Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hey! Say! JUMP - Sohbet
(09-27-2011, Saat:04:02 PM)a.j. yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Evet her zamanki gibi süper bir makingdi.Dai-chanın saçlarını bende çok sevdim,bu arada JUMP Myojo Ekim fotoğraf çekimleri için Las Vegas'a gidecek.GANBARE JUMP Angry Dai-chan'ında hayali gerçekleşmiş olacak.
Ayrıca Vegas'ta Johnny's World adı altında SHOCK (Domoto Koichi),Dream Boys,Summary(Hey Say Jump),Shonentachi yeniden sahnelenecek. Bravo

NANİİİİİİ bilmiyordum ben şok oldum WaveWaveÇok sevindim JUMP adına DanceDanceDance GANBARE JUMP!!!!!!!!! BravoBravoBravo
Bul
Bugünlerde sitelerde bir haber dolaşıyor.Ryutaro'nun Summary 2011'i dört polis eşliğinde izlemeye geldiği söyleniyor.Resimler pek bulanık videoda karanlık bu yüzden fanlar emin olamıyor.Ama ben benzettim,gelmişsede polis kendi güvenliği için gelmiş olmalı.Umarım bir an önce gruba geri döner smile

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Bu resimde Horikoshi Akademisinden

[Resim: CwVuLwJ.png]
Bul
SadSadSadSad
Bul
Yamachii yanlış anlaşılmaması gereken bir şey ^^ Biraz yakın ve sıkı fıkı olmak suç mu hehe smile
Bul
(10-06-2011, Saat:09:53 AM)Nova yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Yamachii yanlış anlaşılmaması gereken bir şey ^^ Biraz yakın ve sıkı fıkı olmak suç mu hehe smile

Zaten yanlış anlayan var mı ki? Onların samimiyetinin bir ifadesi smile
Bul
(10-06-2011, Saat:11:28 AM)a.j. yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Zaten yanlış anlayan var mı ki? Onların samimiyetinin bir ifadesi smile

Valla Jasminee biraz garipsedi ondan yazdım böyle Wave Başka böyle düşünecek varsa şimdiden durumu ifade etmek istedim smile Ama o da anladı sonradan açıklayınca Bravo

Bul
Soru: Bir kız ne yaptığında kalbinin çarpmasına neden olur?

Yamada: Uzun kollu, kısa kollu ya da kolsuz gömlek giydiğinde.

----------------------------------------------------

Yamada ne demek istedi anlamadım, ya da anladım mı bilmiyorum ama çok hoş bir cevapmış Big Grin Yine her zamanki gibi çok orjinal onu çoook seviyorum Rolleyes

Bul
Bazı insanların Yamada olmasa bu grubun hali ne olacak gibi lafları çok canımı sıkıyor gerçekten. Bunu diyen bir insan asla JUMP'ı tanımamış demektir Big Grin Onu diyen insanlar açıp bir Summary izlesinler. Lütfen!!!!!!!!
Bul
[Resim: 09ci4.jpg]

Sitelerde şu anda bir dedikodu dolaşıyor.Dedikoduya göre JUMP 2011'de Ryutaro'nun da yer aldığı Re:START adlı bir single çıkaracakmış.Single'de “Endless Dream” ve “Taiyou ni LOVE MOTION” şarkıları yer alacakmış.

Umarım doğru bir dedikodudur, JUMP'ın yeni bir single çıkarmasını ve Ryutaro'nun gruba geri dönmesini çok istiyorum. Lol

Bul
Yemin ederim ben de çok isterim, keşke doğru olsa RolleyesRolleyes, sağ ol a.j.m haber için Wave
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hey! Say! JUMP - Haberler a.j. 255 124,240 11-02-2024, Saat:10:38 AM
Son Yorum: Toruga
  Şu Anda Hangi Hey! Say! JUMP Şarkısını Dinliyorsunuz? ~Haruna~ 11 5,322 04-09-2023, Saat:12:19 AM
Son Yorum: ~Haruna~
  Hey! Say! JUMP Röportajları a.j. 317 215,352 10-21-2018, Saat:11:55 AM
  Hey! Say! JUMP İle İlgili Diğer Çeviriler a.j. 79 35,994 01-31-2018, Saat:12:43 PM
  Hey! Say! JUMP - Diskografi kagami chan 3 2,568 03-18-2017, Saat:10:54 PM
Son Yorum: kagami chan
  ♥ Hey! Say! JUMP Enleri ♥ Kaminari 20 12,864 09-12-2016, Saat:09:08 PM
Son Yorum: lamia01
  Hey! Say! JUMP Ürünleri Miyavi 5 5,148 11-23-2015, Saat:08:42 PM
  Hey! Say! JUMP Üyeleri Hayvan Olsaydı ~Haruna~ 0 1,386 11-02-2015, Saat:08:47 PM
  Hey! Say! JUMP Hakkındaki Düşünceleriniz Bessie. 6 5,180 10-01-2015, Saat:10:12 PM
  Favori Hey! Say! JUMP Çiftin a.j. 5 5,025 10-01-2015, Saat:10:04 PM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi