Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İçinden Ne Geçiyor?
50Mb internetle 20 saat geçer mi? Geçerse nasıl geçer? Ben bunu yazana kadar 2-3mb daha gitti. Ben saatte 5-6 GB harcıyorum yahu. Yapma bunu bana AVEA.
Bul
Acıktım ya gece gece.. Bütün gün tek öğünle yaşayabiliyorken nasıl oluyor da gece doyamıyorum. Hayır üşenmesem bir şeyler yağmaya şişmanlayacağım mazzAllah
Nefret pıtırcığıyım bir haftadır Sad
Bul
Ben çok safım galiba. Hep kendimi gereksiz şeyler yüzünden üzülüyorum ve ağlıyorum. Sad Her şeyi kafama takıyorum. Bu huyumdan gerçekten çok ama çok nefret ediyorum. Angry Angry
[Resim: 12yDU2LJYtEh7W.webp]

Bul
Ne zaman bi' kitap arasam baskısı tükenmiş/durdurulmuş oluyor, yanlış dönemde doğduğumun farkındayım zaten, bu kadar vurma yüzüme sevgili evren...
~

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Odam berbat durumda arkadaşlar öyle böyle değil. En son kitaplığın içinde siyah çorap, masanın üzerindekş kül tabağının ters dönmüş olduğunu gördüm. Birazdan temizlik şampiyonluğuna başlayacağım. Ev soğuk doğal gaz yok kahve bile içemiyorum kimi zaman. Dolapta bi kutu zeytin dışında başka bişey olmamasındsn kötü bişey yok ne olursa olsun üzmeyin kendinizi...
Bul
Böyle bir konunun olmadığını düşünerek açmaya karar veriyorsun, tam açmadan önce de aslında olduğunu fark ediyorsun... Gerçi emeğim boşa gitmedi asıl konuya ekleme yaptım.^^  Blush
[Resim: tPbzUYp.jpg]

Starto <3 Hello! Project <3 48/46 Family
Bul
Akşamın bu saatinde elimde ıhlamurumla ders dinliyorum. Deli miyiz neyiz ya!? -_-'
~

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
foruma bir iki hafta giremedim ne kadar çok şey değişmiş
Bul
Ah şu vizeler... Angry
[Resim: e4815b681e0f7426e17a1f9857985085.jpg]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İçinden Ne Geçiyor? #2 Toruga 33 6,336 02-23-2026, Saat:12:50 PM
Son Yorum: jerryt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi