Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kendimi tanıtmak istedim
merhaba burda yeni sayılırım. burayı bir film ararken tesadüfen bulmuştum geçen yıl çok sonra üye oldum. burada her sohbete izin olduğu için yazmak istedim, kaç kişi görür bilemem tabii. ben de sizler gibi tam bir japon hayranıyım hatta genelde kendimi şöyle tanımlarım 'bir ülke olsaydım japonya olurdum' çünkü bir çok konuda kendimi onlara çok benzetiyorum. 

japon sevgim bir çoğunuz gibi animeyle başladı. özellikle çocukken izlediğim miyazaki filmleriyle. dün gibi hatırlıyorum trt'nin akşam 8'de miyazakinin filmlerini çıkardığı zamanları. yıl 2008 falandı sanırım. her neyse sonra birçok anime izledim, manga okudum. ardından filmlerini falan izledim. ithaki yayınları japon klasiklerini bastı elimden geldiğince okuyorum hâlâ ve çok seviyorum. japon siyah beyaz filmlere de ayrıca bayılıyorum. üstad Yasujirô Ozu'yu anmadan geçemeyeceğim. harika filmleri var. japon müziklerini de severim hip hop falan seviyorum. japon suç gizem filmlerini dizileri de çok sevdiğimi belirtmek istiyorum. japon yankii filmlere ayrıca zaafım var. animelerini de büyük bir ilgim var. son olarak japon bl dizileri de izliyorum. 

adımı yaşımı nereli olduğumu falan yazmama gerek var mı bilemiyorum ama bir insanı bunlarla tanıyamayız bence ama özellikle merak eden olursa sorabilir tabii xd hepinizle tanıştığıma memnun oldum umarım güzel vakit geçiririz. ayrıca buradaki ekiplere bu güzel site için teşekkür ediyorum
[Resim: 30qaq1.jpg]
[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • Nikki Namae
Hoş geldin! Umarım forumda iyi vakit geçirirsin, herhangi bir sorunla karşılaşırsan moderatörlere özelden de soru sorabilirsin. smile
[Resim: tPbzUYp.jpg]

Starto <3 Hello! Project <3 48/46 Family
Bul
(08-05-2025, Saat:11:05 AM)~Haruna~ yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Hoş geldin! Umarım forumda iyi vakit geçirirsin, herhangi bir sorunla karşılaşırsan moderatörlere özelden de soru sorabilirsin.  smile

hoş buldum teşekkür ederim bunu bilmek iyi oldu
Sizi daha önce görmüştüm ama paylaştıklarınız hepsine bakmamıştım, bende tam kendinizi anlattığınız gibi biriyim şimdi düşününce. Ve harika şeyler paylaşmışıyosunuz online filmler, diziler ve kendiniz çeviriyorsunuz. Paylaştığınız A Secet Evening Filmini merak ettim indiriyorum şu anda şimdiden ellerinize sağlık.^^ Bahsettiğiniz yönetmenide bilirim benim için çok klasik tam bir saf japon gibi hissettiren filmler yapmış. Daha bir tane izledim filmlerinden gerçi ama çok aşinalığım vardır.(ᴗ͈ˬᴗ͈)
[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • jojomo
Bul
(1 saat önce)Nikki Namae yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Sizi daha önce görmüştüm ama paylaştıklarınız hepsine bakmamıştım, bende tam kendinizi anlattığınız gibi biriyim şimdi düşününce. Ve harika şeyler paylaşmışıyosunuz online filmler, diziler ve kendiniz çeviriyorsunuz. Paylaştığınız A Secet Evening Filmini merak ettim indiriyorum şu anda şimdiden ellerinize sağlık.^^ Bahsettiğiniz yönetmenide bilirim benim için çok klasik tam bir saf japon gibi hissettiren filmler yapmış. Daha bir tane izledim filmlerinden gerçi ama çok aşinalığım vardır.(ᴗ͈ˬᴗ͈)

çok teşekkür ederim yazıklarımın birilerinin görmesi beni mıtlu etti ayrıca çevirdiğim içeriklerin izlenmesi de sevindirdi. bilindiği gibi japon içerikler bulmak oldukça zor hal böyle iken ülkemizde çevirisi ayrıca çok az. ben bunun için dil bile çalıştım çünkü çeviri yaparak hem kendim izlemiş olacağım hem insanlar izlemiş olacak. elbette şuan oldukça amatörüm zamanla kendimi geliştirdikçe japon sinemasından çeviriler de yapmak istiyorum. şimdilik dramalarda yoğunlaştım. umarım zamanım ve internetim olur daha fazla bir şeyler çevirip paylaşabilirim. tekrardan teşekkür ediyorum  smile

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kendimi önceden tanıtmıştım ama lütfen okuyunn :) YutaEmi 2 1,757 05-12-2013, Saat:12:24 AM
Son Yorum: YutaEmi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi