Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İçinden Ne Geçiyor?
Kendimi aşıyorum galiba. Bugüne kadar kesinlikle yemem dediğim şeyi baya beğenerek yiyorum şu an.
[Resim: e4815b681e0f7426e17a1f9857985085.jpg]
Aklıma esince her şeyi yapabildiğimi gösterdim Big Grin
Evet tembel olan hiç bilgisayar başından kalkmayan ben gittim yemek yaptım . Hahaha harika ya Big Grin
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Çok yorgunum yeter artık...
[Resim: 329784853-1229438487779912-1823916508194868442-n.jpg]
Hayatımın en güzel günüydü, geri sarıp tekrar tekrar yaşamak isterdim. smile
[Resim: QOJ7evi.png]
Neden kelime ezberleyemiyorum Sad Ezberlediğimide unutuyorum Sad
Yine fazla doz Kanjani almak... Heart
Bul
Evet kesinlikle okulumu değiştireceğim . Şimdiki okulumda o kadar gereksiz insanlar var ki midemi bulandırıyorlar Angry
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Ne saçma diziler var ya O.o on bölüm izledik izledik belki bir yere varır diye daha çok sinirimi bozmaya başladı. :b Hiçbir dizi karakterine bu kadar dişlerimi sıktığımı hatırlamıyorum sinir hastası ettiler beni. -_- Bırakmalıyım, aklı başında Japon dizilerime dönmeliyim. O.o
[Resim: QvR6mZ.gif]
Bul
Gözlerim, karnem, konularım, ortalamam, bir tane Sony son model MP4, Aaron, mesaj düzenlemeleri, çevrilmemiş 3 tane İngilizce hikaye tüm içimden geçen bunlar. Tabi ki YORGUNLUK!!! Okashii

[Resim: 34yquxl.gif]

Bul
saf sinir, öfke ve kıskançlık !..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İçinden Ne Geçiyor? #2 Toruga 33 6,336 02-23-2026, Saat:12:50 PM
Son Yorum: jerryt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi