08-02-2026, Saat:10:42 PM
18.Bölüm
OKRU
|
Kamen no Ninja Akakage (仮面の忍者 赤影 / Masked Ninja Akakage) / 2025 / Online İzle / Türkçe Altyazılı
|
|
08-08-2026, Saat:08:34 PM
Çevirdiğim ilk japon dizimin son bölümünü de tamamlamış oldum. Diziyi gerçekten sevdim yani sadece çevirdim diye değil xd Çok keyif de aldım. Umarım siz de benim kadar seversiniz. Japan-Fans ekibine ve siz izleyicilere teşekkür ederim. Japan-Fans'ta çevireceğim diziler olacak elbette bunlardan bazıları şunlar: Kamen Rider Zeztz , Matori and Kyoken , Chloe et Emma , Musholan Mitsuboshi , The Flowers Of Evil dizileri bir sonraki çevirilerim olacak. Elbette zaman buldukça çeviri yapacağım. Çeviri durumlarını takip etmek isterseniz mydramalist hesabımdan jojomo adım ya da Telegram hesabımdan beni bulabilirsiniz biyografimde link var.
08-08-2026, Saat:08:58 PM
(08-08-2026, Saat:08:34 PM)jojomo yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Çevirdiğim ilk japon dizimin son bölümünü de tamamlamış oldum. Diziyi gerçekten sevdim yani sadece çevirdim diye değil xd Çok keyif de aldım. Umarım siz de benim kadar seversiniz. Japan-Fans ekibine ve siz izleyicilere teşekkür ederim. Japan-Fans'ta çevireceğim diziler olacak elbette bunlardan bazıları şunlar: Kamen Rider Zeztz , Matori and Kyoken , Chloe et Emma , Musholan Mitsuboshi , The Flowers Of Evil dizileri bir sonraki çevirilerim olacak. Elbette zaman buldukça çeviri yapacağım. Çeviri durumlarını takip etmek isterseniz mydramalist hesabımdan jojomo adım ya da Telegram hesabımdan beni bulabilirsiniz biyografimde link var.Foruma girip en son konulara bakarken sizin çevirdiğiniz diziye rast geldim dizi hakkında hiç birşey bilmiyorum ama çevirmenlere çok saygı ve hayranlık duyuyorum. Bu forumda hala düzeli bir şekilde birşeyler paylaşıldığını görmek çok güzel. Sizi destekliyorumദ്ദി(˵ •̀ ᴗ - ˵ ) ✧ bu arada forum imzanızda ki filmin ismi nedir acaba?Toshiro Mifune yi severiz(ᴗ͈_ᴗ͈)
08-08-2026, Saat:09:40 PM
İlk finallediğiniz dizi için tebrik ederim
Elinize sağlık! Diğer dizileri de dört gözle bekliyor olacağız, şimdiden teşekkürler
![]()
08-10-2026, Saat:12:42 AM
(08-08-2026, Saat:08:58 PM)Nikki Namae yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.(08-08-2026, Saat:08:34 PM)jojomo yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Çevirdiğim ilk japon dizimin son bölümünü de tamamlamış oldum. Diziyi gerçekten sevdim yani sadece çevirdim diye değil xd Çok keyif de aldım. Umarım siz de benim kadar seversiniz. Japan-Fans ekibine ve siz izleyicilere teşekkür ederim. Japan-Fans'ta çevireceğim diziler olacak elbette bunlardan bazıları şunlar: Kamen Rider Zeztz , Matori and Kyoken , Chloe et Emma , Musholan Mitsuboshi , The Flowers Of Evil dizileri bir sonraki çevirilerim olacak. Elbette zaman buldukça çeviri yapacağım. Çeviri durumlarını takip etmek isterseniz mydramalist hesabımdan jojomo adım ya da Telegram hesabımdan beni bulabilirsiniz biyografimde link var.Foruma girip en son konulara bakarken sizin çevirdiğiniz diziye rast geldim dizi hakkında hiç birşey bilmiyorum ama çevirmenlere çok saygı ve hayranlık duyuyorum. Bu forumda hala düzeli bir şekilde birşeyler paylaşıldığını görmek çok güzel. Sizi destekliyorumദ്ദി(˵ •̀ ᴗ - ˵ ) ✧ bu arada forum imzanızda ki filmin ismi nedir acaba?Toshiro Mifune yi severiz(ᴗ͈_ᴗ͈) Çok teşekkür ederim, bunu bilmek mutlu etti. Ben de hayranıyım, bu görseli ya twitter da ya da pinterest de bulmuştum hatırlamıyorum ve maalesef hangi film olduğunu da tam olarak hatırlamıyorum.
08-10-2026, Saat:12:43 AM
(08-08-2026, Saat:09:40 PM)IDPeaceM yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.İlk finallediğiniz dizi için tebrik ederim Çok teşekkür ederim, kaynak konusunda yardımınız olmasaydı bu belki hiç olmayacaktı.
08-10-2026, Saat:01:54 AM
(08-10-2026, Saat:12:43 AM)jojomo yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.(08-08-2026, Saat:09:40 PM)IDPeaceM yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.İlk finallediğiniz dizi için tebrik ederim Estağfrullah, her zaman
![]() |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|