Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Good Morning Call (グッドモーニング・コール) (2016)
Good Morning Call (グッドモーニング・コール) (2016)

[Resim: 209101a49c1e9b224a71e1ca2901b00924bedfc3.jpg]

Dizinin Romaji Adı: Guddo Moningu Koru
İngilizce Adı: Good Morning Call
Japonca Adı: グ ッ ド モ ー ニ ン グ ・ コ ー ル
Yönetmen: Yo Kawahara , Takashi Fujio
Senarist: Yue Takasuka (manga), Keiko Kanome , Yuna Suzuki , Rieko Obayashi , Yu Kanda
Yapımcı: Marina Ishii
Yayınlandığı Kanal: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Netflix
Bölüm Sayısı: 17
Yayın Tarihi: 12 Şubat 2016 - 10 Haziran 2016
Yayın Günü: Cuma
Süresi: 45 dak.
Türü: Dostluk , Komedi , Romantik , Okul , Gençlik
Dil: Japonca
Ülke: Japonya
Müzik: Megumi Sasano
Tema Şarkısı: CASPA - The End of the World
Yaş Sınırı: G - Tüm Yaşlar için uygundur.

Konusu:

Lise öğrencisi Nao Yoshikawa (Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.) kendi evine taşınır ama evi, okulun en popüler çocuğu Hisashi Uehara (Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.) ile paylaşacaktır. Uehara'nın kurallı vardır ve kurallardan biri de; birlikte yaşadıklarını kimse bilmemelidir.

Notlar:

Yue Takasuka'nın çizmiş olduğu “Guddo Moningu Koru” adlı mangadan uyarlanmıştır.
Dizi 16 Şubat 2016'dan itibaren Netflix ve Fuji TV talep üzerine eşzamanlı olarak yayınlandı.

İlgili Diğer Başlıklar: 

Good Morning Call (グッドモーニング・コール) (Fuji TV & Netflix / 2016) -> (Dizi) (1. Sezon)
Good Morning Call -Our Campus Days (グッドモーニング・コール Our Campus Days) (Fuji TV & Netflix / 2017) -> (Dizi) (2. Sezon)

[Resim: e85d0c678904bf598259233141bb669ee2a79114.jpg]

Oyuncular:

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Nao Yoshikawa
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Hisashi Uehara
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Daichi Shinozaki
Moe Arai - Marina Konno
Kentaro Ito - Icchan (Issei)
Shugo Nagashima - Mitsuishi (Micchan)
Koya Nagasawa - Jun Abe
Hinako Tanaka - Nanako Kusanagi
Erika Mori - Yuri Uehara
Kei Tanaka - Takuya Uehara

Ek Oyuncular:

Hajime Okayama - Nao'nun babası
Tomoko Fujita - Nao'nun annesi
Sayaka Akimoto - Yukarı
Mai Tezuka - Nozomi Kitaura
Michaela Sato - Nanase
Yuichi Nakamura - Yu Senzaki
Maimi Yajima - Mami Momoyama
Tomoharu Hasegawa

Fragman:

Tanıtım Çevirisi : Reikon
Çeviri & Ekleme & Düzenleme: kagami chan
Kaynak: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
[-] 2 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • Gizem_Li, Susue
Bul
Diziyi iki gün içinde falan (finalini az önce izlemiş olmak üzere) bitirdim.
Dizi boyunca hop oturdum hop kalktım. 

[-] 2 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • IDPeaceM, ~Haruna~
Bul
(03-21-2021, Saat:06:15 PM)Eyzün yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Diziyi iki gün içinde falan (finalini az önce izlemiş olmak üzere) bitirdim.

Uehara'nın hislerini mavi boncuk gibi saklamasına mı kızsam, Nao'nun salaklığına mı çıldırsam, arkadaşlarının onlar için yaptıklarına mı duygulanıp bayılsam bilemedim. En çok kızdığım, iki sezon boyunca beklediğim şeyin gerçekleşmemiş olması. Gerçekleştiyse bile bize göstermediler  Sad

Bu arada, Daichi'yi canlandıran çocuk da acayip hoştu ya, çocuğa ayılıp bayıldım izlerken resmen. Onun ve bizim Uehara'nın da başrol olduğu başka romantik diziler varsa (ne olur dram olmasın, nefret ederim mutsuz sonlardan) tavsiyelerinizi dört gözümle beklerim.  (Ne olur sahneleri azıcık cesur olsun ya! Hayır, sapık değilim ama bir işi yapacaklarsa hakkını da versinler da! Hiç öpüşmeseler anlarım, madem öpüşüyorsunuz, bari tam öpüşün de adamı hasta etmeyin ulan!!!) Evet, he he, teşekkürler.  Angel ?

Daichi'yi oynayan Sakurada Dori'nin bildiğim üç tane cesur dizisi var.  Big Grin  Kuzu no Honkai, Perfect Crime ve Coffee & Vanilla.
Bu arada diziyi ben de kız kardeşimle izlemiştim zamanında. Kız fazla saf olsa da sevimli bir diziydi, L.DK'ye benzetmiştim.  smile (Eğer o filmi izlemediysen tavsiye ederim. Heart)
[Resim: tPbzUYp.jpg]

Starto <3 Hello! Project <3 48/46 Family
Bul
(03-21-2021, Saat:09:30 PM)~Haruna~ yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
(03-21-2021, Saat:06:15 PM)Eyzün yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Diziyi iki gün içinde falan (finalini az önce izlemiş olmak üzere) bitirdim.

Uehara'nın hislerini mavi boncuk gibi saklamasına mı kızsam, Nao'nun salaklığına mı çıldırsam, arkadaşlarının onlar için yaptıklarına mı duygulanıp bayılsam bilemedim. En çok kızdığım, iki sezon boyunca beklediğim şeyin gerçekleşmemiş olması. Gerçekleştiyse bile bize göstermediler  Sad

Bu arada, Daichi'yi canlandıran çocuk da acayip hoştu ya, çocuğa ayılıp bayıldım izlerken resmen. Onun ve bizim Uehara'nın da başrol olduğu başka romantik diziler varsa (ne olur dram olmasın, nefret ederim mutsuz sonlardan) tavsiyelerinizi dört gözümle beklerim.  (Ne olur sahneleri azıcık cesur olsun ya! Hayır, sapık değilim ama bir işi yapacaklarsa hakkını da versinler da! Hiç öpüşmeseler anlarım, madem öpüşüyorsunuz, bari tam öpüşün de adamı hasta etmeyin ulan!!!) Evet, he he, teşekkürler.  Angel ?

Daichi'yi oynayan Sakurada Dori'nin bildiğim üç tane cesur dizisi var.  Big Grin  Kuzu no Honkai, Perfect Crime ve Coffee & Vanilla.
Bu arada diziyi ben de kız kardeşimle izlemiştim zamanında. Kız fazla saf olsa da sevimli bir diziydi, L.DK'ye benzetmiştim.  smile (Eğer o filmi izlemediysen tavsiye ederim. Heart)

Yaaa yorumunu şimdi gördüm, siteye çok zamandır girmiyordum. Şu an Daichi kim, onu bile hatırlamıyorum o derece  Lol 2. minnoştu yanlış değilsem.
Cesur dedin beni benden aldın bak, Ramazandan sonrası için listeye alayım hemen onları. Da.. çevirileri var mı ki acaba? Malum çok büyük heveslerle Japon dizilerine sarmış ve buraya üye olmuştum ama, elimizde olanlar bir avuçmuş ne yazık ki. Ondan biraz da hevesim kaçtı, bıraktım zaten. L.DK'ye gelirsek; yıllar önce methini duyup da listeme eklemiştim ama, bir seferinde izlemek istedim de, kooca googleda tr altyazılı bulamadım resmen. Altyazılıyı bırak, hiç bulamamıştım galiba. Var mı bana bu söylediklerini izleyebileceğim sağlam, güzel bir yer?
[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • ~Haruna~
Bul
(05-01-2021, Saat:01:29 PM)Eyzün yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Yaaa yorumunu şimdi gördüm, siteye çok zamandır girmiyordum. Şu an Daichi kim, onu bile hatırlamıyorum o derece  Lol 2. minnoştu yanlış değilsem.
Cesur dedin beni benden aldın bak, Ramazandan sonrası için listeye alayım hemen onları. Da.. çevirileri var mı ki acaba? Malum çok büyük heveslerle Japon dizilerine sarmış ve buraya üye olmuştum ama, elimizde olanlar bir avuçmuş ne yazık ki. Ondan biraz da hevesim kaçtı, bıraktım zaten. L.DK'ye gelirsek; yıllar önce methini duyup da listeme eklemiştim ama, bir seferinde izlemek istedim de, kooca googleda tr altyazılı bulamadım resmen. Altyazılıyı bırak, hiç bulamamıştım galiba. Var mı bana bu söylediklerini izleyebileceğim sağlam, güzel bir yer?

Maalesef bu saydıklarımın hiçbiri sitemizde yok.  Sad  (Bazıların hiç çevirisi olmadı zaten.)
Ama son zamanlarda çok güzel diziler ve filmler eklenmeye başladı. Bir incele istersen.^^  Blush

Bul
diziyi nereden izleyecegiz acaba bulamadim da link varsa paylasabilir misiniz cevirmenlerim
Bul
(01-24-2023, Saat:09:57 PM)iamseoneul yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.diziyi nereden izleyecegiz acaba bulamadim da link varsa paylasabilir misiniz cevirmenlerim

Sitede çevirisi yok, Netflix'te var. Diğer Türkçe altyazılı dizilere Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. bakabilirsiniz.  smile

[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • Gizem_Li
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Good Doctor (グッド ドクター) (2018) Bessie. 6 6,326 11-20-2024, Saat:09:08 PM
Son Yorum: evrem21
  Jimi ni Sugoi! Koetsu Garu Kono Etsuko (地味にスゴイ! 校閲ガール・河野悦子) (2016) ~Haruna~ 3 4,613 05-13-2024, Saat:10:33 PM
Son Yorum: umutlukaktus
  Seirei no Moribito (精霊の守り人 / Moribito: Guardian of the Spirit) (2016) kagami chan 2 1,635 10-15-2022, Saat:04:25 PM
Son Yorum: Dizi hayranı
  Good Life ~Arigatou, Papa. Sayonara~ (グッドライフ~ありがとう、パパ。さよなら~) (2011) kagami chan 1 780 02-10-2022, Saat:03:06 PM
Son Yorum: Gallardo
  Shi Hei (死幣 / Death Cash) (2016) ~Haruna~ 0 1,162 08-28-2021, Saat:05:12 PM
Son Yorum: ~Haruna~
Video Sanadamaru (真田丸) (2016) ciesebin 0 818 08-26-2021, Saat:05:30 PM
Son Yorum: ciesebin
  Tokuyama Daigoro wo Dare ga Koroshitaka? (徳山大五郎を誰が殺したか?) (2016) ~Haruna~ 0 1,095 05-10-2021, Saat:01:45 AM
Son Yorum: ~Haruna~
  ON Ijo Hanzai Sosakan Todo Hinako (ON 異常犯罪捜査官・藤堂比奈子) (2016) kagami chan 3 1,077 04-29-2021, Saat:10:38 PM
Son Yorum: Toruga
  Hi no Ko (火の粉) (2016) kagami chan 0 708 04-29-2021, Saat:12:20 AM
Son Yorum: kagami chan
  Eigyo Bucho Kira Natsuko (営業部長 吉良奈津子) (2016) kagami chan 0 715 04-23-2021, Saat:02:21 PM
Son Yorum: kagami chan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi