 PM
  Favori Hey! Say! JUMP Çiftin a.j. 5 5,025 10-01-2015, Saat:10:04 PM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi