Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İçinden Ne Geçiyor?
Şu Kore sayfalarında Japonları paylaşmayın ya .!
Zaten Kore hayranları eskisi gibi değil yeniler gelmeye başladığından beri iyicene yapmacıklaştılar . Gidin Korelileri paylaşın Japonlarla ne işiniz var sizin ? Şimdi Japon hayranları da fazlalaşmaya başlayacak yok "Ayy yiriim , Ay cınım bnmm , o benim , kimseye vermem onu , eniştem " falan . Ben istemiyorum böyle şeyleri . Japon hayranlığının bir özelliği var !

Bide şu " Oppa " lafı yok mu . Onlar Japon Koreli değiller Oppa ne ya ..

İsyana geçtim ama ben Japon hayranlığının sıradanlaşmasını istemiyorum ...
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Hayallerimin yarısı gerçekleşti bile~
[Resim: 31omDqUs.jpg][Resim: 2q5fmREs.png]

Resmen rakip. İnanamıyorum. Bencillik yapıyorum evet. -_- Neyse tamam yapmayacağım. J-rock tanınsın evet. Ama ne olur b*kunu çıkarmasınlar. Çünkü durum çok müsait. Gazetteyi tanıyan kendini... Neyse tamam sustum.
Bul
bu gün 14 şubat benim doğum günüm başkaları için bugünün başka anlamları olabilir ama benim için çok özel hemde bir gün keşke ailemde öyle hissetse hem 21 bastım kendimi çok yaşlı ve yorgun hissediyorum
ne kadar komik bir durun Big Grin

TEŞEKKÜRLEER... yazmama izin verdiğiniz için
Bul
Ama ben bugün dışarı çıkmak istiyorum, hava çok güzel.
Artık mutsuz hissetmiyorum kendimi çünkü hayatımda bir çok güzel şey oldu ve olmayada devam ediyor.Ne mutlu! Big Grin
[Resim: 31omDqUs.jpg][Resim: 2q5fmREs.png]

Neden üzüldüm şimdi bilmiyorum. Onun sesine aşık olmama rağmen hakkında çok şey bilmediğim için kendime kızdım sanırım.
Sorumsuz gibi hissettim kendimi. Orada mutlusundur umarım...
Bul
Veee, NBA All Star zamanı!! Ora ora oraa!
"What does it mean to be strong?"
Bul
Japonya'da eğitim almayı çok istiyorum. Ama, önüme sürekli engeller çıkıyor. Birini geçemeden bir başkası çıkıyor sürekli.
Ne kadar güçlü olmaya, ayakta kalmaya çalışsamda; yaralıyım. Ve sanırım inancımı kaybettim.

Büyük bir boşluktayım. Burası zifirikaranlık ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum... Sad
[Resim: tumblr_m253qfzHAp1qgs0bzo1_500.gif]

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.~ Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.~
(02-17-2013, Saat:01:27 PM)dedanur yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Japonya'da eğitim almayı çok istiyorum. Ama, önüme sürekli engeller çıkıyor. Birini geçemeden bir başkası çıkıyor sürekli.
Ne kadar güçlü olmaya, ayakta kalmaya çalışsamda; yaralıyım. Ve sanırım inancımı kaybettim.

Büyük bir boşluktayım. Burası zifirikaranlık ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum... Sad

İnancını hiç bir zaman kaybetme, kaybettiğin zaman değil asıl vazgeçtiğin zaman yenilirsin unutma. ;)
[Resim: 329784853-1229438487779912-1823916508194868442-n.jpg]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İçinden Ne Geçiyor? #2 Toruga 33 6,336 02-23-2026, Saat:12:50 PM
Son Yorum: jerryt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi