Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İçinden Ne Geçiyor?
Sana ne kadar kızsam da, ne kadar beni ağlatsan da, küsemiyorum lanet olsun. Affediyorum hemen.. :S
[Resim: QOJ7evi.png]
Artık bencil ve yalancı insanlardan bıktımmmmmmmmmmm!!!!!!!!
Bugün çok güzeldi .Ayaklarım çok ağrısa da. Onlarla çok mutluydum. Çok kibar insanlardı. Bir kez de dış görünüşün önemli olmadığını öğrendim. smile

[Resim: 34yquxl.gif]

Bul
Ayy! O hangi psikopat hayal gücünün ürünü bir senaryoydu ya! Film boyunca ağzımı kapatamadım şaşkınlıktan. Big Grin
Kabul etmek gerek hayal gücü senaryo kurgu oyunculuk mükemmel ama... İşte öyle. Değişikti yine de ya. Anlamadım garipti. Big Grin
Zaten Kore filmlerine yanaşamayan biriyim, bu filmin üzerine artık ne zaman bir Kore filmine yanaşırım allah bilir. Big Grin
Birde film +18 diye filmi de oyuncuyu da yerden yere vuran insanları anlamıyorum. Hayır o filmi ben izlemek istersem senin ne haddine beni engellemek!
Bencilce boş boş konuşuyorsun! Baka! Okashii
Gece gece atar yaptırdılar bana. Big Grin Neyse gidip uyuyayım. Big Grin
Edit: Film; Oldboy (2003)
Bul
Yeni insanlar tanışmak güzel bir duygu... smile

Bul
Keşke Japoncayı tümüyle bilseydim Sad
Testere7 korkunç mu şimdi ?
Sadece mide bulandırıcı ...
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Büyük olanı Hoya'ya benziyordu. Email almadım ki... Üff nie aklıma gelmedi. Allah'ım ne olur onunla bir daha karşılaşayım.

Bul
Bir Çinli kıza da Türkçe öğretmeye başladım ya. Big Grin Şu an sadece sırıtıyorum kendi kendime. Big Grin
Bul
(07-11-2012, Saat:04:07 AM)glşh yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Ayy! O hangi psikopat hayal gücünün ürünü bir senaryoydu ya! Film boyunca ağzımı kapatamadım şaşkınlıktan. Big Grin
Kabul etmek gerek hayal gücü senaryo kurgu oyunculuk mükemmel ama... İşte öyle. Değişikti yine de ya. Anlamadım garipti. Big Grin
Zaten Kore filmlerine yanaşamayan biriyim, bu filmin üzerine artık ne zaman bir Kore filmine yanaşırım allah bilir. Big Grin
Birde film +18 diye filmi de oyuncuyu da yerden yere vuran insanları anlamıyorum. Hayır o filmi ben izlemek istersem senin ne haddine beni engellemek!
Bencilce boş boş konuşuyorsun! Baka! Okashii
Gece gece atar yaptırdılar bana. Big Grin Neyse gidip uyuyayım. Big Grin
Edit: Film; Oldboy (2003)

bahsettiğin filmin adı oldboy mu? japonca güzel bir film önerebilir mi bana ya smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İçinden Ne Geçiyor? #2 Toruga 33 6,336 02-23-2026, Saat:12:50 PM
Son Yorum: jerryt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi