07-03-2011, Saat:06:02 PM
İyi ki doğdun Jin! 

|
Akanishi Jin (赤西仁)
|
|
07-03-2011, Saat:06:02 PM
İyi ki doğdun Jin!
![]()
07-03-2011, Saat:06:08 PM
İyiki doğdun JinJin <3 ^^ Vayy 27 yaşına girdi artık ^^ Umarım bundan sonra hep istediği gibi yaşar ^^ <3
Bugün Bakanishi'nin doğum günü!!
![]() ![]() Ben onu ne olursa olsun çok seviyorum. Çok tatlı, çok karizmatik ve çok yetenekli. Bir kızın isteyebileceği her şey onda bence. Umarım çok güzel bir yaş geçirir ve istediği şeyleri elde eder. ![]() ![]()
07-04-2011, Saat:12:28 PM
Otanjoubi Omedetou Bakanishi ![]() ![]()
07-04-2011, Saat:01:30 PM
Doğum günün kutlu olsun Jin!
![]() İyi ki doğdun, iyi ki varsın.
07-04-2011, Saat:03:36 PM
07-11-2011, Saat:08:53 PM
Sevgili Jin arabasını özlemiş.
![]() ![]()
07-11-2011, Saat:10:41 PM
Amerikaya gitti ama hala daha doğru düzgün pek ne iş yaptığı ile ilgili bir habere rastlamadım 47Ronin filminde oynayacakmış(kendinden duydum twitterdan
) sanırım bi onu duydum albüm falan çıkarıcak mı acaba bilen var mı?Sanki japonydayken daha bi çok haberi geliyordu sanki neyse bekleyip görelim bakalım.Hhaha hele o twitter msjları yok mu çok eğlenceli ya...iyi ki açtın jin.
Spoiler (Click to View)
07-15-2011, Saat:07:39 PM
(07-11-2011, Saat:10:41 PM)Tokyo yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Amerikaya gitti ama hala daha doğru düzgün pek ne iş yaptığı ile ilgili bir habere rastlamadım 47Ronin filminde oynayacakmış(kendinden duydum twitterdan Jason Derulo'nun hit şarkılarını yapan J.R. Rotem'le çalışıyor albüm için diye bir haber almıştım en son. Sonra da duymadım. ![]() ~*Akanishi Jin Hakkında*~
仁~Aslında gerçek ismi Hitoshi değildir, annesi ona "Jin" ismini vermiştir. Ama Kanji'de "Jin" "Hitoshi" şeklinde de telaffuz edilebiliyor. Okulda öğretmenleri ona her daim "Hitoshi" şeklinde seslenseler de o isminin her zaman "Jin" olduğunu söylüyor, sonradan değiştirme gibi bir şey söz konusu değil. ![]() 仁~Akanishi Reio adında kendisinden küçük bir erkek kardeşi var. 仁~Küçükken aile üyelerinden biri tarafından denize itilmiş ve bu sırada neredeyse boğuluyormuş. 仁~Hobileri arasında; gitar çalmak, İngilizce öğrenmek, alışveriş yapmak, şarkı yazmak ve bilgisayar oyunları yer alıyor. 仁~Koki Tanaka onun kadın rollerine yakışabileceğini düşünüyor. 仁~Aslında ilk başta Johnny's Jr seçmelerinde elense de sonradan Johnny Kitagawa Jin'i görünce, katılmasına izin verir. Böylece 8 Kasım 1998'de 14 yaşındayken Johnny's Jr'a katılır.He became a member of Johnny's Entertainment via audition on November 8, 1998, at the age of 14, although he was actually rejected at first until Johnny saw Jin himself. 仁~İdeal kız tipi, lise çağında, hafif balık etli ama şişman değiş, doğuştan seksi ( seksi olmak için kasmayan ), güzel dudakları olan ve "berbat" giyinmeyen biri.仁~Göbek piercingi var. 仁~Pek çok güzel kadınla öpüşebilmek için aktör olmak istiyor (!) 仁~Amerika ve İngiltere konusunda bir takıntısı var ve birgün bu iki ülkeden birinde yaşamak istiyor. ( bu hayalini gerçekleştirdi bile -__-'') 仁~İnsanların düşündüğünden daha çok KAT-TUN parçasına imza atmıştır. 仁~Uykusunda bazen İngilizce kelimeler bağırıyor ( mesela "Stop!" gibi) 仁~Yamashita Tomohisa onun en yakın arkadaşı ama Kame bu dünyada en çok önemsediği kişi. 仁~Ekranlarda yayınlanan ilk öpücüğü "Anego" adlı bir dramada Ryoko Shinohara ile gerçekleşmiştir. Çekimlerde oldukça gerginmiş. ( ideal sahneyi yakalayabilmek için neredeyse 19 çekim yapılmış )仁~Bakanishi takma ismini ona Yamapi vermiştir. Bencil ve kaybetmekten nefret ediyor. O da bunun farkında fakat bu kendisinin bir parçası olduğunu ve değiştiremeyeceğini düşünüyor. 仁~En yakın arkadaşları Yamashita Tomohisa, Nishikido Ryo ve aktör/şarkıcı Shirota Yuu. 仁~Jin perili evlerden korkuyor. Programın birinde ilk bulduğu fırsatta, yanındaki hatunu evde yalnız bırakıp nerdeyse koşar adımlarla kaçmıştır. ( )仁~Futbol ve golf oynamayı seviyor. 仁~Arkadaşı Shirota Yuu'nun kızkardeşini kendi kızı gibi gördüğünü söylüyor. 仁~Johnny's Entertainment'a katılmaya TV'de Nishikido Ryo'yu gördükten sonra karar verir. 仁~Jin, Yamapi ve Yuu arkadaşlıklarının temsili mi artık bilinmez hepsinin de fotolarda aynı kadın silüeti şeklinde bir kolye taktıkları görünüyor ![]() ![]() 仁~Jin'in Pinky parçası Yamapi'ye adanmıştır. Yama'Pink' 仁~ 2010'da grubu Kat-tun'u bırakıp, solo kariyerine devam etme kararı almıştır. 仁~ 2012 yılında çıkacak olan, başrolünde Keanu Reeves'in yer alacağı 47 Ronin adlı filmde rol alacaktır. çeviri:reikaxue ![]() |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|