Yorumları: 15,929
Konuları: 506
Aldığı Teşekkür Sayısı: 156 mesajda toplam 224 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 95
Rep Puanı:
60
08-02-2013, Saat:11:20 AM
Yamada Ryosuke, 19 Ağustos'da TORE! adlı programa konuk olacak.
Arimura Kasumi bloğuna "Arkadaşımın köpeği, çok şirin değil mi?" yazarak bu köpeğin fotoğrafını paylaşmış. Fanlar bu köpeğin Keito'nun köpeği olduğunu söylüyorlar çünkü Keito 2012 yılında Music Station programında köpeğinin fotoğrafını göstermişti. Fanlar aynı köpek olduğunu söylüyorlar.
Keito'nun köpeği;
![[Resim: GtvpiYE.jpg]](http://i.imgur.com/GtvpiYE.jpg)
Rep Puanı:
60
08-02-2013, Saat:01:19 PM
Okamoto Keito ve Arimura Kasumi Çıkıyorlar Mı?
Gözleri kapalı, sakin bir ifade ile iyi hissetiği belli olan güzel bir kız. Ve onu kolları arasına almış, dudaklarını yanağına değdiren yakışıklı bir oğlan. Bu yakışıklı oğlan Johnny'nin popüler grubu Hey! Say! JUMP'ın üyesi Okamoto Keito (20), bu güzel kız ise NHK'nın sabah dizisi “Ama-chan”ın başrol oyuncusunun gençliğini oynayan Arimura Kasumi (20).
Dizi personeli; "Bu fotoğraflar Mart ayında çekildi. Çift birbirini Kamiki Ryunosuke (20) sayesinde tanıdı ve kısa zamanda çok sıkı dost olduklarını duydum." dedi.
Okamoto'nun babası Johnny’nin popüler eski grubu Otokogumi’nin üyesi Okamoto Kenichi (44). Johnny’s watcher; “Keito, 9-14 yaşlarına kadar İngiltere'de yaşadıktan sonra ülkesine dönen bir çocuk. Beceriksiz, dansta iyi değil ve Keito önceki röportajlarında ‘Fotoğraf çekimlerinde kolayca gülümseyemem.’ demişti.” yorumunda bulundu.
Keito'nun 2009 yılındaki röportajlarına dönersek ideal kız tipi için; “Siyah, ipeksi, kakullü ve saçı orta uzunlukta olan bir kız.” demişti. Keito'nun verdiği bu cevaba bakarsak ortaya Arimura çıkıyor.
Arimura, Hyogo'da doğdu. 2008 yılında şu anki ajansının bir parçası oldu. Ama öncesinde "Aktrist olmak istiyorum, hangi ajans iyi?" diyerek araştırma yapmaya koyuldu ve bir ajansa başvurdu. Ama başarısız oldu ve ertesi yıl kilo verip Japon standart ölçülerine gelerek tekrar denedi. Ve bu sefer başardı.
Koizumi (Myoko)-san, Arimura'nın “Ama-chan”daki rolü ile ilgili; “Etrafındaki insanlar tarafından gerçekten seviliyor.” dedi. Ve o yeteneği ile insanlara olan minnetarlığını ödüyor.
İkili aktivitelerinden fırsat buldukça sık sık görüşüyorlar.
16.08.2013 Friday Magazin
Kaynak: jumpingtomyheart.blogspot.com
Çeviri: a.j.
Rep Puanı:
60
08-10-2013, Saat:02:31 PM
Kasumi Arimura FRIDAY Magazin Fotoğrafları İçin Özür Diledi
7 Ağustos'da, “Amachan” dizisinin yıldızı aktrist Kasumi Arimura FRIDAY magazinde Hey! Say! JUMP grubu üyesi Okamoto Keito ile çekilmiş olan fotoğraflarının yayınlanması ile ilgili bloğunda özür diledi.
Kasumi Arimura ayın 7'sin de bloğunda bu mesajı yayınladı:
"Herkesden bu kadar çok soruna yol açtığım için özür dilerim. Herkesin yorumlarını okuduktan sonra kendi düşüncelerimi dile getirmiş gibi hissettim. Bir kez daha düşüncelerimi dile getirmek istedim ve insanların beni oyunculuğumla tanımasını istiyorum. Olayları geride bırakarak gelecekte yaptığım her şeyde %100'ümden daha fazlasını ortaya koymak istiyorum.Şu andan itibaren 1 yılda, 2 yılda, 3 yılda.... umarım herkese ilerlememi gösterebilirim. Umarım hedefime ulaşma çabamda herkes beni destekler. Herkese teşekkür ederim, saygılarımla."
Mesajı okuyan okurlar şu yorumlarda bulundular:
"Birisine aşık olduğu için neden insanlardan özür diliyor anlamıyorum. O bir erkeğin evine giden kızlardan değil."
"O 20 yaşında, değil mi? O bir idol değil bu yüzden özgürce bir ilişki yaşayabilir."
"Bu bir skandal değil. Gelecekte Gakky ya da Maki'nin varisi olabilir."
"Arimura'yı ilk kez bu skandal sayesinde gördüm ama o gerçekten çok şirin!"
Kaynak: Aramatheydidnt
Rep Puanı:
60
09-07-2013, Saat:03:01 PM
Rep Puanı:
60
09-12-2013, Saat:05:30 PM
Kindaichi Shounen no Jikenbo Geri Dönüyor
Kindaichi Shounen no Jikenbo, Kindaichi Shounen no Jikenbo: Gokumon Juku Satsujin Jiken adlı yeni bir SP ile Ocak 2014'de geri dönüyor. Hey! Say! JUMP grubu üyesi Ryosuke Yamada tekrar genç dedektif Hajime Kindaichi rolünü canlandıracak. Yamada, ilk kez geçen yıl Ocak ayında Kindaichi Shounen no Jikenbo: Hong Kong Kyuryu Zaihou Satsujin Jiken SP'sinde Hajime Kindaichi rolünü canlandırmıştı.
Gelecek yıl Ocak yayında yayınlanacak olan SP Malezya ormanlarında çekildi (SP, NTV'nin Malezya televizyonu ile yaptığı ilk ortak proje). SP'nin konusu; Kindaichi, dönem sonu okul derecesi ile ilgili zorluklar yaşar. Bunun üzerine çocukluk arkadaşı Miyuki Nanase'de Hajime'ye Sparta'da disipliniyle ünlü prestijli bir dershaneye gitmesini söyler ve Kindaichi dershanede doğal sebeplerden olmayan bir ölümü ortaya çıkarır ve bir suç dehasına meydan okur.
SP'de tekrardan Haruna Kawaguchi Miyuki Nanase, Hey! Say! JUMP grubu üyesi Daiki Arioka Ryuji Saki, ayrıca Wu Chun'da Byron Li karakterini canlandıracak.SP'ye yeni katılan Kazuki Kitamura ise Sparta'da ki dershanenin öğretmenini canlandırırken Narimiya Hiroki'de kötülük dehası ve Kindaichi'nin ezeli rakibi Yoichi Takato'yu canlandıracak.
Yamada Ryosuke, Kindaichi Hajime'yi canlandıran 4. jenerasyon, bundan önce Kindaichi Hajime rolünü Domoto Tsuyoshi (KinKi Kids), Matsumoto Jun (Arashi), Kamenashi Kazuya (KAT-TUN) canlandırmıştı.
11.09.2013 Oha! programında SP ile ilgili Yamada Ryosuke: "Öyküye biraz romantizm eklendiğini düşünüyorum, eğer bu heyecana katılırsan harika olur." dedi.
Malezya setinden fotoğraflar
Kaynak: Animenewsnetwork, Asianwiki ve Come on a My Jump livejournal
11.09.2013 Oha! ve Zip!
11.09.2013 Pon!
11.09.2013 News Every!
Rep Puanı:
60
10-29-2013, Saat:12:37 PM
Takaki Yuya Ekranlara Geri Dönüyor!
Takaki Yuya, Fuji TV'nin Ocak ayında başlayacak olan yeni dizisi “HAMU” da oynayacak. Takaki dizide 25 yaşındaki polis Nanbu Hirotsugu karakterini canlandıracak.
Rep Puanı:
60
11-15-2013, Saat:10:09 PM
Hey! Say! JUMP'tan Yeni Bir Single Geliyor
Hey! Say! JUMP grubu 25 Aralıkta "Ride With Me" adlı yeni bir single çıkaracak. Şarkı grub üyeleri Yamada Ryosuke ve Arioka Daiki'nin oynadığı Kindaichi shōnen no jikenbo gokumon juku satsujin jiken adlı SP'nin tema şarkısı olacak.
Tracklist:
RE Version:
1.Ride With Me
2.School Girl
3. Hands Up
4.Ride With Me (オリジナル・カラオケ)
5.School Girl (オリジナル・カラオケ)
6. Hands Up (オリジナル・カラオケ)
LE1 Version:
1.Ride With Me
2.Ride With Me (オリジナル・カラオケ)
LE2 Version:
1.Ride With Me
2.Go To The Future !
3.GIFT
4.Ride With Me (オリジナル・カラオケ)
5.Go To The Future ! (オリジナル・カラオケ)
6.GIFT (オリジナル・カラオケ)
DVD'sinde ise Ride With Me şarkısının klibi ve çekim aşaması yer alacak.
Kaynak: Aramatheydid'nt
Rep Puanı:
60
11-24-2013, Saat:01:59 PM
Hikaru Yaotome ve Inoo Kei'den Yeni Bir Dizi
Yaotome ve Inoo, TBS'nin 20 Ocak'ta saat 24:28'de yayınlanacak olan yeni gece dizisi Dark System - Battle of Love'da rol alacaklar. Dizinin diğer oyuncuları Tamashiro Tina, Yuge Tomohisa, Itao Itsuji.Yönetmeni Inudo Isshin, senaristi ise Yuki Shuji.
Rep Puanı:
60
11-28-2013, Saat:04:08 PM
Chinen, "Choukousoku!! Sankinkoutai" adlı filmin oyuncu kadrosuna katıldı. Filmde, Edo döneminde yaşamış yükseklik korkusu olan muhteşem okçu Suzuki Yosuke'yi canlandıracak. Film gelecek yıl vizyona girecek.
Yorumları: 655
Konuları: 53
Aldığı Teşekkür Sayısı: 19 mesajda toplam 29 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 0
Rep Puanı:
27
11-29-2013, Saat:03:59 PM
Yeni yeni diziler, filmler geliyor. Harika!
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
![[Resim: atA3oAW.gif]](http://i.imgur.com/atA3oAW.gif)
|