Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.33/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konin Todoke ni Han wo Oshita dake desu ga (婚姻届に判を捺しただけですが) / 2021 / Online İzle / Türkçe Altyazılı
Konin Todoke ni Han wo Oshita dake desu ga (婚姻届に判を捺しただけですが) / 2021 / Online İzle / Türkçe Altyazılı

[Resim: tD13sxr.jpg]

Konin Todoke ni Han wo Oshita dake desu ga / Only Just Married, I Just Stamped The Marriage Registration online izleme bölümüdür.

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.     |     Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Spoiler içeren mesajların spoiler kodu içerisinde yazıılması zorunludur. Kodu nasıl kullanacağınızı öğrenmek için Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
[Resim: qhlECOv.jpeg]
[-] 22 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • ashlanex, autonishinoy, bluesarda, Brcyksl, cage208, cereniee, eminee, Ervajisu, Esra_, F4A4, Gökbörü, ibgdgirl, laarmony, melikek, Miss.Galaxy, rabia nur, simba, Susue, Toruga, TrueLoveLp, Usaida Riku, ~Haruna~
1. Bölüm
DAILYMOTION 
1. Kısım
~~
2. Kısım
~~
OKRU
~~
VIDMOLY
~~
ellerinize sağlık ama bir şey sormak istiyorum yeni diziler geliyor ama çevirilecek olan eski diziler ne zaman gelecek?
[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • IDPeaceM
Bul
(10-27-2021, Saat:01:28 PM)Sateru yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.ellerinize sağlık ama bir şey sormak istiyorum yeni diziler geliyor ama çevirilecek olan eski diziler ne zaman gelecek?

Kasım'daki vize sınavlarımın ardından dönüş yapacağım onlara. Hangi dizileri sordunuz bilmiyorum ama Seirei no moribito ve Renai Mankaga'da bir iki bölüm kaldı zaten. Onları finalleyeceğiz. Diğer hukuk ve borsa konulu diziler her zaman söylediğim gibi ağırdan gidiyor, onlara ne zaman zaman elim giderse verebiliyorum. Diğer çevirilerimiz de ortak zaten, Hakozume ve May I Blackmail You?. Bunlarda da çevirmen arkadaşların okul durumunu da gözetmek durumundayız, müsait oldukça vereceğiz smile

Genel manada Japan Fans Çeviri Grubu tarafından başlanan dizilerin hepsini muhakkak finallemeye gayret ediyoruz o konuda bir şüpheniz olmasın. Aksi bir durum olursa da ilgili başlıklardan açıklamaları takip edebilirsiniz smile

Şimdiden tekrar sabrınız için teşekkür ederim  Angel
[-] 2 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • Nadhog, ~Haruna~
tabii ki sizi çok anlıyorum sadece merak ettim çevirdiğiniz dizilerde emeğiniz çok biliyorum sizleri severek takip ediyorum... shun ogurinin veteriner dizisini bekliyorum da ben...
  • IDPeaceM, ~Haruna~
Bul
Diziyi çok beğendim emeğinize sağlık
  • IDPeaceM
Bul
(10-27-2021, Saat:08:28 PM)Sateru yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.tabii ki sizi çok anlıyorum sadece merak ettim çevirdiğiniz dizilerde emeğiniz çok biliyorum sizleri severek takip ediyorum... shun ogurinin veteriner dizisini bekliyorum da ben...

Sevgimiz karşılıklı  Heart Ben eski dizilere yer açmaya çalışıyorum. Özellikle MIU404 ve bu diziyi bir şekilde öne çekmeye çalışacağım smile
  • ~Haruna~
teşekkür ederim her şey için seviliyorsunuz ฅ^•ﻌ•^ฅ
  • IDPeaceM
Bul
Star 
İlk yorumumu atıyorum umarım doğru yere yazıyorumdur xD Şu an 6. dakikadayım ama söyleyecek o kadar çok şeyim var ki.. Bu kadın Hapi Mari'de Dean Fujioka ile birlikte oynayan kişi dimi? Yine evlilikle ilgili bir dizide oynuyo Big Grin Orada nedense oyunculuğunu beğenmemiştim çünkü mangadaki karakterle alakası yoktu xD Burada henüz bir yorum yapamıyorum. Şu an 6. dakikadayım, Alice in Borderland dizisinde ve Two Weeks dizisinde Haruma'nın erkek kardeşini oynayan çocuğu gördüm. Haruma geliyo aklıma ağlıyorum ;_; (Aynı zamanda Two Weeks izliyor) Her şey için elinize sağlık kolay gelsinnn <3 Yavaş yavaş çözücem bu siteyi ??
  • IDPeaceM, ~Haruna~
Bul
2. Bölüm
DAILYMOTION
Şifre: 1234
~~
OKRU
~~
VIDMOLY
~~

[-] 18 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • Ahjumma, cage208, crusheus, Esra_, Gökbörü, Gümüş_ay, Kenshinmacken, laarmony, Melikeg, mitsuha, Nadhog, rabia nur, saranghaera, sevdesumeyra, simba, Thatsmylife, Toruga, ~Haruna~

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hide & Seek: 0 Byo Mae no Kanojo (ハイド&シーク 0秒前の彼女) / 2026 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 1 78 Bugün, Saat:07:10 AM
Son Yorum: IDPeaceM
  Ichi Jigen no Sashiki (一次元の挿し木) / 2026 / Online İzle / Türkçe Altyazılı diadembaby 11 753 Dün, Saat:08:21 PM
Son Yorum: kara zorel
  kiDnap GAME / 2026 / Online İzle / Türkçe Altyazılı diadembaby 1 64 Dün, Saat:08:07 PM
Son Yorum: diadembaby
  Doubt: 15-nenme no Fukushuu (ダウト-15年目の復讐-) / 2026 / Online İzle / Türkçe Altyazılı diadembaby 1 62 Dün, Saat:06:10 PM
Son Yorum: diadembaby
  Chiruran: Shinsengumi Requiem - Kyoto Kessen Hen (ちるらん 新撰組鎮魂歌 ~京都決戦篇~) / 2026 / Online İzle / Türkçe Altyazılı yyamadasuzuki 3 494 10-09-2026, Saat:09:51 PM
Son Yorum: yyamadasuzuki
  Hoshi Shinichi no Fushigina Fushigina Tanpen Dorama (星新一の不思議な不思議な短編ドラマ) / 2022 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 13 3,870 10-08-2026, Saat:07:12 AM
  Chloe et Emma (クロエマ) / 2026 / Online İzle / Türkçe Altyazılı jojomo 6 574 10-05-2026, Saat:10:13 PM
Son Yorum: jojomo
  Oshi ga Joshi ni Narimashite: Full Throttle (推しが上司になりまして フルスロットル ) / 2025 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 8 2,295 10-04-2026, Saat:04:38 AM
  Aishiteiru to Ittekure (愛していると言ってくれ) / 1995 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 1 144 10-04-2026, Saat:02:18 AM
  Hakusen Nagashi (白線流し) / 1996 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 4 527 09-28-2026, Saat:10:44 AM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi