Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İçinden Ne Geçiyor?
2 gün sonra TEOG sınavım var. Çok heyecanlıyım, çok stresliyim. Çok çalıştım, umarım emeğimin karşılığını alırım. smile
[Resim: 12yDU2LJYtEh7W.webp]

Bul
Forumumuzun öğretmenlerinin ve öğretmen adaylarının gününü kutluyorum...

Yarın ve perşembe günü TEOG'a girecek olan küçük üyelerimize de başarılar, Allah yardımcınız olsun. ^^
~

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Bugün ve perşembe günü girecek Teog sınavına girecek tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum smile 
bugün için biraz geç yazdım kusura bakmayın  Gomen

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cuma günü akşamından beri griple boğuşuyorum dün baya çok kötüydüm haftanın ilk 3 günü staja gidiyorum pazartesi gitmemiştim dün gittim ama fenalaştım eve erken geldim bugün düne göre biraz daha iyiyim tüm kemiklerim yinede feci şekilde ağrıyor. Baya dır grip olmamıştım olmadım diye sevinirken beni fena yakaladı o ayrı.  Sad
[Resim: a0c97b801bb61c9c53825e1b80a02f60.gif]
Geçmiş olsun kagami chan, tez zamanda toparlarsın inşallah...
~

Bugün TEOG sınavı oldum. Güzel geçti matematik dışında. Umarım iyi bir sonuç alırım. smile Şu anda annemle beraber NHK World'ü izliyoruz, animelerle ilgili haberler veriyorlar. Çok güzel ya. Siz de izleyin bence. smile
[Resim: 12yDU2LJYtEh7W.webp]

Bul
İlerlemek isteyip kilometrelerce geriye gitmek. Kilometrelerce ve kilometrelerce... Hayallerle eylemlerin örtüşebileceği bir an diliyorum. Yaşamımın hakkını verebilmek için. Kendim için.
Bul
5 aralikta halicon diye bi etkinlik var oyun,animeler,cosplaylerle dolu tanidigim kimse ilgilenmiyo tek basima gitsemmi diye dusunuyorum Sad
Bul
(11-29-2015, Saat:06:44 PM)ryouka yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.5 aralikta halicon diye bi etkinlik var oyun,animeler,cosplaylerle dolu tanidigim kimse ilgilenmiyo tek basima gitsemmi diye dusunuyorum Sad

Bende biliyorum o gün uygun olabilirsem ben geleceğim Big Grin
[Resim: jIfBZTog.jpeg]
Anime Listem
:

Bul
(11-29-2015, Saat:10:23 PM)Salamander yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
(11-29-2015, Saat:06:44 PM)ryouka yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.5 aralikta halicon diye bi etkinlik var oyun,animeler,cosplaylerle dolu tanidigim kimse ilgilenmiyo tek basima gitsemmi diye dusunuyorum Sad

Bende biliyorum o gün uygun olabilirsem ben geleceğim Big Grin

Kadikoyden servis olucakmis muhtemelen ordan gecerim :smilei japan-fans tan arkadas iyi olur ^^
Bul
Olacağı varsa olur dediğimiz hiçbir şey olmadı çok şükür.. Yaşamak ne güzel..
[Resim: QvR6mZ.gif]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İçinden Ne Geçiyor? #2 Toruga 33 6,336 02-23-2026, Saat:12:50 PM
Son Yorum: jerryt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi