Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İçinden Ne Geçiyor?
Herşeyin düzeleceğine inanıyorum..
Bul
Termineloji sınavından A1 alıcağıma eminim smile
We're here, I think so Idea
Bul
Hatalarımın sonuçlarına katlanmak zor geliyor. Çocukça davranmayı bırakıp biraz büyümeliyim sanırım..
Bul
Tüm günümü fotoğraf ve vidyo indirmeye ayırdım, bir de vaktimi çok yararlı harcamış gibi hissediyorum Tongue İşimi yapmadım gene. Atılacağım vallahiSad
Bul
Anasayfam çok güzel ya Big Grin Arkadaşlarımdan çok; Arashi, Matsumoto Jun, Kis my ft 2, Johnnys, anime vb paylaşımlarla dolu Big Grin

Ayrıca burdaki smileyleri heryerde yaptığımı farkettim Big Grin wave heart rolleyes angel vb.. Big Grin
Japan-fanstan olmayan kimse anlamıyor ne güzel Big Grin
Bul
Bugün iki yazılı oldum ve ikisi de muhteşem iyi geçti. Mutluyuumm Lol
Bul
Sadece ben değilim demek ki face anasayfası Japoncuklarıyla dolu olan. Glşh da aynıymışBig Grin
Bul
Jackass'te oynaması gereken biriyim. Bunu bir kez daha fark ettim.
[Resim: QOJ7evi.png]
Şu mantığa bak yaa Big Grin Noel baba dürüst olsaymış bacadan değil kapıdan girermiş Big Grin Milletin işi gücü yok tabi Big Grin
Mal mısın ya, o mantığı anlayamıyor musun? Koskoca adam olacaksın birde Big Grin
Bul
Çikolata yemek insana gerçekten mutluluk veriyor Big Grin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İçinden Ne Geçiyor? #2 Toruga 33 6,336 02-23-2026, Saat:12:50 PM
Son Yorum: jerryt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi