Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Barakamon (ばらかもん) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı
(04-15-2024, Saat:06:33 AM)Miyubi yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Aaaaa çok teşekkür ederim ben günlerdir arıyordum hatta ben barakamon fanıyım eskiden barakamon gericelecek demişti yazarı var 9 yıl sonra tekrardan geldi okadar güzel hissetirdiki?️?
Rica ederim, eğer izlemek isterseniz Barakamon'la alakalı bir başka anime Handa-kun'u öneririm. Barakamon'daki Handa Sei'nin lise yıllarını anlatıyor.
[Resim: 93dcefbd8cbdbda667ba7e66a1858cb9.gif]
Daha önce yazmış olduğum blog yazılarını okumak isterseniz...
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Heart
Bul
(04-10-2024, Saat:12:02 AM)sera__421 yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Barakamon Türkçe Altyazılı İzle
11. BÖLÜM (FİNAL)
11. BÖLÜM
Hatam varsa affola, iyi seyirler...
Heart
1 Şubat’ta ilk bölümün çevirisini yaptığım Barakamon’un 9 Nisan’da sonuna geldik. İzleyen herkese çok teşekkür ederim. Sanki dizide benim emeğim varmış gibi sevindim. Umarım siz de izlerken eğlenmişsinizdir. Umarım Japan-Fans aracılığıyla daha pek çok Japon dizileri sevenlere ulaşır.
Bir dahakine ne zaman çeviri yaparım bilmiyorum, şu an KPSS ile meşgul olacağım o yüzden bir sonraki çevirimin sözünü veremiyorum. Ancak temmuz ayından sonra dönebilirim, Allah’ın izniyle. Dizi çevirmek çok eğlenceliydi ve insanı kesinlikle mutlu eden terapi gibi bir aktivite. Keşke daha çok izleyen ve yorum yazan olsaydı, tabi dizide aşk olmayınca böyle oluyor. Size de bir şey demiyorum belki sıkılmış olabilirsiniz.
Ramazan Bayramınız mübarek olsun, sevdiklerinizle şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle. 
Balloon
emeğinize sağlık ama mixdrop linklerinden izleyemiyorum ayrıca final bölümü linki bozulmuş düzeltebilir misiniz acaba?
[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • IDPeaceM
Bul
Dizinin linkleri yenilenecektir bu hafta sonu. Anlayışınız için teşekkürler.
Heart
[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • Toruga
Bul
9, 10 VE 11. bölümler Okru sitesine yüklenmiştir. 
Ana sayfada bölüm numarasına tıklarsanız sizi orijinal bölümün yorumuna götürecektir. 

İyi seyirler dilerim.
Souka
Heart
[-] 5 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • Han, IDPeaceM, Toruga, Zuzum, ~Haruna~
Bul
merhabaa ^^ emekleriniz için çok teşekkür ederim. siteden gokusen izlediğim zamanlar nedensiz önüme düşmüştü barakamon’un dizi hâli, o zamanlar aşırı sevinmiştim ama animesini henüz bitiremediğim için izlemeyeyim demiştim… bugün bitirdim ve aklıma gelince şimdi sırası da dizisinde dedim! animesi daha çok komediye dayalı olsa da dizisinde de güzel noktalara dayanıp izleyiciye iyi yansıtacaklarını hissediyorum nedensiz, yazınızla daha da çok anladım bunu hatta ve biraz da o yüzden okumak inanılmaz iyi geldi diyebilirim ^^ keşke o zamanlar yazsaymışım ama demek ki şimdiye nasip olacakmış… bir heyecanla yazıyorum şimdi çünkü ^o^♡ ben barakamon’u yıllardır bitiremeyen bir izleyiciyim.. her 6. bölümde en başa dönüp dururum bitmesin diye uğraşırım ama bu sefer artık son olacak dedik ve bitirdik geldik, tam birkaç ay önce yine en baştan başlamışken önüme live action’u çıkması ve bu yazıyla karşılaşmak da dediğim gibi inanılmaz mutluluk vermişti bana ^^ çook ısındım çevirmenim size, çok teşekkür ederim! ellerinize sağlık, öyleyse gidip güzel çevirinizden birkaç yudum alacağım efenim… ve tabii ki yorumlarımı da bırakmaya gayret edeceğim, ama kesin bunu da yine yavaş yavaş izleyeceğimi tahmin ettiğimden hemen yorum atıp atmayacağıma söz veremiyorum (bir dee, yamato nadeshiko gerçekten muazzam kalitede bi’ animeydi, nedensiz dizi hâline de içim ısınmıştı… benzer zevklere sahip olmak da bir o kadar güzel o yüzden! daha fazla meşgul etmeyeyim! tekrar görüşmek üzere ^o^
[-] 3 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • IDPeaceM, sera__421, ~Haruna~
Bul
(10-27-2024, Saat:10:17 PM)rubyj yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.merhabaa ^^ emekleriniz için çok teşekkür ederim. siteden gokusen izlediğim zamanlar nedensiz önüme düşmüştü barakamon’un dizi hâli, o zamanlar aşırı sevinmiştim ama animesini henüz bitiremediğim için izlemeyeyim demiştim… bugün bitirdim ve aklıma gelince şimdi sırası da dizisinde dedim! animesi daha çok komediye dayalı olsa da dizisinde de güzel noktalara dayanıp izleyiciye iyi yansıtacaklarını hissediyorum nedensiz, yazınızla daha da çok anladım bunu hatta ve biraz da o yüzden okumak inanılmaz iyi geldi diyebilirim ^^ keşke o zamanlar yazsaymışım ama demek ki şimdiye nasip olacakmış… bir heyecanla yazıyorum şimdi çünkü ^o^♡  ben barakamon’u yıllardır bitiremeyen bir izleyiciyim.. her 6. bölümde en başa dönüp dururum bitmesin diye uğraşırım ama bu sefer artık son olacak dedik ve bitirdik geldik, tam birkaç ay önce yine en baştan başlamışken önüme live action’u çıkması ve bu yazıyla karşılaşmak da dediğim gibi inanılmaz mutluluk vermişti bana ^^ çook ısındım çevirmenim size, çok teşekkür ederim! ellerinize sağlık, öyleyse gidip güzel çevirinizden birkaç yudum alacağım efenim… ve tabii ki yorumlarımı da bırakmaya gayret edeceğim, ama kesin bunu da yine yavaş yavaş izleyeceğimi tahmin ettiğimden hemen yorum atıp atmayacağıma söz veremiyorum (bir dee, yamato nadeshiko gerçekten muazzam kalitede bi’ animeydi, nedensiz dizi hâline de içim ısınmıştı… benzer zevklere sahip olmak da bir o kadar güzel o yüzden! daha fazla meşgul etmeyeyim! tekrar görüşmek üzere ^o^

Yazdığın güzel mesaj için teşekkürler. 
Ben çevirirken çok severek çevirdim.
Keyifli seyirler...
Lol
Heart
Bul
Heart 
Barakomonu izliyorum. Teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. 

Bağlantı kopmaları sorunu oluşuyor. çözüm var mı. 
Teşekkür ederim.
Bul
(07-24-2025, Saat:08:41 AM)Kutup yıldızı yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Barakomonu izliyorum. Teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. 

Teşekkür ederim.

Sizin internet sağlayıcınızla alakalı olabilir. OKRU'da biraz beklemek gerekiyor. Dilerseniz bir okru video downloader sitesinden de videoları indirmeyi deneyebilirsiniz smile
[Resim: qhlECOv.jpeg]
(07-24-2025, Saat:08:41 AM)Kutup yıldızı yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Barakomonu izliyorum. Teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. 

Teşekkür ederim.

Merhaba eğer hala izleyemediyseniz google drive'a yükleyeceğim acaba okru'dan izleyebildiniz mi? Sorun hala devam ediyor mu?
Heart
Bul
Heart 
bu dizi ruhuma çok iyi geldi çeviri için çok teşekkürler esra emeğine sağlık bu tür dizi film önerilerinize açığım
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Umi no Hajimari (海のはじまり) / 2024 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 17 11,137 9 saat önce
Son Yorum: IDPeaceM
  BG: Personal Bodyguard 2.Sezon (BG~身边警护人 ~ 2) / 2020 / Online / Türkçe Altyazılı AsianQueen 0 92 09-23-2025, Saat:06:17 PM
Son Yorum: AsianQueen
  Gokudo Joshi ni Aisaretara: Reitetsu Kare to no Ama Sugiru Dokyo (極道上司に愛されたら) / 2025 / Online İzle / Türkçe Altyazılı yyamadasuzuki 37 9,872 09-22-2025, Saat:05:34 PM
Son Yorum: laarmony
  Kamen Rider W (仮面ライダーW) / 2009 / Online İzle / Türkçe Altyazılı Sumii 8 590 09-22-2025, Saat:02:34 AM
Son Yorum: Sumii
  BG: Personal Bodyguard (BG~身边警护人) / 2018 / Online İzle / Türkçe Altyazılı AsianQueen 10 1,156 09-20-2025, Saat:11:08 PM
Son Yorum: AsianQueen
  Nobuta wo Produce (野ブタ。をプロデュース) / 2005 / Online İzle / Türkçe Altyazılı ~Haruna~ 23 13,122 09-20-2025, Saat:04:03 AM
Son Yorum: ~Haruna~
  Kaibutsu (怪物) / 2025 / Online İzle / Türkçe Altyazılı yyamadasuzuki 24 3,333 09-13-2025, Saat:08:08 PM
Son Yorum: yyamadasuzuki
  Mikami Sensei (御上先生) / 2025 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 4 555 09-13-2025, Saat:04:00 PM
Son Yorum: greygrey
  Teppan (てっぱん) / 2010 / Online İzle / Türkçe Altyazılı laetitiaideue 14 777 09-13-2025, Saat:02:25 PM
Son Yorum: laetitiaideue
  Soredemo, Ikite Yuku (それでも, 生きてゆく) / 2011 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 25 7,697 09-10-2025, Saat:07:45 PM
Son Yorum: hasirsapka23

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi