Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İçinden Ne Geçiyor?
Neden soğudum şimdi durduk yere anlamadım. Sanki hiç anlamı yokmuş gibi. Ben ona bağlanmışım da artık bu bağ beni boğuyormuş gibi. Fazla abarttım sanırım. Uzaklaşmak iyi gelecek.
Bul
Düşüncelerim yaşam akışına göre hep değişiyor... Ama ben değişmeden durabiliyorum ^_^
İstanbul'un denizi pis Sad Ama güzel yer birde trafiği olmasa Tongue
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Ne olduğunu, ne olacağını da bilmiyorum. Ama veda etmek için erken, karamsarlığa düşmek için de. Lütfen beni uğraştıracak bir şey olmasın bu, lütfen...
[Resim: QOJ7evi.png]
Neden tüm olumsuzluklar beni buluyor merak ediyorum. En ufak bir şey bile, bana sorun yaratmaktan başka bir işe yaramıyor.
Hayatın benimle sorunu ne?
Bul
Sınava 2 buçuk hafta kaldı... Ve halen yeterince çalışamadım... Acaba konularımı yetiştirebilecek miyim Sad
Şansa çok ihtiyacım var..Şans var mı yoksa bizim elimizde mi Huh
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Kaybolan ümitlere bağlanmak olmaz. Doğacak ümitleri henüz kaybetmedik.
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Bul
Kesinlikle çok çalışmam gerek. Yoksa güle güle babyfaceler. Sad

[Resim: 34yquxl.gif]

Bul
Benimde tatile ihtiyacım var Sad

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İçinden Ne Geçiyor? #2 Toruga 33 6,336 02-23-2026, Saat:12:50 PM
Son Yorum: jerryt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi