Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meiko Kaji (梶 芽衣子)
Meiko Kaji (梶 芽衣子)
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Meiko Kaji (梶 芽衣子) takma adını kullanan sanatçının asıl adı Masako Ōta (太田雅子)'dır. 24 Mart 1947 tarihinde Chiyoda, Tokyo'da dünyaya gelmiştir. Bir çok filmde rol almasının yanı sıra eşsiz bir enka sanatçısıdır. Meiko Kaji ismi 1969 yapım Nihon Zankyō Den filminin çekimleri sırasında filmin yönetmeni Masahiro Makino tarafından verilmiştir.
Shura no Hana ve Urami Bushi şarkılarının Kill Bill filmlerinde kullanılmasıyla uzun bir aradan sonra albümleri yeniden satışa çıkmıştır. Ayrıca 2010 yılında Onna wo Yametai ile müzik dünyasına geri dönmüştür.

Kan Grubu: AB
Boyu: 163 cm
Burcu: Koç

Tavsiyem olsun, eğer enka türünde şarkılar hiç dinlemediyseniz başlamak için Meiko Kaji mükemmel bir seçim.

Albümleri:

1972 - Gincho Wataridori (銀蝶渡り鳥)
1973 – Hajiki Uta (はじき詩集)
1973 – Yadokari (やどかり)
1974 - Sareyo Sareyo Kanashimi no Shirabe (去れよ、去れよ、悲しみの調べ)
1975 – Kyo no Wagami wa (きょうの我が身は)
2010 – Onna wo Yametai (女をやめたい)
Her ne kadar Kill Bill ile yeniden popülerlik kazansa da albümlerini toplu halde bulmak kolay değil. Yakında onları da paylaşmış olurum inşallah. smile
Enka'nın tam anlamını açar mısınız?
Bul
Şarkıları çok güzel sesini çok beğeniyorum forumda paylaştığınız için teşekkürler.)

Bul
Köken olarak, Meiji Dönemi'nde 1800'lü yılların ortalarında sokak şarkıcılarının söylediği şarkılara verilen isim. Fakat günümüzde enka adı altında geçen şarkılar modern enka olarak bilinir. Daha çok aşk şarkılarından oluşan bir tarz diyebiliriz. Modern enka ikinci dünya savaşı sırasında şekillenmiştir.

Kısacası böyle. Ayrıntılısı için böyle buyrun: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Rica ederim Kyoto-shi. smile
Yükleme işlemleri tamamlanır tamamlanmaz paylaşacağım.
bu değerli sanatçının şarkıları da çevrilse hiç fena olmazdı hani ....

Bul
Sanırım popülerlik açısından öncelik güncel şarkılarda ama Meiko Kaji'nin şarkıları çok güzeldir, hatta albümlerinde bir tane atladığım şarkısı yoktur. smile
Aslında aramadım ama klibi de yok sanırım. Huh Fan yapımı videolar var.
生活は音楽です
[Resim: 7qXPD.gif]
videolar ben rastlamıştım ama klip değildi ama şarkı vardı ben şahsen şarkılarının çevrilmesini çok isterim çok değerli bir sanatçı günümüzle kıyasladığımızda

Bul
(03-04-2012, Saat:01:25 AM)Kyoto-shi yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.videolar ben rastlamıştım ama klip değildi ama şarkı vardı ben şahsen şarkılarının çevrilmesini çok isterim çok değerli bir sanatçı günümüzle kıyasladığımızda

Ben de çok severim Kaji-san'ı smile halen çevrilmediyse ve sanırım çevrilmedi, çevrilmesini istediğiniz parçalar varsa yardımcı olabileceğimi sanıyorum.
Yeah, 数え切れない papers & PAGES,

and I can write to u forever, it's ENDLESS
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi