Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akanishi Jin (赤西仁)
(09-06-2011, Saat:08:11 PM)reikaxue yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Yamashita Tomohisa onun en yakın arkadaşı ama Kame bu dünyada en çok önemsediği kişi.
Ellerine sağlık. Ama bana göre bu bilgilerden bazıları-mesela alıntıladığım- tarih öncesinden kalmış. Blush

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
[Resim: atA3oAW.gif]
Bul
(09-06-2011, Saat:08:18 PM)Mirune yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
(09-06-2011, Saat:08:11 PM)reikaxue yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Yamashita Tomohisa onun en yakın arkadaşı ama Kame bu dünyada en çok önemsediği kişi.
Ellerine sağlık. Ama bana göre bu bilgilerden bazıları-mesela alıntıladığım- tarih öncesinden kalmış. Blush
Evet, bu biraz da fangirl uydurması gibi geldi ama neyse Big Grin Değiştirmeden çevireyim dedim.
Bul
Ağh ! Bu kız kılığına girme muhabbetleri başına dert oldu hep. Kazuya olayı ayrı film gibi.
Bende onun artık KAT-TUN da olmamasına çok üzülüyorum.

Solo çıktığından beri onu takip etmiyorum nedense.
İyi bir ses. Dinlemeye değer. : )

-A-
Bul
Kendisini çok severim ama MatsuJun'la yaşadığı gerginlik nedir anlayamadım Big Grin Daha önce bir video izlemiştim bir programda birbirlerine laf atıyorlardı bir ara Jin çok sinirlendi ve çeviride "Matsumoto, what the hell?" yazdığını gördüm Big Grin
[Resim: 7de692c62fbcda94de60e58ea37477d9.jpg]

''gift from God''
Bul
[Resim: tumblr_ll8bnjb3fi1qc1o4mo1_500.jpg]
Wink Up-2000 Mini Soru-Cevap

Kazuya: Akanishi-kun gibi nasıl dans edebilirim?

Akanishi: Seni öldürmemi mi istiyorsun? *güler* Her neyse dansta kötü olduğumu biliyorum. Ama dans etmekten hoşlanıyorum~

Kazuya: Nasıl bu kadar güzel bir yüze sahip olabilirsin?

Akanishi: Ahh, ne sinir bozucu *güler* Senin bana garezin mi var? Hayır, hayır Kamenashi-san'ın güzelliği yanında benimki hiçbir şey *güler*

Kazuya: Oyunculukta nasıl bu kadar iyi olabilirsin?

Akanishi: Hey. Cidden kavga mı istiyorsun? *güler* Her şeyden önce, daha önce hiç oyunculuğumu izledin mi ki?
(Kazuya: “Hayır”)
Akanishi: O halde şimdi bu daha da sinir bozucu bir hal aldı ~! *güler*
[Resim: tumblr_lrpt1429Df1qga6tbo1_r1_500.gif]
Bul
Hahaha Big GrinDD Çok şekerler Big GrinDD Bu ikisini seviyorum Big Grin
[Resim: x_japan_by_aeidraqi.jpg]
Bul
Matsumoto nun karakterinden kaynaklandığını düşünüyorum yaşanan sorunların. Doğal olarak çatıştılar.
Buna benzer fazlaca video izlemiştim.
Daha sonra birçok dedikodu çıktı ve medya işin üzerinde çok gitti.
Sonra birlikte fotoğrafları yayınlandı aralarının iyi olduğunu kanıtlamak için ama ne kadar samimi gelir sizlere bilemem.

---

Dialog a gelince çok sevimli buldum. Big Grin Kazuya-san ağh! Big Grin

-A-
Bul
Şubat'ta çevirdiğim iki röportajdı. Biraz uzun ama umarım okursunuz. ~~

Ori-suta Akanishi Jin Basın Konferansı [13.02.2011]

[Resim: 7QfYVl.jpg]

Fotoğraf çekiminden önce, biz stüdyoda Akanishi Jin'in single şarkısını (Eternal) dinlerken, makyaj odasından fırlayıp geldi. Çekinerek "Sesi biraz fazla açık" dedi.
Ceketini giydi. Basit bir kol hareketiyle bile harika pozlar yarattı.
Utangaç yanıyla, rahat yanıyla, Akanishi'nin de kendisi için "Ben her zaman aynıyım." dediği gibi içi dışı bir. Cümlelerini süslemeden, kendi cümleleriyle konuşuyor. " Şarkılarımı olabildiği kadar çok insanın dinlemesini istiyorum. İnsanların ulus engeline takılmadan şarkılarımı dinlemesini istiyorum." diyor. Kalbinden geçenleri söylüyor, dünyadaki tüm hayranlarının desteğini topluyor ve yeri doldurulmaz şekilde rağbet görüyor.

S: Akanishi-kun senden duyurunu yapmanı istiyorum.
Akanishi: Amerika'da single çıkartmama karar verdik.

S: Bugün adeta bir başkan gibi görünüyorsun!
Akanishi: Evet. Yakışmış mı?

S: Kesinlikle yakışmış! Bugün giyeceklerini sen mi ayarladın Akanishi-san?
Akanishi: Yoo. (Gülüyor) Yanımda yardım edenler vardı. Kendimi iyi hissediyorum.

S: (Gülüyor) İlk albümün çıkacağından için içine sığmıyordur. Ayrıca çok özel bir insanla da tanıştın değil mi?
Akanishi: Ah, evet! Sonbahar gibi bir de albüm çıkarmayı düşünüyorum. Şarkı seçimi yaparken, Warner'dakiler bana dinlemem için demolar verdi. Konuştuk ettik, ben Jason Derulo’nun şarkısını seçtim. O da kayıtları dinledikten sonra onay verdi.
S: Şarkının türü ne?
Akanishi: Şu an hala yapım aşamasında. Sanırım üzerinde birkaç oynama yapacağım. O yüzden şu an net bir şey söyleyemem. Muhtemelen pop şarkısı olacak. J.R. Rotem isminde bir yapımcıyla çalışıyorum.

S: Yani iş birliği yapıyorsunuz.
Akanishi: Jason Derulo'yla iş birliği yapacağız.

[Resim: nVc2fl.jpg]

S: Şu an hayallerin gerçekleşiyor. Hiç bu kadar kolay olacağını düşünmüş müydün?
Akanishi: Hep bunun için çalışıyormuşum gibi hissediyorum. Sonunda buraya geldim.

S: Bu, umut ettiğin her şeyin başlangıcı mı?
Akanishi: Dünyaya açılmak istiyorum, şu an bunun için ilk adımımı atmışım gibi hissediyorum.

S: İlk adımın.
Akanishi: İlk adımım.

S: Jason’ın işleri hakkında ne düşünüyorsun? Harika biri değil mi?
Akanishi: 21 yaşında olduğunu bilmiyordum. Benden büyük olduğunu sanmıştım. 21 yaşında olduğunu öğrendiğimde “Ne!” falan oldum! Ayrıca çok da iyi biriymiş. Yani benim için çifte şok oldu. (Gülüyor.)

S: 3. şok yok mu?
Akanishi: Bence 3. şok yakında gelecek.

S: Onunla iyi anlaştın mı?
Akanishi: Anlaştık. Sohbet ettik.

S: Herkesin isminde bir “J” var.
Akanishi: J.R. Rotem, Jason, Jin... Hakikaten!

S: ...ve Johnny-san.
Akanishi: Ah, evet. Johnny-san da var. Doğru.

S: 6 aylığına Amerika'ya gitmiştin. İyi İngilizce öğrendin mi?
Akanishi: Herkesin öğreneceği kadar öğrendim.

S: Nasıl çalışmıştın?
Akanishi: Konuştum. Mümkün olduğu kadar çok konuştum. Anlamadığım bir şey olduğunda da sordum.

S: Ders çalışmak konusunda okuyuculara bir tavsiyen var mı?
Akanishi: Ne! Yanlış kişiye soruyorsun! Asıl ben ders çalışmak konusunda onlara danışmalıyım.

S: Peki nerede yaşayacaksın?
Akanishi: Pek emin değilim. Programım şipşak planlandı. Ama çalıştığım yerde yaşamak isterim. Sonra Japonya'ya eve dönmek isterim falan.

S: Yani Japonya'da da çalışacaksın.
Akanishi: Japonya benim evim. Evet.

S: Kis-My-Ft2, KAT-TUN'un arka dansçıları çıkış yapacakmış.
Akanishi: Ah! Duymuştum. Yeni duydum! Haberler çok yeni.

S: Dünkü konserlerinde söylemişler. Sen ne düşünüyorsun?
Akanishi: Evet. Bunun iyi olacağından bahsediyorduk.

S: Onlara bir şey söyleyebilseydin?
Akanishi: Söyleyecek bir şey bulamadım. (Gülüyor.)

S: KAT-TUN çıkış yapmadan önce 5 yıl beklemişti. Kis-My-Ft2'se 7 yıl bekledi. Bu, çıkış yapmadan önce bir grubun Jr. olarak kaldığı en uzun süre.
Akanishi: Jr. olarak kaldıkları süre... Hımmm... (Uzun bir sessizlik) Ne?!

S: (Gülüyor) Ama 5 yıl boyunca Jr. kalmak da zordur.
Akanishi: Yani, biz pek bu açıdan düşünmezdik. Çıkış yapmak ya da yapmamak...

S: Onlara bir tebrik mesajı iletmek istersen, ne dersin?
Akanishi: Tebrik ederim. Aslında... Kitayama'yı epey iyi tanırım, onu aramayı düşünüyorum. Daha dün konuştuk. Ama bir şeyden bahsetmedi. Haberi sonradan aldım. “Cidden mi!" falan oldum. Dur, dün konuşmadık. Ondan önceki gün konuşmuştuk.

S: Sahnedeyken onlara içinde mektup olan bir zarf geldi. Çıkış yapacakları yazıyordu. Yani o ana kadar onların da haberi yokmuş.
Akanishi: İşte Johnny’s ajansı böyledir. (Güler.)

S: Şu an kime teşekkür etmek istersin?
Akanishi: Herkese. Tabii ki hayranlarıma, ekibime, aileme ve arkadaşlarıma. Herkese.

S: Buradan onlara bir mesaj iletmek ister misin?
Akanishi: Lütfen gelecekte de beni desteklemeye devam edin!

S: Duyurmak istediğin başka bir şey yok mu?
Akanishi: Ah, evet, evet! DVD'im! “Yellow Gold Tour” DVDsi 4 Mayıs'ta çıkacak.. Rağbet gösterin lütfen. Bu kısmı "Buradan onlara bir mesaj iletmek ister misin?" sorusuna alın.

S: Hayır, olduğu gibi bırakacağız. (Gülüyor.)
Akanishi: (Gülüyor) Peki o zaman. Teşekkür ederim.

----------------------------------------------------------------------
AnAn Jin Akanishi Röportajı [22.02.2011]

[Resim: wWNNGl.jpg]

[align=center]Hayallerine doğru yürümeye devam edenler etrafındakilere mutluluk getirir.
Chicago, San Francisco, Houston, Los Angeles, ve New York'ta verdiği konserleriyle Amerika turunu başarılıyla tamamlayan Akanishi Jin de onlardan biri.
"Yurt dışında albüm çıkarmayı isterim." diyerek hayallerinden bahseden Jin, Amerika'da albüm çıkarmak istediğini itiraf ediyor.
Gözünü tüm Asya ve Avrupa'ya diken Jin etrafına çok pozitif bir enerji gönderiyor.
"Yurt dışında albüm çıkarmayı oldum olası istiyordum. Çıkış yapabilmem için gereken şartlar neler mi? Çok şey gerek.( Gülüyor) Mesela yapımcı. Gerçi illa yapımcı olması şart değil. Sonuçta son kararları ben kendim veriyorum. Onaylamadığım bir şeyi yapmak istemem. Ama elbette fikir almak amacıyla ekibin fikirlerini de dinlerim."
Eternal klibi ve single kapağındaki sırttan çekimler kendi fikriymiş.
"Neden sırt fotoğrafları? Bilmiyorum ki. (Güler) Single'ın çıkacağı belli olduğunda birden gözümde o görüntü belirdi. İlham geldi. Konserlerde de öyle oluyor. Farklı mekanlarda, farklı şeyler hissediyorum. Çok fazla düşünmemek lazım." (Güler)

[Resim: CKdKO.jpg]

Böyle dese de, sanatçıların ortaya koyduğu işler, kendi hayatlarını nasıl yaşadıklarının bir yansımasıdır. "Murosaki" gibi hayranlar arasında çok popüler olan aşk şarkıları yazabilmek için Jin'in kendi deneyimlerinden yararlandığı fikri akıllara geliyor.
"Ama son zamanlarda hareketli parti şarkıları yazıyorum. Belli bir tarzım yok, bu yüzden istediğim neyse onu yapıyorum. O an ne hissediyorsam yazıyorum, sonrasında ortaya iyi bir şeyler çıkabiliyor. Ben aşığım. Ama kız arkadaşım yok. Bazen sinirlenebiliyorum ve muhabirlere "Evet, var." diyorum." (Gülüyor)
Popüler insanlar ilişkilerine daha fazla özen göstermeli. Gençler arasında böyle hevesler gelip geçiciyken Jin emin adımlarla kendi yolunda ilerliyor, sadece bayanların kalbini çalmakla kalmıyor, erkeklerin kalbindeki romantizmi de uyandırıyor.

[Resim: Avb5Zl.jpg]

"Kendi limitlerimi görmek istiyorum. Limitten ziyade "Denemek istiyorum." gibi. Onayladığım, istediğim şeyleri yapmayı denemek. Yaptıklarımın sonuçlarını hala alıyorum ve bundan sonra yapacağım şeylere bağlı olarak almaya devam edeceğim. Ama hala tam olarak net bir vizyonum yok. Durumumdan ilham alıyorum, ortaya bir şey koyarsam, o zaman her şey iyi gidiyor. Ünlü olmak istediğimden falan değil. Ben üretmek istiyorum."
Kendisini zorlamasına gerek kalmadan tüm dünyayı sahnesi olarak kullanıyor. Ya da daha doğrusu karşımızda duran Akanishi Jin hiç değişmemiş. Sürekli "Röportaj yapmakta kötüyüm!" diyor ama İngilizce yaparken hiç zorlanmıyor.
"Doğru, İngilizce konuşmakta zorlanmıyorum. (Gülüyor.) Yine de işim gereği hala mesleki İngilizce öğreniyorum."
Akanishi-san, belki de genlerinde Amerikanlık vardır.
"Hayır, ben Japonum. Genlerim hala Japon!" (Gülüyor)
Bul
Shy Bir solukta okudum.
Jin bana hiç Carpe Diem zihniyetine sahip biri gibi gelmezdi ama söyledikleri düşüncemin zıttı.
Rahat bir tip ve bu ona ayrı bir hava veriyor doğrusu.
Albüme katkısı da olumlu olmuş. Konsepti beğenmiştim. Shy

Teşekkürler.

-A-
Bul
Rica ederim. Jin'in genelde yanlış tanındığını düşündüğüm için paylaşmak istedim.
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
[Resim: atA3oAW.gif]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi