09-15-2015, Saat:07:32 PM
Türkiye'nin halini Cizre'i Suriye'i Filistin'i Doğu Türkistan'ı Savaşları ve bunun sonunu kendi akıbetimi düşünüyorum aslında.
|
İçinden Ne Geçiyor?
|
|
09-15-2015, Saat:07:32 PM
Türkiye'nin halini Cizre'i Suriye'i Filistin'i Doğu Türkistan'ı Savaşları ve bunun sonunu kendi akıbetimi düşünüyorum aslında.
09-18-2015, Saat:09:58 AM
Bu aralar bi' susknum gibi ama bir sebebi var. Şu an evde değilim ve buradaki bilgisayar bozuldu, sadece tabletten girebiliyorum. Durum böyle olunca ben de "Yamada-kun to 7-nin no Majo" mangasının en son çevrilmiş bölümüne kadar okudum ve şimdi meraktan çatlıyacağım. Tabii ki Japan-Fans'e de giriyorum ve ne var ne yok takip ediyorum.
Şu aralar forum çok canlı ve bu beni mutlu ediyor. ^^ ![]() Starto <3 Hello! Project <3 48/46 Family
09-18-2015, Saat:03:59 PM
Dün İstanbul Cevahir AVM'deki Bun Design standında çok tatlı Totoro'lu kupalar bulduk. *w* İlgilenenlere duyurulur. Aslında bu tarz eşyaların satıldığı yerleri birbirimize duyurabileceğimiz bir başlığımız olsa da harika olur. *-*
Merak eden arkadaşlar için, bunlar benim aldığım kupanın resimleri; Spoiler (Click to View)
09-18-2015, Saat:11:10 PM
Bu gün onu uzun süredir ilk defa, belkide hayatım boyunca ikinci kez, normal kıyafetle gördüm.. Yeşil bir gömlek giymişti. Çok ta yakışmıştı _
Ama ben yine cesaretimi toplayamadım ve sanki o umrumda değilmiş gibi boş boş başka yere bakındım.. Çevresel görüşüm sana odaklanmıştı!! T^T Neyse neyse sakinim
09-19-2015, Saat:02:18 AM
Bu konu sanal güzin abla olmuş tam isabet.. Okul zamanı özellikle vize final haftası bu konuya hapsolmak istiyorum
![]() ![]() (ms)
Gecenin bir vakti yazdığım mesaj;
Aylardır bu foruma bilgisayarım bozuk olduğundan giremiyordum hatta yıl olmuştur. Hoş sonunda yaptırdım.Biriken özel mesajlar telefon ve tablette bir türlü kullanamadığım tapatalk uygulaması bir yana,forum cidden değişmiş.Çoğu kişi rengarenk olmuş,bizzat üye oluşuna tanık olamadığım genç nesiller buraya ayak basmış ve hepsinden en çok sevindiğim banner ın Hello Kittiy'li oluşu oldu niyeyse. Sanki kendimi uzun zamandır komadaymış ve yeni yeni dünyaya gözlerimi açmış gibi hissediyorum. asdfUmarım bu durum tekrarlanmaz.*-* ![]()
09-26-2015, Saat:08:50 PM
Eve gidip Miyazaki animelerine gömülmek istiyorum *-*
09-26-2015, Saat:10:16 PM
Auto-replayle 50 dakikalık bi Hotel California seansı yapıp yanına da içecek bi şeyler bulsam süper olur diye geçirdim.
Şimdi de yapmaya gidiyorum
İlk defa Elinoğlu izlerken bu kadar sıkıldım.
Neden el öpme sırasında bile MasaTaka'yı ezdiler çok merak ediyorum. ![]() Ve alakasız edit; Birkaç arkadaşım daha derdini anlatıp bugün saatlerce beni kilitledi.Herkesin derdi ayrı ama beyni yanan benim.
![]()
09-27-2015, Saat:11:35 AM
(09-26-2015, Saat:11:59 PM)Mirai yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.İlk defa Elinoğlu izlerken bu kadar sıkıldım. Evet bende sıkıldım. Çünkü özel bölümdü. Bence de sıkıcıydı. ![]() |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| İçinden Ne Geçiyor? #2 | Toruga | 33 | 6,336 |
02-23-2026, Saat:12:50 PM Son Yorum: jerryt |
|