Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moon Child (ムーンチャイルド) (2003)
Moon Child (ムーンチャイルド) (2003)

[Resim: 4N8VY.jpg]

İngilizce Adı: Moon Child
Japonca Adı: ムーンチャイルド
Yönetmen: Takahisa Zeze
Senarist: Gackt Camui , Takahisa Zeze
Yapımcı: Takashi Hirano
Görüntü Yönetmeni: Takahide Shibanushi
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2003
Süre: 1 sa. 59 dak.
Türü: Aksiyon, Dram, Bilim-Kurgu, Arkadaşlık , Vampir , Drama , Doğaüstü
Stüdyo: Shochiku , TBS , WOWOW
Distribütörü: Shochiku
Müzik: Goro Yasukawa
Dil: Japonca, Mandarin, Kantonca, İngilizce,
Ülke: Japonya
Yaş Sınırı: 13+ - 13 yaş ve üstü
Tema Şarkısı: Gackt & Hyde - "Orange no Taiyō"
Gişe: 3.713.831 ABD doları

2003 yapımı filmin başrollerinde eski Malice Mizer grubundan Gackt (Sho) ve L’arc en Ciel grubundan Hyde (Kei) yer alıyor. 19 Nisan 2003'te Japonya'da gösterime girdi ve 13 Mayıs'ta Cannes Film Festivali'nde ve 12 Nisan 2004'te Philadelphia Film Festivali'nde gösterildi

Konusu:

2014 yılında, Japonya büyük bir ekonomik çöküşün eşiğine gelir. Ekonominin çökmesiyle vatandaşın çoğu dünyanın diğer yerlerine göç eder. Çin'in ücra bir köşesinde "Mallepa"da her dil ve dinden insanın bir arada yaşadığı bir kasaba vardır. Bu kasabada insanlar ekonomik özgürlükleri için yaşam mücadelesi vererek yasalara karşı gelirler. 

Yatim kalan sekiz yaşındaki Sho(GACKT), kardeşi Shinji (Susumu Terajima) ve Toshi (Tarô Yamamoto) sokak çocuğudur. Ayrıca "Mallepa Yetimleri" adlı çocuk çetesinin de üyeleridir. Üçü de yankesicilikle hayatta kalır. Bir gün yine hırsızlık yaparken işlerin ters gitmesiyle Sho, tesadüfen moloz yığınlarının arasında yaralı olan Kei(Hyde) ile karşılaşır. Kei'ye yardım etmek isteyen Sho, onu saklandıkları yere götürür.

Mallepa yetimleri daha önce bir adamdan evrak çantasını çalarlar. Evrak çantasının sahibi olan haydut, çantayı onlardan geri almak için sığınağa saldırır. Çete üyeleri kaçmaya çalışır, ancak Sho ve Shinji köşeye sıkışmıştır. Sho, kardeşinin vurulduğunu görür. Tam o sırada Kei'de hayduta saldırır, ve saldırganı öldürerek ondan beslenir. Böylece Kei çete üyelerine  vampir statüsünü gösterir. Daha ilk tanıştıkları gün bunu fark eden Sho korkmadan Kei'ye yaklaşır ve aralarında güzel bir dostluk başlar.

Notlar:

Filmin Tema Şarkısı olan "Orange no Taiyō" yu Gackt ve Hyde birlikte yazıp düetlediler. Şarkı, Filmden önce ilk Gackt'ın ''Crescent (2003)'' adlı stüdyo albümünde yayınlandı.

Oyuncular:

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Kei
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Sho
Lee-Hom Wang - Son
Taro Yamamoto - Toshi
Susumu Terajima - Shinji
Zeny Kwok - Yi-Che
Seiji Chihara
Junior Chihara - Wani
Yosh
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Young Sho
Ryo Ishibashi
You Kurosaki - Jun
Anne Suzuki - Hana
James H. Thomas - Rick
Etsushi Toyokawa - Luka

Fragman:

Ekleme & Çeviri & Düzenleme: kagami chan
Kaynak: Asianwiki
Bul
GACKT ve Hyde hayranları kaçırmasın derim. "Orenji no Taiyou" Heart
Tanıtım için teşekkürler glşh. smile
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
[Resim: ppWuKyc.gif]
Rica ederim smile
[Resim: vMlaa.jpg]
[Resim: qmGAL.jpg]
[Resim: tMxX4.jpg]
[Resim: YX6QL.jpg]
Bul
Hyde için seyretmiştim bu filmismile tanıtım için teşekkürlersmile
Bul
Tanıtım için teşekkürler gülşah Big Grin Güzel filmdi beğeniyle izledim smile Eniştemizde vampir oldu bak başının çaresine gülşahım Tongue
[Resim: animetw.gif]
Bul
Ahh Dehlizz :Rolleyes: Çok şey söylerdim ama, senin tahmin etmeni bekliyorum Lol Lol
Gackt en büyük aşktır Rolleyes
Beğenmene gerçekten çok sevindim smile Rica ederim smile
Bul
sadece fragman görünüyor da filmi tam ekleme ya da indirme linki ekleme şansınız var mı acabaa   Gomen
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Battle Royale II: Requiem (バトル・ロワイアル II) (2003) livzyliz 0 544 02-29-2020, Saat:05:56 PM
Son Yorum: livzyliz
  Spring Story (2003) Reikon 0 1,728 06-22-2013, Saat:10:36 PM
Son Yorum: Reikon
  Azumi (あずみ) (2003) omocha 3 3,064 10-29-2012, Saat:06:27 PM
Son Yorum: Azumi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi