Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İçinden Ne Geçiyor?
Sözleri, müziği ve söyleme stiliyle Mithat Körler'in bu şarkısını Enka stiline çok benzettim. Sanki Türkçe sözlü bir Enka şarkısı gibi. Ya da çok Enka dinleyince kafayı sıyırdım.

[Resim: 329784853-1229438487779912-1823916508194868442-n.jpg]
Japonlara oppa diyen tipler Japonya'yı bırakıverip Kore Kore takılsa da bir rahatlasak.
[Resim: QvR6mZ.gif]
Bul
(07-26-2015, Saat:01:34 AM)Hilda yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Elin Oğlu isimli TV şovundaki Masa, iaido gösterilerindeki Masataka-san imiş! o.o Gece gece aydınlanma yaşadım. Gösteriler esnasında o derece konsantre ve ciddi olan birinin bu denli sempatik ve eğlenceli olabileceğini tahmin edemezdim. Yine sevimliliğinizle beni kendinize hayran ettiniz, ey Japon halkı! :3

Evet o, geçen ben de gördüm. Çok sempatik adam. smile

---

Yapılması gereken çok şey var, ama zamanını beklemem gerekecek.
(08-10-2015, Saat:01:00 AM)la felicita yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Japonlara oppa diyen tipler Japonya'yı bırakıverip Kore Kore takılsa da bir rahatlasak.

Kesinlikle katılıyorum. Bazen sinir bozucu olabiliyor.

----
Bugün sevdiğim 3 ünlünün doğum günü. Bunun da verdiği bir neşe var.  Blush
[Resim: tPbzUYp.jpg]

Starto <3 Hello! Project <3 48/46 Family
Bul
Korsan kitabın ne amaçla yapıldığını biliyoruz da, hikâye çalmak nedir ya?! Başkasının emeğini, çabasını, hayal gücünü çalmak ne çeşit bir karaktesizlik, ne çeşit bir şizofrenliktir? Benim yazdığım hikâyeyi, millet sen yazdın sansa ne olacak, gerçek böyle olmadıktan sonra? İnsanlara artık akıl erdirmekte güçlük çekiyorum... Yazık.
Bul
Dün akşam ablam, annem ve ben Death Note'un 1. bölümünü izledik. ^^ Gerçekten çok güzeldi. Annem bayıldı zaten diziye. Annem işte bana şey diyor ''Animesini hemen izlemek lazım'' felan diyor. ^^ ^^ ^^ Ben de bayıldım valla. ^^ ^^ ^^ ^^ Herkese tavsiye ediyorum. ^^ smile
[Resim: 12yDU2LJYtEh7W.webp]

Bul
Bir yerde okuduğumu hatırlıyorum, birisi bu senenin sonunda Johnny'den birinin evleneceğini söylemişti. İlk başta pek dikkate almadım ama bu aralar V6'den Okada, Kis-my-ft2'den Fujigaya Taisuke, KAT-TUN'dan Taguchi Junnosuke'nin de öyle dedikoduları var, (gerçi en son düşüneceğim kişi de Junno) Matsujun için de zaten yıllardır konuşuluyor. (Inoue Mao ile çıksalar ne güzel olurdu ama pek zannetmiyorum) Şimdilik kesin bir şey yok, zamanla neler olucağını göreceğiz. Blush
[Resim: tPbzUYp.jpg]

Starto <3 Hello! Project <3 48/46 Family
Bul
(08-13-2015, Saat:01:43 AM)Edebiyatçı Kız yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Korsan kitabın ne amaçla yapıldığını biliyoruz da, hikâye çalmak nedir ya?! Başkasının emeğini, çabasını, hayal gücünü çalmak ne çeşit bir karaktesizlik, ne çeşit bir şizofrenliktir? Benim yazdığım hikâyeyi, millet sen yazdın sansa ne olacak, gerçek böyle  olmadıktan sonra? İnsanlara artık akıl erdirmekte güçlük çekiyorum... Yazık.

Geçmiş olsun. 

Biz bu insanlara "şeref yoksunu" diyoruz. Bi' de orada burada gerine gerine gezerler. Benim de altyazımı çalan bi' tip var, fark edilmeyeceğini mi sanıyorlar nedir!?

En basitinden bi' tanıtım yazamaz olduk, yazdığın üç beş cümle anında 50 ayrı sitede ve kaynaksız. "İnternete düştü ya kamu malı" artık, senin zihniyetini seveyim.
(08-16-2015, Saat:11:58 AM)Hilda yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
(08-13-2015, Saat:01:43 AM)Edebiyatçı Kız yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Korsan kitabın ne amaçla yapıldığını biliyoruz da, hikâye çalmak nedir ya?! Başkasının emeğini, çabasını, hayal gücünü çalmak ne çeşit bir karaktesizlik, ne çeşit bir şizofrenliktir? Benim yazdığım hikâyeyi, millet sen yazdın sansa ne olacak, gerçek böyle  olmadıktan sonra? İnsanlara artık akıl erdirmekte güçlük çekiyorum... Yazık.

Geçmiş olsun. 

Biz bu insanlara "şeref yoksunu" diyoruz. Bi' de orada burada gerine gerine gezerler. Benim de altyazımı çalan bi' tip var, fark edilmeyeceğini mi sanıyorlar nedir!?

En basitinden bi' tanıtım yazamaz olduk, yazdığın üç beş cümle anında 50 ayrı sitede ve kaynaksız. "İnternete düştü ya kamu malı" artık, senin zihniyetini seveyim.

Teşekkürler.
Çalınmasından ziyade, çalan Bey'in kendini bu duruma düşürmesine üzüldüm. Bu imrenme mi, beğeni mi, yoksa kıskançlık mı? İnsanlar gerçekten neden kendilerini bu kadar hiçe sayıyorlar anlamıyorum. Bir başkasının emeğine el uzatmak nasıl bu kadar kolay.

Ne yazık ki öyle... İnternete düşen kamu malı muamelesi görüyor. Telif hakkı olmadan çalınmasına engel olmak neredeyse imkânsız gibi. Ben yayınlamıyorum uzun zamandan beri 2012'de bitirdiğim bir hikâyeyi çalmış çalan kişi de. Fakat kendine ait bir site, blog vs. oluşturup, yazılarına da imza niteliğinde bir şeyler katarsan, sana ait olduğu çok rahat anlaşılır, çalan kişinin kendine mâl etmesi de kolay olmaz o kadar diye düşünüyorum. (Bu olaydan sonra düşündüm bende bunu, eğer bir gün yayınlarsam mutlaka uygulayacağım.) Emek başka şey çünkü, dokunuyor insana.
Bul
Ülkemiz emek hırsızı kaynıyor arkadaşlar, hikayenizi kopyalarlar, sitenizi kopyalarlar, fikirlerinizi çalarlar. Bunlar öyle insanlar.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İçinden Ne Geçiyor? #2 Toruga 33 6,336 02-23-2026, Saat:12:50 PM
Son Yorum: jerryt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi