Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İçinden Ne Geçiyor?
Sabah cok mutluydum.Aklimda yeni ve harika projeler vardi.Ama simdi? Anladim ki benim projelerimle hicbirsey degismez.Ne kadar beceriksiz bir insanim ben.Hic bir sey beceremiyorum.
[Resim: 31omDqUs.jpg][Resim: 2q5fmREs.png]
  Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Çok çalışmak Big Grin
[Resim: rqcxa.jpg]
Bul
Allah'ım sen beni düzgün insanlarla karşılaştır yarabbim!
[Resim: 329784853-1229438487779912-1823916508194868442-n.jpg]
Korkuyor gibisin benimle konuşmaya...
[Resim: QOJ7evi.png]
Ben hep derdim normal bir öğrenci değillim diye al işte kanıtı,
herkes Pazartesi iin hazırlık yapıyor ben ise sonuç bekliyorum Sad
Bir gün bu saatlerde açıp da Kanaltürk izleyeceğim hiç aklıma gelmezdi doğrusu da güzel oldu bu, çok güzel hem de. Big Grin
[Resim: e4815b681e0f7426e17a1f9857985085.jpg]
Dar düşünceler... Dar görüşler...

Birileri de başarılarından bahsetse nasıl olur acaba?. Kaybedenler kulübü gibiyiz.
[Resim: Lwavefinger.gif]
Bul
Ne ''Sivri'' insanlar var. Hayır ilgi çekeceksin de ne olacak? Her şeye bi muhalefet. Her şeyi ben bilirim havası. Hayır tamam kendi düşüncen olmalı biliyoruz. Ama bazı insanların yaptığı bu değil işte, boş boş konuşmak sadece. Çocuklaşmak iyidir ama bir yere kadar. Bari yaşının gerektiği gibi davran. Bazen kullan yani o olgunluğu.
Bul
Şu hayatta en sevmediğim şey önyargı ve peşin hükümlülük. Nedir bu ya. Neden Birçok kişi, aklına ilk gelen düşüncenin doğru olduğunu düşünüp yorum yapar. Böyle kişilerin gözlükleri kendi yaptığı saçmalıklarla boyandığı için herkesi aynı karakter renginde sanıyorlar.
[Resim: Lwavefinger.gif]
Bul
Tam 6 dün sonra Japonya fanlığımın 1. senesi olacak Rolleyes
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İçinden Ne Geçiyor? #2 Toruga 33 6,336 02-23-2026, Saat:12:50 PM
Son Yorum: jerryt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi