Yorumları: 51
Konuları: 1
Aldığı Teşekkür Sayısı: 41 mesajda toplam
113 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 64
Rep Puanı:
4
08-16-2024, Saat:01:42 PM
Dizinin linkleri yenilenecektir bu hafta sonu. Anlayışınız için teşekkürler.
Daha önce yazmış olduğum blog yazılarını okumak isterseniz...
Linki görebilmek için
giriş yapmanız ya da
üye olmanız gerekir.

1 üye bu mesaja teşekkür etti:1 üye bu mesaja teşekkür etti:
• Toruga
Yorumları: 6
Konuları: 0
Aldığı Teşekkür Sayısı: 3 mesajda toplam
5 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 1
Rep Puanı:
0
10-27-2024, Saat:10:17 PM
(Son Düzenleme: 10-27-2024, Saat:10:46 PM, Düzenleyen: Toruga. Toplamda 14 defa değiştirildi.)
merhabaa ^^ emekleriniz için çok teşekkür ederim. siteden gokusen izlediğim zamanlar nedensiz önüme düşmüştü barakamon’un dizi hâli, o zamanlar aşırı sevinmiştim ama animesini henüz bitiremediğim için izlemeyeyim demiştim… bugün bitirdim ve aklıma gelince şimdi sırası da dizisinde dedim! animesi daha çok komediye dayalı olsa da dizisinde de güzel noktalara dayanıp izleyiciye iyi yansıtacaklarını hissediyorum nedensiz, yazınızla daha da çok anladım bunu hatta ve biraz da o yüzden okumak inanılmaz iyi geldi diyebilirim ^^ keşke o zamanlar yazsaymışım ama demek ki şimdiye nasip olacakmış… bir heyecanla yazıyorum şimdi çünkü ^o^♡ ben barakamon’u yıllardır bitiremeyen bir izleyiciyim.. her 6. bölümde en başa dönüp dururum bitmesin diye uğraşırım ama bu sefer artık son olacak dedik ve bitirdik geldik, tam birkaç ay önce yine en baştan başlamışken önüme live action’u çıkması ve bu yazıyla karşılaşmak da dediğim gibi inanılmaz mutluluk vermişti bana ^^ çook ısındım çevirmenim size, çok teşekkür ederim! ellerinize sağlık, öyleyse gidip güzel çevirinizden birkaç yudum alacağım efenim… ve tabii ki yorumlarımı da bırakmaya gayret edeceğim, ama kesin bunu da yine yavaş yavaş izleyeceğimi tahmin ettiğimden hemen yorum atıp atmayacağıma söz veremiyorum (bir dee, yamato nadeshiko gerçekten muazzam kalitede bi’ animeydi, nedensiz dizi hâline de içim ısınmıştı… benzer zevklere sahip olmak da bir o kadar güzel o yüzden! daha fazla meşgul etmeyeyim! tekrar görüşmek üzere ^o^
Yorumları: 1
Aldığı Teşekkür Sayısı: 0 mesajda toplam
0 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 0
Rep Puanı:
0
07-24-2025, Saat:08:41 AM
Barakomonu izliyorum. Teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.
Bağlantı kopmaları sorunu oluşuyor. çözüm var mı.
Teşekkür ederim.
Yorumları: 1
Aldığı Teşekkür Sayısı: 0 mesajda toplam
0 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 0
Rep Puanı:
0
2 saat önce
bu dizi ruhuma çok iyi geldi çeviri için çok teşekkürler esra emeğine sağlık bu tür dizi film önerilerinize açığım