12-23-2011, Saat:12:02 PM
Haber için sağ ol Nova'm.İnş. doğru bir dedikododur,yeni bir single harika olur.
|
Hey! Say! JUMP - Haberler
|
|
12-23-2011, Saat:12:02 PM
Haber için sağ ol Nova'm.İnş. doğru bir dedikododur,yeni bir single harika olur.
12-23-2011, Saat:12:03 PM
Ah a.j.'m haklısın süper olur. Allah'ım lütfen haberler doğru olsun!
12-29-2011, Saat:12:50 PM
![]() Bunu az önce gördüm. Ne kadar doğru ya da ne kadarı doğru bilmiyorum; ama doğru olmasını isterdim. Ayrıca Endless Dream'in temiz kaydını dinlemek de harika olurdu. Diğer iki şarkıyı da çok merak ediyorum, bence Morimoto'nun dönme kısmının ne derecede doğru tartışılır ama single kesinlikle çıkacak.
JUMP'tan Asya Turu ve Yeni Bir Single
![]() Hey! Say! JUMP bugünkü Yokohama Arena Konserinde Asya turu yapacağını duyurdu.Mart - Haziran 2012'de Hong Kong,Tayvan,Tayland ve Güney Kore ülkelerine gidecekler.Ayrıca Super Delicate adlı singleleri Şubat ayında piyasaya çıkacak ve Risou no Musuko'nun tema şarkısı olacak.Ve bir de konserde Yabu Kota Waseda Üniversite'sinin sınavını geçtiğini de duyurdu. Çeviri: a.j. Kaynak: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
01-02-2012, Saat:06:25 PM
Yeyy o artık bir üniversite öğrencisi mi
Ve Asya turu. Ne kadar güzel bir haber bu Teşekkürler a.j.
01-02-2012, Saat:06:26 PM
Allahım şu turnenin içinde neden Türkiye yok ya
olsa dünyalar benim olmuş gibi sevinirdim...(İnşallah birgün o da olacak ) Amin...Oy oy yeni single yolda demek çok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun.. Arigatou a.j.cım
![]()
01-02-2012, Saat:06:31 PM
Rica ederim glşh ve ReN'cim
.Bende habere ne kadar çok sevindiğimi anlatamam.Yeni single ve Yabu'nun sınavları geçmesine çok mutlu oldum. Ah,ah nerede keşke gelseler,inş. bir gün gelirler.JUMP için bu yıl çok yoğun olacak,GANBARE JUMP ![]() ![]() ![]()
01-02-2012, Saat:06:35 PM
Gelseler diye ne kadar dua ediyorum bilemezsin..Şu dizimizin sp si gelse de izlesek ölüyom meraktan.
![]()
01-07-2012, Saat:02:42 PM
Chinen Yuri,Yamapi ve Tamamori Yuta aynı dramada 'Saikou no Jinsei no Owarikata'
12 Ocakta yanılanacak dramayı heyecanla bekliyorum ![]() ![]()
02-01-2012, Saat:04:19 PM
Super Delicate Singlesinin Tracklisti Yayınlandı
Limited Edition 1 (CD+ DVD) ![]() [CD] 01 SUPER DELICATE 02 ス・リ・ル (Su.Ri.Ru) [Hey! Say! BEST] [DVD] SUPER DELICATE(Video clip + Making of) Limited Edition 2 (CD + DVD) ![]() [CD] 01 SUPER DELICATE 02 ワンダーランド・トレイン (Wonderland Train) [Hey! Say! 7] [DVD] Wonderland Train, Su.Ri.Ru Video Clip Regular Edition (CD only) ![]() 01 SUPER DELICATE 02 JUMP Around The World!!! 03 succeed 04 SUPER DELICATE(Original Karaoke) 05 JUMP Around The World!!!(Original Karaoke) 06 succeed(Original Karaoke) Kaynak: Johnny's Net
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|