Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İçinden Ne Geçiyor?
(06-17-2011, Saat:02:21 PM)aybüke* yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Ahaha sağol ama bence hiç kıskanma, arkadaş bayanlarla ilgilenmiyor, ruhsal çöküntüdeyim. smile

Hadi ya.Tüh:-/ Ama şimdi rahat rahat tatlı göründüğünü söyleyebilirsin çocuğa.

Para mı paypalda görebilmek için ne yapmam lazımHuh Paypal hakkında bi ton yazı var şimdi onları mı okuyacağım yaniSad Pööf!
Bul
Söyledim, neyse ki sandığım gibi bir tepki almadım...

-----

Ah Ercü ah keşke saçların mohikan kalsaydı. Aklım hala dizide kaldı kaç dakika oldu dizi biteli... Big Grin
[Resim: QOJ7evi.png]
Takamina'nın yanında olmak Tongue
Keşke şu anda Kore'den GD'yi alıp Japonya'ya Aiba'yı almak için vapura binip gidiyor olsaydım.
[Resim: tumblr_ln8lgmEsSM1qf50cw.jpg]
----------His beautiful eyes----------
Bul
Şuan da Aoi'nin gözlerinin içine bakarak o'na "Seni Seviyorum" demek isterdim TT__TT
[Resim: tumblr_nkdg0jcZNv1qkyug3o1_400.gif]

Bul
Keri Hilson'un "Lose Control" şarkısını bağıra bağıra söylemek xD
Bul
Koreli FT Island grubunun Hello hello şarkısı güzelmiş. ^^
Aşırı anlamsız geliyor gülen mavi gökyüzü
Bul
Ağlicam ya... Yüzlerce kişi doğum günümü kutladı.. :O Hayatımda hiç bu kadar mutlu olmadım.
Zamanı boşa harcamaktan nefret ediyorum.Neden hiç dolu kullanmıyorum:/
Bul
İnsanın nasıl sinirini bozuyorlar ya... Düşüncen uymasa bile saygı göstermek zorundasın kardeşim....

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İçinden Ne Geçiyor? #2 Toruga 33 6,336 02-23-2026, Saat:12:50 PM
Son Yorum: jerryt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi