Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonların Makyaj Tarzı
Gerçekten bizim alışık olduğumuzdan değişik ve güzel bir makyaj tarzları var smilegöz makyajlarında özellikle göz kapaklarını çizgi oluşturmak için yapıştırmaları çok ilgimi çekmişti smile
[Resim: _3859320_orig.jpg]
Bul
Bizimkiler gibi boya fıçısına düşmüş gibi değiller onların en ağır makyajı bizimkilerin en hafif makyajı gibi genellikle sade ve doğal takılıyorlar en güzeli(sanatçı kadınlar istisna) :T
Bul
gerçekten makyaj malzemesi konusuna çok önem vermeleri onların kendilerini aşağıda görmelerinin sebebi olduğunu öğrenmiştim kendilerini dahada güzelleştirmek diğer ülkelerin kadınları veya erkekleri ile eşit olmak istemelerinden dolayı yüzlerine çok makyaj yapıyorlarmış .. ilginç tabi korede üretilen BB krem ve bir kaç maske ye bakma fırsatım olmuştu gerçekten çok kalitelilerdi kendi yüzüme kullanmadığım makyaj malzemelerini kullanmak istedim , özellikle dış kapları çok çekici Big Grin
Bul
Bu video Japonya'nın 100 yıl içerisindeki saç ve makyaj modasını gösteriyor. (Videoda ayrıca Ganguro ve Lolita tarzı da vardır)

[Resim: tPbzUYp.jpg]

Starto <3 Hello! Project <3 48/46 Family
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi