Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İçinden Ne Geçiyor?
Kurs : Dekoratif ev aksesuarları.
Düşünce : Yoğun ders ortamından uzak olup biraz kafa dağıtmak.
İç ses : Tatilim dolu geçecek yey yey yeyy. Eğleneceğim üstüne yey yey yeyyy.
Hayal : Sergidekiler gibi harika ev aksesuarları yapmak, eğlenceli bir ortam, bomboş bir kafa.
Gerçek : Nakış ile başlamak, orta yaş ve üzeri olan bayanlarla gündeymiş gibi hissetmek, sorular sorular sorular. Teyzeler arasında devamlı birbirlerine atılan, maç ortasındaki zavallı futbol topu gibi dönen kelimeler. Paslar, şutlar, kahkahalar, kaynayan sular...
Sonuç : İyi mi kötü mü anlayamadığım güldüren bir tecrübe.
İç ses : Umarım iyi eğlendin. Yey yey yeyy Sad

Çinicilik kursu içinde Allah kerim. Pes etmek yok vesselam.
[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • ezgi2002
Bul
Öğrenciliğinizin tadını doyasıya çıkarın gençler. Tünelin ucu fena bir yere çıkıyor Sad Sad
[-] 3 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • ezgi2002, Hilda, ~Haruna~
Bul
İnsanlar nasıl bu kadar koyunlaşıyor anlamıyorum, anlayamıyorum. Haksızlığa uğra ama ses etme aman ha sana kalır. Ezilip büzülsen de olur. Korkak ol ama sakın ha sesini çıkarayım deme sefilce yaşa onun yerine. Sürü halinde yaşa. Falanca da yapıyor mu? O yapıyorsa tehlike yoktur. Kendimde dahil olmak üzere, tiksiniyorum.
  • ~Haruna~
Bul
Ama ondan hoşlanıyor muyum ? Yoksa hoşlanacak biri olsun diye mi onu seçtim Tongue
Keske Daoko sevgilim olsaydi
Bul
Allah kimseye diş ağrısı vermesin, hele yirmilik diş ağrısı hiç vermesin, hele hele alınamayacak şekilde gömülü yirmilik diş ağrısını hiç mi hiç vermesin.
~

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
[-] 4 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • Edebiyatçı Kız, kagami chan, Mirai, ~Haruna~
Tadaima '^^
Netsiz bir hayat çok sıkıcı be!
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
  • ~Haruna~
Sevmediğim işi, bir ömür yapacak olma düşüncesi ve her şeyi bırakma cesaretimin olmadığı bilinci... Ahh seppuku da haram Sad
Bul
Dün bütün kuzenler bir araya geldik ve 5D bir filme girdik. (aslında bir tane değil iki tane Big Grin) İlk önce filmin içinde jetpack'e bindik gerçekten uçuyormuşuz gibiydi çok eğlenceliydi. Fotocuk; Sonra benim kuzenler dediler ki hızdan sonra korkuya girelim dediler tabi ben korkuyu sevmiyorum bu yüzden beni zorladılar. Koltuklara oturduk izliyoruz daha başlamadan ben korkmaya başladım. Bacaklarıma bir şey dokunuyor, kafama su geliyor ve buharlar çıkıyor her yerden. Allahtan yanıma ablamı oturttum yoksa vay halime. Big Grin Big Grin Sadece filmin sonunu izledim. Çünkü her taraftan canavarlar çıkıyor. Ayyy bir tanesine denk geldim direk ablama sarıldım. Çok korkunçtu yaa. Filmden çıktıktan sonra hepsini teker teker azarladım beni boşuna soktunuz o filme diye. Allah bilir bizi dışarıdan izleyenler de vardır. Çünkü içeriyi izleyebilmek için bir küçük televizyon var. Big Grin Rezil olduk. :p Gerçekten halimizi gören gülmekten yerinde duramamzdı. :p :p İşte dünkü maceram bu kadardı.
[Resim: 12yDU2LJYtEh7W.webp]

• ~Haruna~
Bul
İnternet çok zayıf. Offff.... Sad
[Resim: tPbzUYp.jpg]

Starto <3 Hello! Project <3 48/46 Family
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İçinden Ne Geçiyor? #2 Toruga 33 6,336 02-23-2026, Saat:12:50 PM
Son Yorum: jerryt