7. Bölüm
DAILYMOTION
Şifre: 1234
OKRU
~~
VIDMOLY
~~
![[Resim: qhlECOv.jpeg]](https://i.imgur.com/qhlECOv.jpeg)
|
Takane no Hana-san (高嶺のハナさん) / 2021 / Online İzle / Türkçe Altyazılı
|
|
7. Bölüm
DAILYMOTION
OKRU
~~
VIDMOLY
~~
![]()
11 üye bu mesaja teşekkür etti:• a.j., Fazile, fujimori.rei, Haru°, infnthya, laetitiaideue, saranghaera, sibbeld, Toruga, Yotsuba nın Silahı, ~Haruna~ 8. Bölüm
DAILYMOTION
~~
VIDMOLY
~~
OKRU
~~
![]()
10 üye bu mesaja teşekkür etti:• a.j., bluesarda, Fazile, fujimori.rei, infnthya, saranghaera, sibbeld, Toruga, Yotsuba nın Silahı, ~Haruna~ 9. Bölüm
DAILYMOTION
OKRU
~~
VIDMOLY
![]()
9 üye bu mesaja teşekkür etti:• a.j., Fazile, fujimori.rei, infnthya, laetitiaideue, saranghaera, sibbeld, Toruga, ~Haruna~
07-07-2021, Saat:12:25 PM
Ahahahah başrol kıza çok gülüyorum ya tepkileri içten düşündükleri ile dıştan söylediklerinin alakası yok. İkiside birbirini seviyor ama iki umutsuz aşık.
final ne zaman bilmiyorum ama uzun sürmesini isterdim bu dizinin.
07-07-2021, Saat:01:01 PM
(07-07-2021, Saat:12:25 PM)sibbeld yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Ahahahah başrol kıza çok gülüyorum ya tepkileri içten düşündükleri ile dıştan söylediklerinin alakası yok. İkiside birbirini seviyor ama iki umutsuz aşık. 12. bölümde finalleyeceğiz maalesef çok az kaldı
![]() 10.Bölüm
DAILYMOTION
VIDMOLY
~~
OKRU
~~
![]()
10 üye bu mesaja teşekkür etti:• a.j., Fazile, fujimori.rei, infnthya, laetitiaideue, saranghaera, sibbeld, Toruga, Yotsuba nın Silahı, ~Haruna~ 11. Bölüm
DAILYMOTION
VIDMOLY
OKRU
~~
![]()
8 üye bu mesaja teşekkür etti:• a.j., bluesarda, Fazile, fujimori.rei, saranghaera, sibbeld, Toruga, ~Haruna~
Çeviri için çok teşekkür ederim. Yaa bu başrol kızın tepkilerine bayılıyorum. İç sesinde çocuk sesi gibi minnoş minnoş düşünüp dışından bağırması olayına çok gülüyorum.
Keyifli bir bölümdü. Spoiler (Click to View) 12. Bölüm FİNAL
DAILYMOTION
VIDMOLY
~~
OKRU
~~
![]()
14 üye bu mesaja teşekkür etti:• a.j., Asobi, bluesarda, Fazile, fujimori.rei, infnthya, L-girl, laetitiaideue, misukomatsu, saranghaera, sibbeld, Toruga, Yotsuba nın Silahı, ~Haruna~ |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|