01-14-2025, Saat:09:14 PM
34. single'ları "Tick Tack Zack" 12 Mart'da yayınlanacak. Grubun önceki teklisi "Kokuhaku Shinpakusu"ya da öncülük eden Haruka Kumazaki yine merkez üye olacak. Kumazaki, 14 Ocak'ta canlı yayın etkinliğinde heyecanını şu sözlerle dile getirdi: "Böylesine önemli bir yayının merkezi olmaktan onur duyuyorum. SKE48'e liderlik etmeye, hayranlarımızla birlikte büyümeye ve ülke çapında Tokai bölgesini temsil etmeyi hedeflemeye devam etmek istiyorum. 2025 SKE48 yılı olacak!" dedi.
Yeni kadroda ilk kez seçilen dört kişi de dahil olmak üzere 12 üye yer alıyor. Yeni üyeler:
Miki Ito
Kurumi Morimoto
Konomi Ito
Yua Kawamura
Miki Ito, "Böylesine heyecan verici bir haberi hayranlarımızla paylaşmaktan heyecan duyuyorum. Bu seçimi güvenle temsil etmek için çok çalışacağım." diyerek minnettarlığını dile getirdi. Morimoto, "Bu hayranlarımla paylaştığımız bir hedefti ve herkesin desteği için çok minnettarım." diye ekledi. Konomi Ito, uzun yolculuğunu değerlendirerek, "10 yaşımdan beri bu anı hayal ediyordum." dedi. Bu arada Kawamura, "SKE48'e neler katabileceğimi herkese göstermekten onur duyuyorum ve istekliyim." diyerek heyecanını dile getirdi.
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Yeni kadroda ilk kez seçilen dört kişi de dahil olmak üzere 12 üye yer alıyor. Yeni üyeler:
Miki Ito
Kurumi Morimoto
Konomi Ito
Yua Kawamura
Miki Ito, "Böylesine heyecan verici bir haberi hayranlarımızla paylaşmaktan heyecan duyuyorum. Bu seçimi güvenle temsil etmek için çok çalışacağım." diyerek minnettarlığını dile getirdi. Morimoto, "Bu hayranlarımla paylaştığımız bir hedefti ve herkesin desteği için çok minnettarım." diye ekledi. Konomi Ito, uzun yolculuğunu değerlendirerek, "10 yaşımdan beri bu anı hayal ediyordum." dedi. Bu arada Kawamura, "SKE48'e neler katabileceğimi herkese göstermekten onur duyuyorum ve istekliyim." diyerek heyecanını dile getirdi.
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
![[Resim: 329784853-1229438487779912-1823916508194868442-n.jpg]](https://i.ibb.co/gdvMyCR/329784853-1229438487779912-1823916508194868442-n.jpg)

![[-]](https://www.japan-fans.com/images/MyBBPro/collapse.png)